Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شازند با تشریح جدیدترین جزئیات از وضعیت عوارض آلایندگی در شازند گفت: کمیته انطباق بر هزینه‌کرد حق آلایندگی نظارت می‌کند. ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، بدون تردید قانون مالیات بر ارزش افزوده واحدهای صنعتی آلاینده را می‌‏توان از سیاست‎های مؤثر در زمینه کنترل عوامل آلودگی با استفاده از ابزارهای اقتصادی دانست و باید به این نکته نیز اذعان کرد که اخذ چنین عوارضی در ایجاد انگیزه صاحبان صنایع برای کنترل آلودگی مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته حائز اهمیت این است که این عوارض به سبب اینکه در مسیر رفع آلایندگی‌‏های ناشی از فعالیت صنایع صرف نمی‎شوند، نه تنها نتوانسته باری از مشکلات محیط زیست بردارد بلکه به گفته صاحبان صنایع با توجه به وضعیت اقتصادی و رکود حاکم، مشکلات این واحدهای صنعتی را نیز دوچندان کرده است.

نحوه هزینه‌کرد این عوارض و اینکه در چه بخش‌هایی هزینه می‌شوند همواره از مواردی بوده که سوالاتی را در ذهن مردم آن مناطق متبادر می‌سازد و انتظار دارند که تاثیرات هزینه‌کرد این عوارض را به صورت ملموس احساس کنند.

صیانت از محیط‌ ‌زیست و جلوگیری از تخریب آن هم به عنوان مقوله مهمی در توسعه پایدار بوده و امری ضروری است که باید اجرایی شود، همچنین در مسیر توسعه باید مصالح نسل‌های آینده هم در نظر گرفته شود.

شهرستان شازند با دارا بودن صنایع بزرگ و بعضا آلاینده سهم قابل توجهی از این عوارض را داراست که یکی از سوالاتی که در ذهن مردم این شهرستان وجود دارد اینکه عوارض ناشی از آلایندگی این صنایع در چه بخش‌هایی هزینه می‌شود.

موضوع دیگر عدم استفاده نیروگاه شازند به عنوان یکی از صنایع بزرگ این شهرستان از مازوت بوده که در سال 94 طبق مصوبه دولت و هیئت وزیران مقرر شده که سوخت این نیروگاه از گاز تامین شود و به هیچ عنوان از مازوت استفاده نشود که در این خصوص هم ابهاماتی وجود دارد و اخباری مبنی بر استفاده این نیروگاه از مازوت وجود دارد.

مصطفی عرب در این‌باره و در پاسخ به خبرنگار تسنیم به منظور رفع این ابهامات با اشاره به عوارض ناشی از آلاینده‌ها در شازند گفت: عوارض آلاینده‌ها و آلایندگی براساس قانون به شهرستان‌های اراک و شازند داده می‌شود و نحوه توزیع آن را نیز قانون‌گذار مشخص کرده که به دهیاری‌ها در روستاها و شهرداری‌ها پرداخت شود.

صرف عوارض آلایندگی در کارهای عمرانی، فرهنگی و اجتماعی روستاها

وی افزود: اعتبارات اختصاص داده شده به روستاها ناشی از عوارض آلایندگی با مصوبه شورا و دهیاری‌ها و نظارت کمیته انطباق در روستاها در کارهای عمرانی، فرهنگی و اجتماعی هزینه می‌شود.

فرماندار شازند تصریح کرد: دادستان، بخشدار و نماینده شوراها اعضای کمیته انطباق روستا هستند و در شهرها نیز با پیشنهاد شهردار و مصوبه شورا و نیز اعضای کمیته انطباق شهری یعنی رئیس دادگستری، فرماندار و نماینده شورای شهرستان پس از تایید، اعتبارت تخصیص‌یافته در حوزه زیرساخت‌های شهری و روستایی، فضای سبز و سایر امور عمرانی و فرهنگی هزینه می‌شود.

تهران| انتقاد فرماندار ری از توقف در اجرای طرح فضای سبز؛ شرکت های خصوصی و آلاینده تا چه اندازه وظیفه خود را در ایجاد فضای سبز ایفا کرده اند؟اینفوگرافیک| سهم منابع آلاینده در آلودگی هوای تهرانواحد‌های صنعتی آلاینده سمنان تعطیل شد

سوخت نیروگاه شازند از گاز تامین می‌شود

عرب بیان کرد: در سال 94 دولت و هیئت وزیران مصوبه‌ای مبنی برمصرف سوخت نیروگاه شازند داشت که سوخت این مجموعه باید از گاز تامین شود و هم‌اکنون نیز مصرف سوخت نیروگاه شازند گاز بوده و اداره گاز از ابتدای اجرای مصوبه همکاری خوبی داشته است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی استانداری، محیط زیست و فرمانداری بر این رویه نظارت دارند و این اقدام مطلوب از مصوبات دولت بوده و لازم‌الاجرا است.

انتهای پیام/711/ز

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۱۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است

استفان پریزنر (Stefan Priesner) هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران­، در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با قدردانی از دانشگاه صنعتی شریف برای برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی گفت: انرژی یک موتور و عامل محرک برای دستگاه‌های مختلف است؛ بنابراین انرژی تجدیدپذیر هم فوق‌العاده در رابطه با اقتصاد اهمیت دارد.

وی با اشاره به آلایندگی انرژی‌های فسیلی افزود: برای کاهش این مشکل و آلایندگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی در محیط زیست، باید از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تفاهم کشور‌های عضو سازمان ملل برای کاهش آلایندگی و افزایش ۱.۵ درجه‌ای دمای کره زمین، بیان کرد: سازمان ملل متحدد به دولت‌های عضو این سازمان کمک می‌کند تا بتوانند آلاینده‌های کربنی را به حداقل برسانند.

وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه صنعتی شریف برای دستیابی به این هدف،  اضافه کرد: می‌توانیم شبکه‌ای از دانشگاه‌های مختلف جهان با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف ایجاد کنیم تا به هدف کاهش آلاینده‌ها برسیم.

­پریزنر ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید از فناوری‌های مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.  کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه برای رسیدن به این هدف به ما کمک می‌کنند؛ کشور‌ها برای تحقق به این هدف باید در مسئله تأمین مالی به یکدیگر کمک کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که سازمان ملل برای کمک به ایران در حوزه تأمین مالی طرح‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش آلایندگی، چه اقدامات مؤثری انجام داده؟،  اظهار کرد: سازمان ملل متحد تأیید می‌کند که تحریم‌های اعمال شده علیه کشور ایران، یکطرفه هستند و ما در سازمان ملل متحد به دنبال راه‌هایی هستیم که به ایران کمک کنیم؛ به ویژه در زمینه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی که به راحتی وارد ایران شوند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران افزود: تأیید می‌کنیم که ایران تحریم‌ها بر سلامت و بهداشت انسان‌ها تأثیر سوء دارد و سعی می‌کنیم که اینها را به حداقل برسانیم.

وی تأکید کرد: فجایعی مثل طوفان‌های شن، سیلاب‌ها و چنین فجایع طبیعی، بر انسان‌ها تأثیرات سوء دارند و به عنوان سازمان ملل متحد تلاش می‌کنیم برای انجام رسالتمان، راه‌هایی را برای رهایی از این مشکل فراهم کنیم.

پریزنر در ادامه درباره همکاری با دانشگاه صنعت شریف تصریح کرد: در ابتدا هدفمان شناسایی مسائلی است که سازمان ملل می‌تواند برای ایران انجام دهد؛ قبل از برگزاری این رویداد بین‌المللی نیز نشست‌هایی را با افراد ذیربط داشتیم که حداقل از نظر فناوری و ارائه راه حل‌ها به شما کمک کنیم.

وی گفت: تأکید می‌کنم که اکنون به یک زمان خیلی بحرانی رسیده‌ایم و اگر نتوانیم جلوی گرمایش ۱.۵ درجه‌ای کره زمین را بگیریم، فجایای فوق‌العاده اقلیمی و انسانی ایجاد می‌شود. باید به میزان گرمایش قبل از دوران صنعتی شدن برسیم و محدودیت‌هایی را برای کشور‌های مختلف ایجاد کنیم تا میزان آلایندگی خود را به حداقل برسانند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در پایان اظهار کرد: مجددا تأیید می‌کنم که تحریم‌ها علیه ایران یکطرفه هستند و از سمت سازمان ملل متحد نیستند و این سازمان سعی می‌کند که حداقل، تأثیرات انسانی این تحریم‌ها را خنثی کند.

مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) برگزار شد؛ این کنفرانس تا دوم اردیبهشت در تهران ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • جدیدترین تصاویر از وضعیت فرودگاه اصفهان
  • استفاده از ظرفیت های صلح و سازش برای کاهش پرونده های ورودی
  • ۲۲ دستور رئیس قوه قضاییه خطاب به کلیه مقامات و مسئولان قضایی در سراسر کشور/ با مسدودسازی کد ملی، زندگی فرد را فلج می‌کنیم!/ انتقاد از وثیقه‌های سنگینی که با جرم متناسب نیست/ افراد در فرودگاه متوجه نشوند که ممنوع‌الخروج هستند/ به دریافت عوارض آلایندگی اهتم
  • سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است
  • ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان پرداخت شد
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • خدمت رفاهی جدید برای مستمری بگیران کمیته امداد + جزئیات
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان
  • وضعیت هوای تهران در ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان جنوبی راهی خانه بخت شدند