Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در سانحه هواپیمای اوکراینی گفت: نامگذاری بخش هایی از دانشگاه‌های استان به خصوص دانشگاه شیراز به نام جان باختگان سانجه هوایپیما در شورای نامگذاری بررسی شود که امیدواریم چنین اقدامات پسندیده ای صورت بگیرد.

باید به شبهات خانواده جانباختگان هواپیما پاسخ دهیم 
عنایت الله رحیمی که در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای سانحه هوایی اخیر در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) سخن می‌گفت، اظهار داشت: حتما باید به شبهات خانواده های جانباختگان هواپیما پاسخ دهیم و به مسایل و مشکلات آنان رسیدگی کنیم، همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، وفات این عزیزان را به خانواده جانباختگان تسلیت گفتند و رییس جمهوری نیز با آنان ابراز همدردی کرد و اعلام شد موضوع از زوایای مختلف بررسی و به شبهات نیز پاسخ داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشمن را اشتباه نگیریم
استاندار فارس افزود: انتظار این است که دشمن را اشتباه نگیریم، کسانی به عنوان فرزندان نظام همیشه در خدمت مردم و انقلاب بودند و از امنیت کشور و مردم در موارد مختلف دفاع کردند.
رحیمی ادامه داد: وضعیتی که در ارتباط با این هواپیما به وجود آمده بود در اثر فتنه انگیزی استکبار جهانی آمریکا در منطقه ایجاد شده بود و این برقراری حالت جنگی در منطقه را به دنبال داشت، در این شرایط طبیعتا کسانی که مدافع فضای آسمان جمهوری اسلامی ایران هستند باید از آمادگی کامل برخوردار باشند که این آمادگی وجود داشت اما متاسفانه یک خطای انسانی منجر به فاجعه شد.
وی اضافه کرد: این خطای انسانی، دلیلی بر این نیست که ما بخواهیم خدمات فرزندان رشید که همیشه مدافع مردم و انقلاب اسلامی بودند را فراموش کنیم.

ابراز همدردی با خانواده جانباختگان
استاندار فارس با اشاره به برگزاری آیین گرامیداشت شهدای سانحه هوایی اخیر در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) یادآور شد: این مراسم با هماهنگی اینجانب به عنوان نماینده عالی دولت در استان، نماینده ولی فقیه در استان و تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) به منظور همدردی با خانواده هایی که عزیزان خود را در سانحه هواپیما از دست دادند برگزار شده است.
وی ادامه داد: حق مردم است که برای عزیزان خود عزاداری و سوگواری کنند و وظیفه ما است که با آنان همدردی کنیم.
رحیمی همچنین با تاکید بر لزوم همدردی با خانواده جانباختگان سانحه هواپیمای اوکراینی گفت: این عزیزان دچار هزینه های روحی و عاطفی بالایی شدند که باید با آنان همراهی و همدردی کرد.

پیشنهاد خانواده حدیث حیات داوودی چه بود؟
مراسم یادبود حدیث حیات داوودی فارغ‌التحصیل نخبه دانشگاه شیراز و از جانباختگان حادثه سقوط هواپیمای مسافربری یکشنبه برگزار شد و با طرح درخواست و پیشنهاد نامگذاری بخش‌هایی در دانشگاه‌ها به نام نخبگان جانباخته در سقوط هواپیما همراه بود.
علیرضا حیات داوودی برادر این نخبه علمی در دانشگاه شیراز با اشاره به نامگذاری بخشی در دانشگاه وسترن کانادا ( محل تحصیل حدیث حیات داوودی در مقطع دکترای تخصصی) به نام خواهرش، گفت:‌انتظار است که دانشگاه شیراز نیز همچون دانشگاه کانادایی، بخشی را به نام این نخبه علمی کشور نامگذاری کند.

هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۷۶ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه هجدهم دی‌ماه ۹۸ تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد، حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد و همه سرنشینان آن جان باختند.
بنا بر اطلاعات موجود، حدیت حیات داوودی، غنیمت اژدری، محمد الیاسی و سارا و صبا سعادت جانباختگان این حادثه از اهالی یا ساکنان استان فارس بودند.
صبح شنبه (بیست و یکم دی‌ماه ۹۸)،‌ ستاد کل نیروهای مسلح ایران تایید کرد که بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد، هواپیمای خطوط هوایی اوکراین مورد اصابت قرار گرفته است.
این ستاد اطمینان خاطر داد با پیگیری انجام شده، اصلاحات اساسی در فرآیندهای عملیاتی در سطح نیروهای مسلح، امکان تکرار این گونه خطاها را غیر ممکن ساخته و بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کند تا با خطاهای صورت گرفته، برخورد قانونی انجام شود.
در ادامه نیز رییس جمهوری، ضمن ابراز تاسف از خطای انسانی رخ داده که منجر به سقوط هواپیمای اوکراینی شد، در بیانیه‌ای اعلام داشت: مسببان این اشتباه نابخشودنی مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و نتایج به استحضار ملت شریف ایران و خانواده‌های قربانیان برسد.
همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی اطلاع از نتایج تحقیقات ستاد کل نیروهای مسلح در باره سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی، در پیامی با ابراز همدردی عمیق و مجدد با خانواده‌های داغدار، ستاد کل نیروهای مسلح را مامور پیگیری کوتاهی‌ها یا تقصیرهای احتمالی در این حادثه و مراقبت برای عدم امکان تکرار چنین سانحه‌ای کردند.

برچسب‌ها شیراز استانداری فارس سانحه هوایی عنایت الله رحیمی فارس پروندهٔ خبری سقوط هواپیمای مسافربری در تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس سانحه هوایی فارس شیراز استانداری فارس سانحه هوایی فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتشفشانی در قطب جنوب که «طلا» از آن فوران می‌کند

قطب جنوب قاره‌ای پوشیده از یخ با دمای به شدت سرد است، اما فعالیت‌های آتشفشانی داغ هم در آن رخ می‌دهد. در قطب جنوب ده‌ها آتشفشان وجود دارد که بیشترشان در غرب منطقۀ قطبی و سرزمین ماری بیرد واقع شده‌اند. در مطالعه‌ی سال ۲۰۱۷، تنها در این قسمت از قاره، ۱۳۸ آتشفشان شناسایی شد. بیشتر این آتشفشان‌ها خاموش هستند، اما هشت یا نه آتشفشان فعال نیز وجود دارند.

به گزارش دیجیاتو، فوران سه مورد از این آتشفشان‌ها در تاریخ اخیر شناسایی شده است، هرچند که در گذشته‌های دور، داستان متفاوت بوده است. در تحقیقات اخیر، هسته‌های یخی جمع‌آوری‌شده از قطب جنوب نشان دادند این قاره توسط فوران‌های آتشفشانی غول‌پیکر در طول آخرین عصر یخبندان دچار ویرانی شده است. بسیاری از این فوران‌ها بزرگ‌تر از هر فورانی در تاریخ مدرن بوده‌اند.

یکی از شدیدترین آتشفشان‌های این قاره، کوه اِرِبوس است؛ بلندترین آتشفشان فعال در قطب جنوب با ارتفاع ۳۷۹۴ متری و جنوبی‌ترین آتشفشان فعال روی زمین.

گفته می‌شود این کوه که نامش برگرفته از مظهر تاریکی در اساطیر یونانی است، زمانی که کاپیتان سِر جِیمز کلارک راس برای نخستین بار آن را سال ۱۸۴۱ دید، در حال فوران بود.

اگر با دقت به تصاویر ماهواره‌ای این غول زمین‌شناسی نگاه کنید، متوجه رگه‌های قرمز رنگ در دهانه قله آن خواهید شد. این رگه‌های قرمز، دریاچه گدازه‌ای بسیار داغی است که دست‌کم از سال ۱۹۷۲ در حال جوشیدن بوده است.

این آتشفشان به طور مرتب گاز و بخار بیرون می‌ریزد. در دوره‌های گذشته فعالیت‌های آتشفشانی، سنگ‌های نیمه‌مذابی به نام «بمب‌های آتشفشانی» را به بیرون پرتاب می‌کرد.

با این حال، این آتشفشان شاید به دلیل فاجعه کوه اربوس بدنام باشد. روز ۲۸ نوامبر ۱۹۷۹، پرواز ۹۰۱ نیوزیلند به کنار این آتشفشان برخورد کرد و همه ۲۵۷ سرنشین آن را کشته شدند.

این پرواز بخشی از برنامه خطوط هوایی نیوزلند بود که به مسافران اجازه می‌داد با یک گشت و گذار ۱۱ساعته از اوکلند به قطب جنوب و سپس بازگشت به نیوزیلند، سفر کنند.

در محل سقوط هواپیما، گروه‌های نجات تعدادی از دوربین‌های مسافران را یافتند که فیلم درون آن‌ها سالم بود. عکس‌های دوربین‌ها که برخی از آن‌ها چند ثانیه قبل از برخورد گرفته شده بودند، نشان میداد زمان سقوط، دید مناسب بوده و هواپیما زیر ابر‌ها بوده، در نتیجه این احتمال رد می‌شود که ابر‌های غلیظ آتشفشان، مانع دید هواپیما شدند.

درعوض، این احتمال وجود دارد که «سپیدگرفتگی» موجب سقوط شده باشد. این آتشفشانِ پوشیده از یخ، عملاً با نور مسطح نامرئی می‌شود و این وضعیت موجب می‌شود در پس‌زمینه، زمینِ یخ‌زده و آسمان ابری دیده نشود. به همین دلیل خلبان هیچ حسی از فاصله نداشته و تصور می‌کرده سپیدگرفتگی جلوی کابین خلبان، یخ و برف زیر هواپیماست، نه خود کوه.

پس از چندین پرونده قضایی پرهزینه و انبوهی از جنجال‌ها، خط هوایی نیوزلند پرواز‌های گردشی خود به قطب جنوب را متوقف کرد.

دیگر خبرها

  • قیمت جت‌ های شخصی در ایران چند تومان است ؟
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است؟
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است ؟
  • سقوط ۲ بالگرد نظامی در ژاپن؛ ۸ نفر کشته و ناپدید شدند
  • آسمان در اختیار متمولین؛ از بلیت هواپیمای نجومی تا خرید جت شخصی
  • سانحه دلخراش سقوط خودرو به رودخانه چالوس و مفقودی یک نفر
  • انتصاب مدیر راهبردی توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج‌فارس
  • سفر به ایران قدیم؛ اولین هواپیمای ایران و سفر استانی احمدشاه (+عکس)
  • آتشفشانی در قطب جنوب که «طلا» از آن فوران می‌کند
  • جزئیات خرید و فروش هواپیمای شخصی در ایران