Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق استان کردستان، گفت: در سطح شهر سنندج دو داروخانه در بحث اقلام آرایشی و بهداشتی و دارویی قاچاق فعالیت دارند در این راستا درخواست داریم که سازمان غذا و دارو این موضوع را مورد پیگیری قرار دهد.

علی خداویسی امروز(۲۴دی) در نهمین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق محصولات سلامت، اظهار کرد: با توجه به گزارشات مرزبانی استان، قاچاق معکوس اقلام مختلف در کردستان شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بهترین راهکار جلوگیری از قاچاق دارو کنترل از طریق سیستم علوم پزشکی است چراکه دستگاه‌های الکترونیکی گمرکات ظرفیت و توانایی تشخیص دقیق اقلام قاچاقی را ندارد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان، بیان کرد: با توجه به اینکه گفته‌شده مقدار زیادی از داروها از آذربایجان غربی وارد استان می‌شود لازم است دانشگاه علوم پزشکی کردستان و اعضای مقابله با قاچاق سلامت‌محور دانشگاه آذربایجان غربی به‌صورت ویدئو کنفرانس جلسه‌ای برگزار کنند و این مشکل را مورد رصد و پایش قرار بدهند.

خداویسی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از مباحث مبارزه با قاچاق به‌صورت پیشگیرانه است، عنوان کرد: اقدامات و آموزش‌های سازمان آموزش‌وپرورش و دستگاه‌های فرهنگی می‌تواند می‌تواند در آشنایی دانش آموزان با قاچاق تاثیر گذار باشد لذا باید این مهم در پیش‌دبستان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها به‌صورت جدی تشکیل شود.

وی ذکر کرد: با آگاه‌سازی جامعه در تلاش هستیم که مردم کردستان بیشتر به محصولات سلامت‌محور توجه داشته و کالاهای موردنیاز را با دقت انتخاب کنند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق استان کردستان، عنوان کرد: در سطح شهر سنندج دو داروخانه در بحث اقلام آرایشی و بهداشتی و دارویی قاچاق فعالیت دارند در این راستا درخواست داریم که سازمان غذا و دارو این موضوع را مورد پیگیری قرار دهند چراکه با تکرار این اقدام در جلسات بعدی برخورد خواهد شد و اسامی این داروخانه‌های متخلف را اعلام و رسانه‌ای می‌کنیم.

خداویسی خاطرنشان کرد: در استان کردستان خوشبختانه هیچ‌گونه اقلام قاچاق آرایشی و بهداشتی و سلامت‌محور، خوارکی و آشامیدنی به مزایده و مناقصه گذاشته نشده که به فروش برسد لذا تمام اقلام قاچاق امحاءشده است.

وی از اقدامات اموال تملیکی قدردانی کرد و گفت: اموال تملیکی استان طی ۹ ماه گذشته رتبه اول کشوری را نیز کسب کرده‌اند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان، یادآور شد: ۱۰ درصد اقلام قاچاق در استان کشف می‌شود و مابقی از مرز عبور می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محصولات سلامت محور استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و مشکلات داروخانه ها/ پاسخ بیمه سلامت

اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت، باعث شده روند خدمت به بیماران در سطح داروخانه‌های کشور دچار مشکل شود و همین موضوع، موجبات نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

داروخانه سیزده آبان، یکی از داروخانه‌های شلوغ و پُر مراجعه در پایتخت است.

مدیر داروخانه سیزده آبان گفت: بخشی از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت در روزهای اخیر مشکلات زیادی داشته که موجب ازدحام در داروخانه سیزده آبان به عنوان داروخانه مرجع تهران شده است. پیگیری ما از سازمان بیمه سلامت نشان داد تیم متخصصان فناوری اطلاعات در حال به روز رسانی اجتناب ناپذیر سامانه نسخه الکترونیک هستند که موجب کُندی این سامانه شده است.

فاطمه حاجی علی عسگری، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: علت اختلال در سامانه نسخه نویسی بیمه سلامت، به روز رسانی و ارتقای این سامانه است و تا ۲۴ ساعت آینده این مشکل برطرف خواهد شد و تا آن زمان روند نسخه‌نویسی کاغذی را جایگزین کرده‌ایم.

وی افزود: این سامانه تا قبل از دی ۹۸ ماهانه حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار نسخه الکترونیک را ثبت و به پایگاه داده منتقل می‌کرده است که با اجرایی شدن فرآیند توسعه ارائه سرویس، به ماهانه حدود ۱۲ میلیون نسخه افزایش یافته است. همچنین رشد حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ برابری ورودی این سامانه در کنار لزوم ارائه خدمات جدید بیمه‌ای، ضرورت تقویت در زیرساخت و نحوه ارائه خدمت این سامانه را ایجاب کرده است.

حاجی علی عسگری ادامه داد: از این رو در روزهای اخیر و پس از بررسی‌های متعدد صورت گرفته توسط تیم‌های فنی، تصمیم به جابجایی بستر سامانه و ارتقا و بروز رسانی سیستم نسخه نویسی الکترونیکی گرفته شده است.

این در حالی است که پس از گذشت چند روز از توضیحات مدیران سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص رفع اختلال سامانه، اما این مشکل هنوز پابرجاست.

محمد اسماعیل کاملی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سامانه نسخه الکترونیک به هیچ عنوان قطع نیست بلکه دارای نوسان و کُندی است که علت آن تغییر اطلاعات از زیرساخت اولیه این سامانه به زیرساخت جدید است.

وی افزود: در لحظات کند و نوسان سامانه، در هر ۱۰ ثانیه ۲ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شود، اما پیش از این تغییر زیرساخت در هر ۱۰ ثانیه ۵ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شد؛ این مهاجرت اطلاعات به زیرساخت جدید، امری ضروری بود که از اواخر بهمن ۱۴۰۲ آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با مراکز غیرمجاز رمز ارز دیجیتال در استان مرکزی
  • تأکید مسئولان استان بر برخورد جدی با خودرو‌های قاچاق بر
  • پیگیری اختلال سامانه نسخه الکترونیک سلامت
  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟
  • کمبود برخی اقلام شیر خشک در داروخانه‌های خوزستان
  • چرا واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ به کشور ممنوع شد؟
  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟/شرط تشکیل پرونده‌ برای آیفون رفرش
  • ادامه اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و مشکلات داروخانه ها/ پاسخ بیمه سلامت
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک