Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مدیر کل زندان‌های استان تهران در جلسه ای که با حضور مسئولان انجمن سلامت خانواده ایران برگزار شد، گفت: اعتقاد کلی مسئولان عالی قوه قضائیه و سازمان زندانها بر بحث مجازاتهای جایگزین است تا آثار منفی زندانی شدن افراد مجرم یا معارض قانون بر سلامت روانی خود و خانواده شان کاهش یابد.

سیدحشمت اله حیات الغیب تأکید کرد: بسیاری از موقعیت‌های اجتماعی به‌ویژه موقعیت شغلی برای زندانیان آزاد شده از دست می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه، این فقط زندانی نیست که تنبیه می‌شود، بلکه خانواده وی نیز با وجود این که جرمی مرتکب نشده‌اند، متحمل فشار‌های روانی و اجتماعی می‌شوند. همچنین بی‌سرپرستی کوتاه‌مدت یا میان‌مدت همسر و کودکان این افراد نیز عواقب اجتماعی مشخصی دارد.

وی ادامه داد: از این رو، کمک های نهادهای مردمی بسیار راهگشا خواهد بود تا هم مشکلات روحی خود زندانی و هم تبعات غیبت سرپرست و نان آور برای خانواده کاهش یابد و اداره کل زندانهای استان تهران در این زمینه، در چهارچوب مقررات، آماده همکاری با تمام نهادهای دولتی و مردمی است.

موسس انجمن سلامت خانواده ایران نیز در این دیدار گفت: با توسعه فعالیتهای تربیتی در زندانها به ویژه زندانهای استان تهران، شاهد اقدامات ارزنده ای هستیم و این افتخار را دارم که چندین بار از تریبون سازمان ملل در این خصوص به نمایندگان کشورهای مختلف گزارش مصور ارائه نموده ام.

دکتر صفیه شهریاری افشار ادامه داد: کشورهای اروپایی بیش از کشورهای دیگر تحت تأثیر اقدامات اصلاحی و تربیتی و بازگشت سالم مددجویان به جامعه قرار می گیرند، چون با گزارشهای ضدونقیضی که در برخی از فضاهای معاند رسانه های خارجی مبنی بر عدم رعایت حقوق بشر در زندانها پخش می شود، در تضاد است و چهره واقعی زندانبانی اسلامی را با تصاویر مشاهده می کنند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد امضای تفاهمنامه همکاری بین اداره کل زندانهای استان تهران و انجمن سلامت خانواده ایران زمینه های مشارکت در پروژه های تحقیقاتی، برگزاری همایش ها و کارگاههای علمی تخصصی، اجرای برنامه های آموزشی جهت سلامت و پیشگیری از بیماریها و طرح های غربالگری سرطان برای مددجویان و خانواده های آنان را فراهم نماید.

این خبر می افزاید: در پایان جلسه که با حضور زهرا فتحی مدیرعامل انجمن سلامت خانواده ایران، نسرین شیخان مدیر اجرایی فصلنامه بهداشت خانواده، دکتر علی اسمعیلی معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندانهای استان تهران و دکتر مجید رضازاده، رئیس بهداشت و درمان اداره کل برگزار شده بود، تفاهمنامه همکاری به امضای سیدحشمت اله حیات الغیب و دکتر صفیه شهریاری افشار رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدیر کل زندان های استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. 

وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. 

روند بهره‌مندی خانواده‌های ایرانی از خدمات سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود.

وی تصریح کرد: بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. 

نگاهداری گفت: براساس آمار منتشر شده، در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایران به میزان ۲.۴۲ درصد با هزینه‌های کمرشکن سلامت مواجه شده اند که این میزان با هدف تعیین شده در برنامه ششم توسعه یک درصد فاصله دارد.

وی ادامه داد: بنابراین، باوجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است.

بالا بودن سهم خانواده در هزینه‌های سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. 

وی توضیح داد: همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است. 

نگاهداری بیان کرد: در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. 

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. 

ضرورت پیش بینی تغییرات آینده برای کاهش هزینه‌های سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. 

وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. 

نگاهداری تصریح کرد: ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه های سلامت محور در منطقه ۹ تهران
  • دستان پر مهر خیران قفل گشای آزادی
  • برای استادی ادیب و فرزانه: پزشکی که عاشق نوزادان بود و ایران
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • راهکارهای کاهش هزینه‌های سلامت در ایران
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • هزینه نگهداری یک اوتیسمی در ماه چقدر است؟/ کلینیک‌های توانبخشی قصد تعطیلی این مراکز را دارند
  • همکاری کمیته‌امداد و سازمان زندان‌ها برای حمایت از خانواده‌های زندانیان
  • رهایی یک محکوم به قصاص نفس در آمل
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان