Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@23:03:57 GMT

سیگار کشیدن افسردگی می‌آورد

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۰۹۲۱

سیگار کشیدن افسردگی می‌آورد

ساعت24 - محققان دریافتند سیگارکشیدن بر سلامت روان تاثیر گذاشته و با افسردگی ارتباط دارد.

محققان در مطالعه جدید خود به بررسی ارتباط بین سلامت روان و سیگارکشیدن در بین دانشجویان پرداختند.

مطالعات نشان می‌دهد افسردگی در بین افراد سیگاری دو برابر بیشتر است. حال محققان در بررسی‌های خود دریافتند سیگارکشیدن منجر به افسردگی می‌شود نه افسردگی موجب سیگار کشیدن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعه جدید شامل داده‌های مربوط به دو مطالعه از دانشگاه بلگراد صربستان با حدود ۹۰ هزار دانشجو و دانشگاه پریستینا صربستان با حدود ۸ هزار شرکت کننده بود.

شرکت کنندگان در این مطالعه اطلاعاتی در مورد پیشینه اجتماعی و اقتصادی و همچنین عادات و سبک زندگی شأن نظیر وضعیت سیگار کشیدن، مصرف مشروبات الکلی، میزان ورزش و عادت تغذیه‌ای ارائه کرده بودند.

در مجموع مشخص شد دانشجویانی که دو تا سه بار سیگار کشیده باشند در مقایسه با افرادی که هرگز سیگار نکشیده بودند با ریسک بالا ابتلاء به افسردگی روبرو بودند.

همچنین افراد سیگاری همواره دارای علائم بیشتر افسردگی و سلامت روان بد در مقایسه با همسن و سال‌های خود هستند.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: افسردگی سیگار کشیدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تخم مرغ بسیار فراتر از یک غذا است و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است. تحقیقات دانشمندان از مزایای مصرف روزانه دو تخم‌مرغ می‌گوید.

سلامت چشم

تخم مرغ حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند لوتئین و زآگزانتین است که برای حفظ سلامت چشم بسیار حیاتی هستند. این آنتی اکسیدان‌ها در ماکولا، بخشی از چشم که مسئول بینایی مرکزی است، متمرکز شده‌اند.

دانشمندان در تحقیقی که در یک مجله علمی آمریکایی به نام «بایگانی‌های چشم‌پزشکی» منتشر شد، مقدار مناسب تخم مرغ مورد نیاز برای محافظت از چشمان را بررسی کردند.

در این مطالعه بررسی شد که آیا مصرف تخم مرغ کافی می تواند از بیماری «تباهی لکه‌زرد» که منجر به کوری یا انحطاط چشم می‌شود، جلوگیری کند.

در نهایت این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به این عارضه در بین افرادی که به مدت دو سال و به صورت روزانه دو عدد تخم مرغ مصرف می کردند، ۴۴ درصد کمتر است.

سوپر غذای تقویت کننده مغز

یکی از مزایای برجسته مصرف دو عدد تخم مرغ در روز، تاثیر مثبت آن بر سلامت مغز است. تخم مرغ منبعی غنی از کولین است که یک ماده مغذی حیاتی برای رشد و عملکرد مغز است.

در مطالعه ای که در مجله «عصب‌زیست‌شناسی یادگیری و حافظه» منتشر شد، شرکت کنندگانی که روزانه دو عدد تخم مرغ در طول چهار هفته خوردند، بهبود قابل توجهی در سطح حافظه و تمرکزخود نشان دادند.

مدیریت طبیعی وزن

تخم مرغ همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین‌های با کیفیت بالا و چربی‌های سالم است.

مطالعات نشان می دهد که شروع روز با تخم مرغ می تواند منجر به مصرف کالری کمتر در طول روز در مقایسه با جایگزین‌های غنی از کربوهیدرات مانند غلات صبحانه شود. این موضوع می تواند یک استراتژی مفید برای کسانی باشد که به دنبال مدیریت موثر وزن خود هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی