Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه تشکیل کمیسیون مشترک به معنای استفاده از مکانیزم ماشه و بر هم خوردن برجام نیست، گفت: با درشناختی که از کار و همچنین مواضع اروپایی ها دارم، معتقدم که جلسه ای تشکیل خواهد شد و ماجرا در همان جا حل و فصل خواهد شد و به هیچ وجه موضوع نه به شورای امنیت می‌رود و نه مکانیزم ماشه اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: رئیس دفتر رئیس‌جمهوری اعلام کرد که تشکیل کمیسیون مشترک به معنای استفاده از مکانیزم ماشه و بر هم خوردن برجام نیست.

رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه تشکیل کمیسیون مشترک به معنای استفاده از مکانیزم ماشه و بر هم خوردن برجام نیست، گفت: با درشناختی که از کار و همچنین مواضع اروپایی ها دارم، معتقدم که جلسه ای تشکیل خواهد شد و ماجرا در همان جا حل و فصل خواهد شد و به هیچ وجه موضوع نه به شورای امنیت می‌رود و نه مکانیزم ماشه اجرایی می‌شود.

 محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری در حاشیه جلسه چهارشنبه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره اعلام اروپایی‌ها در خصوص راه اندازی مکانیزم ماشه اظهار کرد: بحثی که همواره هم با اعضای باقی مانده برجام داشتیم این بوده که آمریکا از برجام خارج شده و به تعهدات خود عمل نکرده و اجازه هم نمی‌دهد که کشورهای باقی مانده در برجام هم به تعهدات خود عمل کنند.

وی افزود: در این زمینه مدتی با آنها اتمام حجت کردیم و سپس از اردیبهشت ماه گام‌های نهایی را برداشتیم و هفته قبل نیز گام پنجم را که گامی اصولی است، برداشتیم؛ در گام پنجم همه محدودیت‌هایی که برای غنی سازی وجود داشت اعم از تعداد، نوع و محل نگهداری سانتریفیوژ ها و همچنین ضریب غنی سازی مان را را برداشتیم و اعلام کردیم که با نظارت آژانس این کار را خواهیم کرد و همچنین اعلام کردیم که این به معنای خروج از برجام نیست.

رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه ما دقیقا همان کاری را انجام دادیم که آنها نیز انجام دادند، خاطر نشان کرد: آنها برجام را حفظ کردند ولی به تعهدات خود عمل نکردند، ما هم اعلام کردیم که به برجام پایبند هستیم ولی به تعهدات خود عمل نمی‌کنیم. بر این اساس گام پنجم گامی اساسی بود و آنها مقداری سخت‌شان شد؛ اروپایی ها هم از نظر افکار عمومی و هم از نظر فشارهایی که روی‌شان قرار داشت اعلام کردند که می‌خواهند کمیسیون مشترک را راه اندازی کنند و در این زمینه نیز هیچ مشکلی وجود ندارد.


واعظی با بیان اینکه «تشکیل کمیسیون مشترک به معنای استفاده از مکانیزم ماشه و بر هم خوردن برجام نیست»، ادامه داد: ایران نیز در گذشته درخواست تشکیل این کمیسیون را دادیم و در این کمیسیون بحث کردیم و حرف‌های یکدیگر را شنیدیم. برداشت من این است که با شناختی که از کار و همچنین مواضع اروپایی ها دارم و دیروز نیز روسیه اعلام کرد که این حق ایران است که وقتی طرف مقابل به تعهدات خود عمل نمی‌کند ایران هم تعهدات خود را کاهش دهد، معتقدم که جلسه ای تشکیل خواهد شد و ماجرا در همان جا حل و فصل خواهد شد و به هیچ وجه موضوع نه به شورای امنیت می‌رود و نه مکانیزم ماشه اجرایی می‌شود.

وی گفت:به نظر من آنچه که از سوی اروپایی ها اعلام می‌شود تبلیغاتی است و این تبلیغات هم هیچ پایه و اساس ندارد و کاری که اروپایی ها اعلام کردند به نظر می رسد که از موضع ضعف و انفعالی است.
منبع: ایسنا برچسب ها: انسجام ، برجام ، ناطقان ، اختلاف ، دولت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: انسجام برجام ناطقان اختلاف دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در دستورکار امروز مجلس

جلسه علنی امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار امروز را به شرح زیر قرائت کرد:

- گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع)

- گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

- گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

- گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری

- گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آن

- گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات دولتی ۱

- گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه بند الف ماده ۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

- بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی

- بررسی تقاضای دو فوریت درباره طرح اجماع برخی از احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه مصر: باید از تشکیل کشور فلسطین حمایت شود
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس
  • از موافقت با تشکیل سازمان سپند تا حضور وزرای دولت در کمیسیون‌های مجلس
  • بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس
  • طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در دستورکار امروز مجلس