Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تحولات روز‌های اخیر در لبنان گمانه زنی‌ها در مورد ناتوانی حسان دیاب برای تشکیل کابینه را تشدید و بحران سیاسی را بار دیگر دراین کشور تشدید کرده است. تاریخ انتشار: 14:48 - 25 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۱۴۳ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ تاخیر در تشکیل کابینه در لبنان سبب شده تا بار دیگر اعتراض‌هایی که از ۱۷ اکتبر (۲۶ مهر) آغاز شد، شعله ور شده و بحران سیاسی مجددا شانه به شانه بحران روزافزون اقتصادی، این کشور را بی ثبات‌تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مهم‌ترین تحولات لبنان در ساعات اخیر عبارتند از:
*اعتراض‌ها در لبنان از سر گرفته شد
اعتراض‌ها در «النبطیه»، «بعلبک»، «بیروت»، «طرابلس» و «صیدا» در روز‌های اخیر از سر گرفته شده و شماری از جاده‌ها و مسیر‌های مواصلاتی نیز بسته شده اند.
در عین حال ارتش لبنان اعلام کرد: «وضعیت امنیتی در کشور تحت کنترل است و ارتش برای همه وقایع آمادگی کامل داشته و اجازه بی ثباتی و ناامنی را نمی‌دهد. ثبات در کشور اولویت ارتش است.»
*ناامیدی از تشکیل کابینه توسط دیاب و تلاش برای روی کار آوردن مجدد حریری
ناظران سیاسی در لبنان، انجام ماموریت تشکیل کابینه توسط «حسان دیاب»، نخست وزیر منصوب این کشور را غیرممکن دانسته و از تلاش احزاب سیاسی برای متوقف کردن ماموریت وی براساس اصول قانون اساسی خبر می‌دهند.    بیشتر بخوانید:  مهلت ۲ روزه معترضان به حسان دیاب برای تشکیل دولت  معاون دبیرکل حزب الله از حسان دیاب حمایت کرد
منابع آگاه در لبنان می‌گویند: «دیاب در برابر فشار‌ها برای وارد کردن برخی از افراد به کابینه مقاومت کرده و بر تشکیل کابینه تکنوکرات تاکید کرد.»
از سوی دیگر گزارش‌های حاصله از محافل سیاسی، از تلاش «ولید جنبلاط»، رئیس حزب «سوسیالیست ترقی خواه» و «نبیه بری»، رئیس پارلمان لبنان برای اعطای ماموریت تشکیل کابینه به «سعد الحریری»، نخست وزیر مستعفی لبنان حکایت دارند. از سوی دیگر «میشل عون»، رئیس جمهور لبنان خواهان تشکیل دولت در نزدیک‌ترین زمان ممکن است؛ با این وجود برخی از گزارش‌ها از معرفی کابینه دیاب تا ۲ روز آینده خبر می‌دهند.
*دیدار حریری با بری
به گزارش منابع آگاه، «سعد الحریری» ساعاتی دیگر در «عین التنیه» با بری دیدار می‌کند. به نظر می‌رسد این دیدار با هدف هماهنگی برای معرفی کابینه در ۴۸ ساعت آینده انجام شود.
*حمایت حزب الله از دیاب
یکی از نزدیکان حسان دیاب می‌گوید: «حزب الله همچنان از دیاب حمات می‌کند تا بی ثباتی در کشور پایان یابد.»
*جعجع بر برگزاری انتخابات زودهنگام تاکید دارد
«سمیر جعجع»، رئیس حزب «نیروهای لبنانی»، تاکید کرد: «تنها راه حل برای بحران لبنان، برگزاری انتخابات زودهنگام است.»
*دیدار نماینده بری با دیاب
نماینده «نبیه بری»، رئیس مجلس لبنان روز گذشته در منزل دیاب حضور یافته و در گفت‎وگو با نخست وزیر لبنان به بررسی تحولات اخیر لبنان پرداخت.   وی به «دیاب» اطمینان داد بری خواهان شکست نخست وزیر نیست، اما از وی می‌خواهد از مواضعی که سبب تاخیر در تشکیل کابینه می‌شود، عقب نشینی کند.
براساس گزارش ها، «دیاب» در مقابل گفت «این درخواست بری را معادل تلاش برای پایان دادن کارش پیش از آغاز می‌داند.»   *مجروح شدن دستکم ۲۰ معترض در اعتراض‌های شب گذشته در مقابل بانک مرکزی
براساس گزارش منابع لبنانی در پی اعتراض‌های چند ساعته معترضان در مقابل بانک مرکزی لبنان در خیابان «الحمراء» بیروت در شب گذشته، دست کم ۲۰ نفر مجروح شدند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لبنان لبنان سعد حریری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، حدود یک میلیون آواره روهینگیا از سال 2017 پس از سرکوب دولت میانمار در بنگلادش زندگی می‌کنند. با این حال صدها هزار نفر دیگر در میانمار باقی مانده‌ و از سوی سازمان ملل متحد به عنوان بی‌تابعیت معرفی شده‌اند.
 
طبق گزارشی که ایالات متحده منتشر کرد، مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین میانمار در سال 2023 توسط نیروهای امنیتی مورد پاکسازی قومی قرار گرفتند.
 
بر اساس گزارش‌های منتشر شده روهینگیاهای باقیمانده در میانمار همچنان با تبعیض شدید بر اساس قومیت خود روبه‌رو هستند.
 
طبق گزارشی که ایالات متحده منتشر کرد، مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین میانمار در سال 2023 توسط نیروهای امنیتی مورد پاکسازی قومی قرار گرفتند.
 
در بسیاری از موارد غیرنظامیان روهینگیا حتی به عنوان اهدافی برای عملیات نظامی در بحبوحه جنگ داخلی این کشور تلقی می‌شوند.
 
در 25 اوت ارتش نجات روهینگیا مسئولیت حملات به چند پاسگاه‌ امنیتی در شمال ایالت راخین را بر عهده گرفت که منجر به کشته شدن 12 پرسنل امنیتی شد.
 

دیگر خبرها

  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در قدس / حمله معترضان به بن گویر
  • تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در قدس اشغالی/ حمله معترضان به بن گویر
  • جلسه برنامه ریزی بزرگداشت روز شوراها در مهاباد
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند