Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - مریم علیزاده؛ در نشست خبری انجمن ملی پلیمر که روز گذشته برگزار شد ، علیرضا ترک عضو هیات مدیره این انجمن با ذکر آماری از صادرات سال گذشته اعضای انجمن گفت: صنعت پلاستیک کشور یکی از صنایع کلیدی فعال در پایین دست پتروشیمی ها است. به گفته این عضو هیات مدیره فعالیت صادراتی اعضای این انجمن جمعا بالغ بر ١.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٢ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته که به رغم تحریم های اعمال شده بازهم شاهد رشد صادرات از سوی تولیدکنندگان این صنعت بودیم .

گفتنی است در حال حاضر بالغ بر ١۵ هزار پروانه در این صنعت صادر شده که تقریبا ٨ هزار واحد صنعتی فعال در این حوزه مشغول به تولید هستند که ٧۵٠ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است .

مهم ترین نکته قابل توجه در این صنعت، تکمیل زنجبره ارزش محصولات پایین دست پتروشیمی است که نقش مهمی در جلوگیری از خام فروشی مواد پتروشیمی دارد که می تواند در حوزه تامین قطعات صنعتی خودرو ، تجهیزات پزشکی و ظروف یکبار مصرف ارزش افزوده چشمگیری ایجاد می کند.

از سویی دیگر باتوجه به سرمایه گذاری‌های عظیم در بخش بالادستی پتروشیمی در صنعت نفت انجام شده است می توان به جرات ادعا کرد که خوراک صنعت پایین دست پتروشیمی پایدار و با ثبات باشد که این موضوع انگیزه سرمایه گذاری در حوزه پلمیر و پلاستیک را افزایش می دهد.

به گفته زکایی در حال حاضر بیش از ۶ میلیون تن محصولات پتروشیمی در کشور تولید می شود که نیمی از آن به صورت خام صادر می شود و ارزش این صادرات برابر با ١٢ میلیارد دلار است که اگر این محصولات خام در صنایع پایین دست پتروشیمی به مواد با ارزش افزوده بالاتر تبدیل شوند ، ارزش چهار برابری ایجاد می کنند.

اما باوجود مزیت های صنعت پلمیر و پلاستیک در تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی، برخی چالش‌ها از قبیل نرخ گذاری خوراک و همچنین نوسانات این بخش سبب ناهموار شدن مسیر سرمایه گذاری و رونق تولید در این بخش شده است . در این حالت است که انتظار می رود دولت به منظور حمایت از بخش خصوصی پایین دست پتروشیمی تدابیر و راهکارهایی را برای رفع چالش قیمت‌گذاری خوراک داشته باشد.

همچنین در این نشست توضیحاتی در خصوص دومین همایش نوآوری در صنعت پلمیر داده شد.

نائب رئیس هیات مدیره انجمن پلمیر با تاکید بر ضرورت نوآوری در صنعت پایین دست پتروشیمی گفت: نوآوری ضرورت بقاست و شرایط به گونه ای است که اگر شرکت ها از نوآوری غافل بمانند در عرصه رقابت توانایی خود را از دست داده و سهم بازارشان افت خواهد کرد.از این رو در تلاشیم با برگزاری همایش های از این دست ضرورت مقوله نوآوری را برای شرکت های عضو انجمن بازگو کنیم .گفتنی است دومین همایش نوآوری در صنعت پلاستیک سی‌ام دیماه به همت انجمن ملی پلیمر برگزار خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پلاستیک محصولات پتروشیمی خام فروشی نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۹۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برپایی هفته‌های گردشگری در استان کرمانشاه

استاندار کرمانشاه با اشاره به ضرورت تقویت شورای توسعه گردشگری استان گفت: لازم است سراغ رویکردهای جدید و خلاقانه در حوزه گردشگری برویم و از تکرار کارهای کهنه و کم ثمر پرهیز کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز در نشستی با مدیران تشکل‌های گردشگری استان اظهار داشت: مرز مشترک ما با کشور همسایه با ویژگی‌هایی که دارد که برای مردم استان می‌تواند بسیار اثرگذار و توسعه آفرین باشد. 

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید آرمانی بیاندشیم و واقعی عمل کنیم، افزود: ما در استان وارث وضعیتی هستیم که باید در کوتاهترین زمان ممکن از آن به سمت مطلوب عبور کنیم. 

وی با اشاره به مشکلات فرودگاه کرمانشاه که از گذشته به ارث رسیده است، گفت: در زمان مناسب با حداقل هزینه می‌توانستند این پروژه را به سامان برسانند ولی متأسفانه انجام نشده است.  پروژه بازسازی کامل باند فرودگاه دردست انجام است که امیدواریم در آینده نزدیک باند اصلی شروع به فعالیت کند. 

صحرایی با اشاره به مشکلات راه‌آهن کرمانشاه، افتتاح آن را در دولت قبل زودهنگام و پیش از تکمیل پروژه خواند و گفت: برای تکمیل پروژه قطار کرمانشاه و افزایش سرعت آن حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز هست. 

استاندار کرمانشاه به بهسازی راه‌های استان اشاره کرد و افزود: سال گذشته 280 کیلومتر از راه‌های استان به برکت اربعین بهسازی شد و بخش مهمی از نقاط حادثه خیز استان اصلاح شده است.  در حوزه تقویت مرزها نیز اتفاقات بسیار مناسبی در استان افتاده که سال گذشته مرز مسافری شوشمی نیز به عنوان یک مطالبه بازگشایی شده است. 

وی گفت: سال گذشته همچنین بیش از 700 سرویس بهداشتی در مسیرهای اصلی احداث و بازسازی کامل شده است که به گردشگران و زوار عتبات عالیات خدمات ارائه می‌کنند. 

صحرایی با بیان اینکه در حوزه معرفی استان با مشکلات متعددی مواجه هستیم که میراث‌فرهنگی باید برای آن چاره اندیشی کند افزود: از برگزاری رویدادهای شناسنامه دار حمایت می‌کنیم و با هیچ رویدادی که بانی آن مشخص و تعریف شده باشد مشکلی نداریم. 

استاندار کرمانشاه گفت: برنامه‌های گنگ و بی سند آسیب‌زا هستند و نقطه قوت گردشگری استان را به ضعف تبدیل می‌کنند، اما رویدادهای تعریف شده و مشخص مورد تأیید همه دستگاه‌ها خواهد بود. 

تقویت شورای توسعه گردشگری کرمانشاه

وی با تأکید بر برنامه‌ریزی برای تقویت شورای توسعه گردشگری استان، اظهار کرد: امسال ضمن توجه و تقویت سایر بخش‌ها، با تمرکز بیشتر به گردشگری توجه خواهیم کرد و با یک نگاه وسیع تقویت شورای توسعه گردشگری استان را در دستور کار قرار می‌دهیم. 

صحرایی با بیان اینکه میراث‌فرهنگی باید در فضای مردمی ما درست و پررنگ معرفی‌ شود افزود: یکی از مباحثی که باید به آن پرداخته شود، ورود به مجموعه فعالیت‌های فرهنگ گردشگری است.

وی گفت: در خود استان نیازمند ترویج سفرهای استانی هستیم تا خود مردم استان داشته‌های ما را ببینند و بشناسند و به عنوان بهترین مروجان کرمانشاه را معرفی کنند. 

صحرایی برپایی هفته‌های گردشگری در شهرستان‌ها با انواع مشوق‌ها برای تشویق مردم به سفر را یکی از راهکارهای پیشنهادی عنوان کرد و گفت: توجه به مباحث فرهنگ گردشگری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، برای مثال اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید به گونه‌ای عمل کنند که به فرهنگ گردشگری روستاها آسیبی نزند و گردشگران باید متوجه شوند که وارد یک اقلیم فرهنگی می‌شوند که باید الزامات و بایسته‌های فرهنگی را پذیرفته و به آن احترام بگذارند.  

استاندار کرمانشاه دعوت ملی و بین‌المللی را مرحله بعد معرفی استان عنوان کرد و افزود: باید تلاش کنیم با معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به زبان‌های بین‌المللی کرمانشاه را به خوبی به جهانیان بشناسانیم. 

صحرایی توسعه اقدامات گردشگری در مجموعه ادارات، رونق گردشگری کوهستان و گردشگری دفاع مقدس و نیز اربعین را قله گردشگری استان توصیف کرد و گفت: پرداختن به مرز خسروی در طول سال باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد و ما بتوانیم برای تردد بیش از 15 هزار کامیون دار از مرز پرویزخان برنامه‌ریزی کنیم که خانواده هایشان بیایند و از کرمانشاه دیدن کنند. 

وی با تأکید بر رویکردهای جدید و پرهیز از تکرار کارهای کهنه و کم ثمر در حوزه گردشگری عنوان کرد: گردشگری باید با تعریف درست و جذب همراهی‌های روز افزون تبدیل به سکه رایج مردم کرمانشاه شود.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • میوه هایی که از سفید شدن مو جلوگیری می کند
  • ضرورت برپایی هفته‌های گردشگری در استان کرمانشاه
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • خلاقیت و نوآوری در میان دانش‌آموزان تقویت شود
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • ضرورت مصرف بهینه و جلوگیری از هدر رفت منابع آب موجود شفت
  • تشدید وابستگی ارزی صنعت خودرو با استاندارد‌های جدید/ افزایش شاخص‌های کیفی قیمت خودرو را بالا می‌برد