Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-19@21:43:22 GMT

صادرات؛ موتور محركه رشد اقتصادی كشور

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۰۰۰۷

صادرات؛ موتور محركه رشد اقتصادی كشور

گروه سیاست و اقتصاد ـ استاندار فارس، صادرات را موتور محركه رشد اقتصادی كشور دانست و گفت: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم و سیاست‌های کلان اقتصادی اهمیت صادرات و ارتباطات جهانی مشخص شده است.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس امروز، 25 دی‌ماه در آیین تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان، صادرات را موتور محرکه رشد اقتصادی کشور دانست و گفت: به‌رغم همه تاکیداتی که در ارتباط با تولید و صادرات شده است، به نظر می‌رسد نوعی عدم هماهنگی بین دیپلماسی‌های عملی و عمومی و دیپلماسی رسمی ما وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه صادرات به معنای خروج کالا از مرزها است، تاکید کرد: بی تردید دیپلماسی کشور و نحوه روابط بین‌المللی بر امر صادرات اثر گذار خواهد بود.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم و سیاست‌های کلان اقتصادی اهمیت صادرات و ارتباطات جهانی مشخص شده است، یادآور شد: در عمل نیز باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مقصدِ مورد نظر پذیرش صادرات کشور ما را داشته باشد.
رحیمی ادامه داد: نمی‌شود دیپلماسی رسمی ما به گونه‌ای باشد که کشورهای مقصد، ارتباط مناسبی با ما نداشته باشند اما پذیرای کلا و صادرات ما باشند.
استاندار فارس تاکید کرد: اگر قرار باشد دیپلماسی عملی ما با دیپلماسی رسمی مطابق باشد باید مراکز تصمیم‌گیری بر اساس چارچوب رسمی عمل کنند ‌و در چنین شیوه‌ای پسندیده نیست هر فردی از هر جایگاه و تریبونی درباره سیاست‌های کلان بین‌المللی سخن بگوید.
وی بیان کرد: در مسیر تحقق توسعه همه جانبه باید الزامات ورود به اقتصاد جهانی را مدنظر قرار داده و ساختارهای کشور با این اصول همخوانی داشته باشد.
استاندار فارس با بیان اینکه در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب استفاده از توان بخش خصوصی مورد توجه قرار گرفته است، افزود: باید بررسی کنیم که آیا شرایط نوجود را برای حضور و فعالیت بخش خصوصی فراهم کرده‌ایم یا خیر.
رحیمی تأکید کرد: اگر نتوانیم مقبولیتی در دیپلماسی رسمی کسب کنیم، نمی‌توان امیدوار به این بود که صادرکننده خوبی در دنیا باشیم و بازار صادرات را حفظ کنیم.
وی یادآور شد: هرچند دولت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را به‌عنوان یک ابتکار دنبال و اجرایی کرد اما هنوز حرف برای گفتن در این حوزه زیاد است.
رحیمی همچنین بیان کرد: حکمروایی شایسته بسته‌ای است که گروه‌های مختلف اعم از دولت، احزاب و تشکل‌های مردم‌نهاد و جامعه مدنی در آن نقش ایفا می‌کنند و لذا بخش خصوصی تنها یکی از این نقش‌آفرین‌ها محسوب می‌شود.
استاندار فارس به برگزاری انتخابات مجلس در پایان امسال اشاره كرد و گفت: باید کسانی در چرخه انتخاب قرار بگیرند که ادبیات مشترکی در ارتباط با محیط قانون‌گذاری داشته باشند.
وی تأكید كرد: باید نظر داوطلبان انتخابات در ارتباط با تعامل با دنیا و همچنین نظرشان در ارتباط با شفافیت مالی در سطح بین‌المللی و ریسک کشتیرانی و امثال آن‌ها مشخص شود.
رحیمی با بیان اینکه رشته آکادمیک داوطلبان به تنهایی ملاک نیست، اضافه کرد: باید به کسانی که عوامل موثر بر توسعه صادرات و حفظ آن را می‌شناسند، اعتماد کنیم.
یادآور می‌شود، در این آیین از ۲۳ صادرکننده نمونه استانی و ملی استان فارس قدردانی و تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس سياست و اقتصاد صادرات رشد اقتصادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه عباس آخوندی برای روزهای بعد از حمله سپاه به اسرائیل /تا آخرین لحظه طرفدار دیپلماسی هستیم /هیچ کس در منازعه دست خود را رو نمی کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس آخوندی، وزیر راه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در یادداشتی در کانال تلگرامی اش درباره حمله سپاه به اسرائیل نوشت؛

این چند جمله را برای ثبت در تاریخ می نویسم. و با امید آن‌که با عقل سردِ سرد، دور از هیجان و با تدبیر مقامات تصمیم‌گیر امکان گریز از درگیری در جنگ فراهم شود.

در این موقعیت از تاریخ ایران باید به شدت نگران نفوذ سرویس‌ها و آشفته‌سازی فضا بود. فکر نکنیم، فضای هیجانی موجود، لزوما متضمن منافع ملی است. عقل سرد و تدبیر بر هیجان ارجحیت دارد.

عنوان حمله ایران به تاسیاست نظامی اسرائیل، تنبیه، دفاع از حیثیت ملی ایران، بازدارندگی و تمام بود. استحاله از این وضعیت به یک وضعیت جنگی و حماسی سم مهلک سیاست ایران در این مقطع است.

خط تبلیغی ایران باید این باشد که ما آنجا که لازم بود توانمان را نشان دهیم، دادیم. حالا همانند یک پیروز باید از صحنه بیرون بیاییم. نه آن‌که در صحنه بمانیم و ندای هل من مبارز سر دهیم. ما باید در اوج، از صحنه خارج شویم. ماندن ما در میدان ما را از اوج به زیر خواهد کشید.

سیاست تبلیغی ایران باید این باشد که ما تا آخرین لحظه طرفدار دیپلماسی هستیم و به آن وفادار خواهم ماند. البته که هوشیاری خود را برای دفاع از سرزمین ایران حفظ خواهیم کرد و برای آن جان‌فشانی خواهیم نمود. اینکه وزارتخارجه ما بگوید زمان پاسخ‌گویی ما به لحظه کاهش یافته است، این عین بی‌سیاستی است.

هیچ کس در منازعه دست خود را رو نمی کند و برای خود پیشاپیش مشکل ایجاد نمی‌کند. او باید بگوید ما امیدواریم که تمام کشورهای جهان راه دیپلماسی را در پیش بگیرند. ایران باید تاکید کند که آماده مذاکره در تمام سطوح و با تمام کشورهای جهان و سازمان ملل برای استقرار امنیت در جهان و منطقه است.

من از مقاله‌ای که امروز بایدن تحت "عنوان لحظه حقیقت اوکراین و اسرائیل" انتشار داد، اتخاذ یک سیاست سه مرحله‌ای را استنباط می‌کنم. مرحله اول مخالفت با تشدید جنگ، مرحله دوم اجازه درگیری و به قول خودشان دفاع از خود به اسرائیل و مرحله سوم ایجاد اجماع جهانی و منطقه‌ای برای یک نوع تحریم همه‌جانبه علیه توانمندی دفاعی ایران است.

البته این روش سیاسی بایدن در درگیری‌های قبلی هم بوده‌است. در این مورد نیز به همین نوع عمل می‌کند و اینک در مرحه دوم به مفهوم رفع منع است. در مرحله بعدی وارد فرایند اجماع‌سازی علیه ایران خواهد شد. قطعا در این مرحله همه‌ی کشورهای منطقه به او خواهند پیوست.

این را از موضع‌گیری وزرای خارجه انگلستان و آلمان در روز جاری نیز می‌توان فهمید. روسیه و چین نیز در یک فرایند زمان‌بر؛ تاکید می‌کنم زمان‌بر و نه فوری و در موقعیت‌هایی که ساخته خواهد شد با آن موافقت خواهند کرد و یا دستِ‌کم مخالفت نخواهند نمود. بنابراین، از قضا سیاست ما در برابر تجاوز مجدد اسرائیل باید خویشتنداری و احاله آن به موقعیت‌های دیگر و پاسخ‌های غیرمستقیم باشد. ما باید فضا را سرد کنیم. گرم نکنیم. گرم کردن فضا عین خواسته اسرائیل است.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896600

دیگر خبرها

  • بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳/ تورم‌های سهمگین در راه است؟
  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • توصیه عباس آخوندی برای روزهای بعد از حمله سپاه به اسرائیل /تا آخرین لحظه طرفدار دیپلماسی هستیم /هیچ کس در منازعه دست خود را رو نمی کند
  • زمان دیپلماسی است، نه جنگ/ فضا را سرد کنید؛ گرم نکنید
  • تعطیلی پنجشنبه به جای شنبه تقویت تحریم اقتصادی است
  • توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد