Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،رضی منش فرماندار شهرستان اسکو در جلسه دهیاران این شهرستان بر استفاده ازحداکثر ظرفیت گردشگری و کشاورزی روستایی جهت درآمد زایی پایدار روستایی تاکید کرد.

او با اشاره به نقش مهم و موثر دهیاری‌ها در بارور کردن محور‌های اقتصادی شهرستان گفت: دهیاران باید بر ارائه طرح‌های درآمدزایی و اقتصادی بسته به ظرفیت روستا‌ها متمرکز شوند و طرح‌های کارشناسی خود را به ویژه در دو محور توسعه گردشگری اکوتوریسم و توسعه کشاورزی جهت عملیاتی شدن ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضی منش گفت:پنج روستای بخش مرکزی شامل کندوان، عنصرود، گنبرف، کردآباد و اسکندان جزو روستا‌های هدف گردشگری بوده و در اکثر روستا‌های این شهرستان محصولات گردو، گل محمدی، پسته، کلزا، بادام و زرشک تولید می‌شود که بیشترین سطح کشت و تولید استان را بخود اختصاص داده و مستعد سرمایه گذاری و کسب درآمد پایدار برای اکثر روستا‌ها می‌باشد.

او از افزایش ۵ برابری اعتبارات دهیاری‌های شهرستان خبر داد و گفت: مجموع اعتبارات واریزی تاکنون ۲۷ میلیارد تومان بوده که سهم بخش مرکزی ۲۰ میلیارد و بخش ایلخچی ۷ میلیارد است که این حجم از اعتبارات علیرغم تنگنا‌های مالی، نشانه عزم و اراده جدی بر توسعه و عمران روستایی در این شهرستان می‌باشد.

رضی منش تخصیص قیر رایگان را موجب افزایش آهنگ توسعه و عمران در روستا‌ها دانست و از اختصاص ۳۶۴۸ تن قیر رایگان خبر داد و تصریح کرد:سهم بخش مرکزی و بخش ایلخچی به ترتیب ۱۴۳۳ و ۲۲۱۵ در جذب قیر رایگان می‌باشد.

رضی منش خواستار توجه مسئولین بنیاد مسکن اسکو در خصوص تسهیلات بهسازی و نوسازی مساکن روستائی شد و گفت: دهیاران بایستی با فرهنگ سازی و مطلع نمودن روستاییان از طرح‌های تشویقی از جمله اعطای وام چهل میلیونی با کارمزد ۵ درصد زمینه را برای جذب حداکثری تسهیلات این موضوع فراهم نمایند.

او با اشاره به اینکه در ۸۴ درصد از روستا‌های شهرستان فاز اول طرح هادی اجرا شده است و تلاش می‌شود ۱۶ درصد باقیمانده نیز اجرایی و عملیاتی شود، بر ضرورت اختصاص اعتبارات لازم جهت اجرای فاز دوم طرح هادی و تکمیل نواقصات طرح هادی در روستا‌ها تاکید کرد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توسعه گردشگری ظرفیت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتار غیرمجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل، مهدی فیضی در دیدار با امام جمعه مشگین شهر اظهار کرد: معضل کشتار غیر مجاز دام در برخی از محور‌های مواصلاتی و روستا‌های گردشگری منطقه و تعدد پرونده‌های ارجاعی به مراجع قضایی در این زمینه جدی است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده دامپزشکی در این راستا ملموس است از امام جمعه مشگین شهر خواست؛ با استفاده از تریبون نمازجمعه در راستای آگاهی دهی به شهروندان و توصیه به مردم در راستای عدم خرید گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز دام، دامپزشکی را یاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: رفع معضل کشتار غیر مجاز دام علاوه بر فرهنگسازی نیازمند عزم و اراده جدی، خیزش عمومی و همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط حوزه سلامت است.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل بیان کرد: اگر دامپزشکی به تنهایی در میدان عمل باشد و دیگر دستگاه‌ها همکاری نکنند کار به جایی نخواهد رسید و راه به جایی نخواهیم برد.
فیضی با تقدیر از امام جمعه و مسئولان ارشد شهرستان در حمایت‌های بی دریغ از دامپزشکی گفت: در این مسئولیت سنگین همواره خود را نیازمند راهنمایی و دعای خیر شما می‌دانیم.
در این دیدار امام جمعه شهرستان مشگین شهر نیز با اشاره به اینکه دامپزشکی جایگاه ویژه‌ای در حوزه سلامت عمومی جامعه دارد، اظهار کرد: دامپزشکی را به عنوان یک مجموعه تلاشگر در تامین بهداشت و سلامت عمومی جامعه می‌شناسیم
حجت الاسلام رضا باوقار افزود: با توجه به ظرفیت دامپروری مشگین شهر اقدامات دامپزشکی در تامین امنیت غذایی و تضمین سلامت عمومی جامعه اعتماد عمومی را افزایش و احساس امنیت در مردم را بالا برده است.
وی با تاکید بر درک کامل از جایگاه حساس و خطیر مسئولیت به عنوان یک امانت الهی گفت: سفارش می‌کنم به صورت هدفمند به دنبال ارتقای بیش از پیش سطح خدمات رسانی به مردم باشید و این ویژگی در مدیران دامپزشکی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • کشتار غیر مجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • کشتار غیرمجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳