Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، اولین اتومبیلی توانست به محدوده سرعت ۳۰۰ مایل بر ساعت نزدیک شود، ابرخودروی بوگاتی Chiron Super Sport 300 plus بود.

این خودرو در ماه سپتامبر سال پیش به جهان معرفی شد. با این که این خودرو توسط یک محدود کننده سرعت کنترل می‌شود و سرعت بیشتر از ۲۷۳ مایل بر ساعت را طی نمی‌کند، بعضی افراد مدعی شده‌اند که با درخواست از شرکت بوگاتی شما می‌توانید این محدود کننده را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تنها نکته جالب این اخبار نیست، در ادامه این افراد مدعی شده‌اند که پس از خارج کردن دستگاه محدود کننده، شما می‌توانید با مراجعه به شرکت فولکس واگن موتوری با قدرت ۳۰۴.۷۷ مایل بر ساعت را بر روی خودروی خود نصب کنید.

در کنار خودرو‌هایی مانند Venom F5 شرکت هنسی و Tuatara، شرکت کونیگزگ می‌خواهد با عرضه خودرو Jesko در جمع خودرو‌های ۳۰۰ مایل بر ساعت، خود نمایی کند.

وقتی که این جایگزین Agera RS سال پیش در نمایشگاه GMS ژنو معرفی شد، نماینده شرکت سوئدی کونیگزگ با اطمینان اعلام کرد که این خودرو می‌تواند به آسانی ۳۰۰ مایل بر ساعت، مطابق با ۴۸۲.۸ کیلومتر بر ساعت را طی کند.

حال اخبار جدید حاکی از آن است که Jesko قرار است از این هم سریع‌تر باشد. به گفته این منابع خبری این خودرو قرار است سرعتی نزدیک به ۳۱۰ مایل بر ساعت، یعنی ۵۰۰ کیلومتر بر ساعت را طی کند.

هنوز مشخص نیست که آیا این خودرو همان خودرو معرفی شده در نمایشگاه ژنو است و یا تغییر یافته است.

همچنین مشخص نیست که آیا قیمت آن تغییر کرده است یا خیر. گفته می‌شود که احتمال دارد در این نمایشگاه طرح مفهومی دیگری نیز از این شرکت به نمایش گذاشته شود، اما با توجه انتظارات زیاد برای معرفی Jesko این عمل منطقی به نظر نمی‌آید.

به هر حال شرکت کونیگزگ قرار است تا در نمایشگاه امسال ژنو بار دیگر مدل تکمیلی این خودرو را به نمایش بگذارد.

نمایشگاه GMS امسال قرار است در ماه مارس برگذار شود. گفتنی است که این هشتاد و نهمین سالگرد نمایشگاه Geneva Motor Show است که قرار است در سوم ماه مارس فعالیت خود را آغاز کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بوگاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ستقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در استان خبر داد. - اخبار استانها -

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی، کلیه تمهیدات لازم، اعم از آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی، استقرار تمام تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین، ناوگان آبرسانی سیار و ایمن‌سازی خطوط برق منابع تولید تا پایان بحران اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: برای مقابله با بحران سیل و جلوگیری از اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم مرکز و جنوب استان، همزمان با اعلام هشدار قرمز هواشناسی جلسه مدیریت بحران تشکیل و اقدامات لازم برای پیشگیری و یا کاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از سیلاب مصوب و ابلاغ شد.

وی افزود: در همین راستا برای روزهای بحرانی پیش‌رو از هم‌اکنون 86 نیروی عملیاتی در قالب 43 تیم واکنش سریع و ماشین‌آلات سنگین در 5 شهرستان زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار مستقر شده است.

قاسمی از ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند خبر داد و گفت: پایش و رصد مستمر کلرمازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه ها و یا از سدها آب تامین می‌شود نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایمن‌سازی و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید ( چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی دور از انتظار نیست نسبت به رفع حوادث نشت خطوط انتقال یا شکستگی خطوط انتقال سریعا اقدام گردد.

رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب در طول بحران

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز در این رابطه بیان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها در شهرستان‌های زرآباد، چابهار، کنارک و دشتیاری، کلیه ماشین آلات حوزه فاضلاب و پمپ‌های لجن‌کش قوی، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران جهت امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند.

احمد دشتی افزود: هماهنگی برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای بکارگیری کلیه ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده تا درصورت نیاز بکارگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین، کلیه مولدهای برق اضطراری در تاسیسات آب و فاضلاب و ناوگان آبرسانی سیار در سطح استان نیز در حالت آماده به کار قرار دارند. 

دشتی اضافه کرد: استقرار و برقراری کشیک پرسنل معاونت بهره‌برداری و توسعه آب و فاضلاب، رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت در طول گذر از بحران است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه مدیریت بحران، مقرر شد با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی و در صورت وارد آمدن آسیب به تأسیسات نسبت به اعزام تیم‌ عملیاتی جهت رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب
  • سریع‌ترین دوربین جهان با قدرت ۱۵۶٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ عکس در ثانیه
  • سرعت دانلود و آپلود این گوشی از آیفون۱۵ بالاتر است!
  • گزارش تصویری | نمایشگاه گروهی عکس بازگشت
  • برگزاری یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران
  • معرفی فرصت‌های شغلی دانش بنیان‌ها در ایستگاه کار اینوتکس ۲۰۲۴
  • یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران برگزار می‌شود
  • اعلام جزئیات یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران
  • فروش خودرو با دلار برای فرار از مالیات
  • توانمندی‌های زنجان در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود