Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد سجادی گفت: از ظرفیت مکان‌های عمومی همچون سالن‌های ورزشی، مساجد و حسینه‌ها برای اسکان مردم در شرایط اضطراری نیز استفاده می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حامد سجادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در خصوص آخرین جزئیات سیل و آبگرفتگی سیستان و بلوچستان به خبرنگار برنا گفت: از دیروز شاهد فروکش کردن آب‌ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با فروکش کردن آب، راه‌های زمینی نسبتا باز می‌شود و امدادرسانی سرعت می‌گیرد. در حال حاضر نیز 6 فروند بالگرد بر فراز مناطق سیل‌زده هستند و مشغول به امدادرسانی هستند که این بالگردها از سوی هلال احمر و نیروهای مسلح تامین شده و با مدیریت جمعیت مشغول به فعالیت هستند.

سجادی با اشاره به این موضوع که 5 نفر با کمک بالگردهای امدادی از خطر غرق شدن در سیل نجات یافتند، عنوان کرد: توزیع اقلام ضروری در قالب‌های مختلف نظیر چادر، پتو، مواد غذایی 72 ساعته و بسته‌های غذایی یک‌ماهه در حال انجام است. امیدواریم با توجه به توقف بارش‌ها روند امدادرسانی همچنان ادامه یابد و شرایط بهتر شود.

این مقام مسئول در خصوص نوع اسکان مردم این مناطق، تصریح کرد: بیشترین نوع اسکان براساس توزیع چادر میان مردم این مناطق است. اسکان در شرایط بحرانی دارای 3 مرحله اضطراری، موقت و دائم است که اسکان اضطراری در 45 روز اول بحران صورت می‌پذیرد و پس از آن در فاز دوم اقدامات لازم برای اسکان موقت از سوی دستگاه‌های مختلف مانند بنیاد مسکن با استقرار کانکس صورت می‌پذیرد. در حال حاضر اسکان در شرایط اضطراری است و نیازی به اسکان موقت نیست.

سجادی ادامه داد: البته از ظرفیت مکان‌های عمومی همچون سالن‌های ورزشی، مساجد و حسینه‌ها برای اسکان مردم در شرایط اضطراری نیز استفاده می شود.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پاسخ به این سوال که برای گرمایش مردم این مناطق در شرایط جوی فعلی چه تمهیداتی اندیشیده شده است؟ اظهار کرد: چراغ‌های والور، پتو و موکت در راستای تامین اقلام مورد نیاز گرمایشی در میان مردم توزیع شده است.

سجادی در پاسخ به این سوال که بسته‌های غذایی به چه شیوه‌ای در میان مردم توزیع می‌شود، گفت: طی چند روز اخیر بیش از 5هزار بسته مواد غذایی در قالب بسته‌های 72 ساعته در میان مردم توزیع شده است، پس از اتمام فاز اول، این بسته‌ها به حالت بسته‌های غذایی یک ماهه در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پایان و در خصوص حضور گاندوها در مناطق مسکونی، خاطرنشان کرد: مبحث مقابله با حضور تمساح گاندو در حیطه وظایف ما نیست اما براساس وظیفه امدادی که داریم در حد توان از حضور آن‌ها در مناطق مسکونی جلوگیری می‌شود. باید پیشگیری‌های لازم و آگهی‌سازی‌های لازم در این خصوص از سوی رسانه‌ها صورت پذیرد، هرچند بازهم با این شرایط مردم محلی از مبحث بی‌اطلاع نیستند و آشنائیت لازم را با این‌گونه از تمساح دارند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امداد و نجات جمعیت هلال احمر رسانه سیستان و بلوچستان سیل معاون خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است

طبق گفته مسئولان کشوری، ۱۹ شهرستان در جنوب و مرکز کشور و شش شهرستان در شمال کشور در پی بارندگی‌های رخ داده درگیر حوادث سیل و آب‌گرفتگی شدند و وضعیت در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان اضطراری، اما تحت کنترل است و امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، با توجه به هشدارهای هواشناسی صادر شده، در بعضی از مناطق کشور شاهد بارندگی و سیلاب بودیم که در این خصوص تمام دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در آمادگی کامل قرار دارند و امدادرسانی به مناطق متأثر از سیل و آب‌گرفتگی همچنان ادامه دارد.

حسین ظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده در جنوب کشور اظهار کرد: در روزهای اخیر در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب استان فارس، جنوب استان کرمان و بخش‌هایی از بوشهر شاهد بارش کم سابقه باران بودیم، به طوری که میانگین کل بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته حدود ۱۰۰ میلی‌متر و در سال ۹۹ حدود ۲۰۰ میلی‌متر بود، اما در پی فعالیت این سامانه بارشی، تنها در زرآباد این استان طی ۲۴ ساعت، ۲۷۰ میلی متر باران باریده که بسیار نادر است.

وی با اشاره به مناطق درگیر سیل افزود: بر اثر این بارش‌ها ۱۹ شهرستان در جنوب و مرکز کشور و شش شهرستان در شمال کشور درگیر سیل و آب‌گرفتگی شدند؛ در حال حاضر، حدود ۱۵۰۰ روستا درگیر پیامدهای ناشی از سیل و آب‌گرفتگی هستند و ۲۹ محور فرعی و اصلی مسدود است، همچنین ۱۵ محور نیز بازگشایی شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران ادامه داد: راه ارتباطی ۳۰۰ روستا در جنوب و ۲۹ روستا در شمال قطع شده است و تاکنون ۴۷ محور بازگشایی شده و سایر محورها نیز بازگشایی خواهند شد، همچنین آب حدود ۳۰۰ روستا قطع شده بود که تاکنون ۱۱۵ روستا آب دارند و ۱۲۰ تانکر آب آشامیدنی به این مناطق اعزام شده است.

ظفری ادامه داد: در مناطقی که راه‌ها مسدود است، بالگردها امدادی وارد عمل شده و در حال خدمت رسانی هستند و علاوه بر امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، عوامل آتش نشانی، عوامل اورژانس، ۳۱۲ گروه جهادی نیز در این مناطق در حال کمک رسانی هستند.

وی از شناسایی ۳۶۶ مادر باردار در مناطق متأثر از سیل و آب‌گرفتگی خبر داد و گفت: ۱۶۴ مادر به نقاط امن منتقل شدند و سایرین نیز به دیگر بخش‌های استان منتقل شدند، همچنین ۹ مادر از سیل نجات یافتند؛ وضعیت در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان اضطراری، اما تحت کنترل است، دستگاه‌ها شرایط را تحت کنترل دارند و همه ما سعی داریم شرایط به حالت عادی بازگردد.

امدادرسانی در سیل سیستان و بلوچستان با قایق و بالگرد

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات امداد جمعیت هلال احمر، درباره آخرین روند امدادرسانی به مناطق سیل‌زده در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در حال حاضر، امدادرسانی از طریق زمینی و هوایی به شهرستان‌های دشتیاری، نیکشهر، زرآباد و کنارک استان سیستان و بلوچستان در حال انجام است و امدادگران همچنان در این استان‌ها در آماده‌باش هستند.

وی درباره تعداد نیروهای امدادگر افزود: ۱۰۵ تیم عملیاتی در حال ارزیابی شرایط و امدادرسانی در این مناطق هستند و تاکنون این روند در ۱۵۹ روستا به پایان رسیده است.

رئیس سازمان امداد و نجات امداد جمعیت هلال احمر با بیان اینکه امدادرسانی‌ها ادامه دارد، ادامه داد: ۶۳۷۷ خانوار در این بازه زمانی، خدمات امدادی را از امدادگران سازمان امداد و نجات دریافت کرده‌اند.

محمودی با اشاره به روش ارسال اقلام مختلف به مردم گفت: در برخی از معابر امکان کمک‌رسانی از طریق خودروهای معمولی وجود ندارد به همین دلیل از خودروهای کمک دار یا قایق‌های جمعیت هلال احمر استفاده شده است.

وی با اشاره به میزان سورتی‌های پرواز اضافه کرد: در مناطق صعب‌العبور نیز از بالگردها استفاده می‌کنیم و اقلام مورد نیاز را از این طریق به مردم سیل زده ارسال می‌کنیم؛ تا به امروز ۸۳ سورتی پرواز در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

کد خبر 746659

دیگر خبرها

  • قطعی موقت آب در برخی مناطق همدان
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • توزیع ۲۴۱ بسته معیشتی بین خانواده های کم برخوردار
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد
  • دومین کاروان حمایتی کمک به سیل‌زدگان بلوچستان قرارگاه قدس توزیع شد
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است
  • توزیع ۵۶۰۰ بسته معیشتی در مناطق کم برخوردار البرز
  • نیروی هوایی، آب و مواد غذایی برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ارسال کرد
  • ارسال مواد غذایی برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان توسط نیروی هوایی