Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حسین زینعلی مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۱۸۰میلیون دلار گیاهان دارویی به کشور وارد می‌شود که با افزایش سطح زیر کشت و تقویت دانش این حوزه می‌توان میزان واردات را کاهش داد.

حسین زینعلی روز چهارشنبه در ستاد گیاهان دارویی و گلخانه‌ای استان در سالن جلسات استانداری لرستان اظهار داشت: اکنون نگاه بشریت به سمت سلامت می‌باشد و در این راستا باید از طبیعت حفاظت کنیم، گیاهان دارویی قطب بندی و برخی محصولات اولویت دار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه محصولات استان براساس ارزشمندی شناسایی شوند تصریح کرد:با توجه به اینکه لرستان یکی از قطب‌های پرورش موسیر می‌باشد، آمادگی لازم برای ایجاد تشکل موسیر در این استان وجود دارد.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: یکی از چالش‌های پرورش موسیر ایجاد ماده اولیه تولیدی آن بود که نبود بذر بسیاری از مشکلات را فراهم کرد.

زینعلی گفت: سال گذشته ۵۷۰میلیون دلار گیاهان دارویی در کشور صادر شد که تنها ۴۰۰ میلیون دلار آن مربوط به یک استان است.

او با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی باید بر یک محصول تمرکز کنند بیان داشت: محصولاتی در کشور وجود دارد که تمامی مراحل آن را می‌توان مکانیزاسیون کرد، برای رقابت با دنیا باید مراحل محصولات را به روز کرد.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی افزود: یکی از اقدامات موثر در توسعه، برندسازی محصولات است که حداکثر استاندارد‌ها باید انجام شود و به اندازه کافی دانش لازم برای مراحل کاشت، داشت و برداشت وجود ندارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزارت جهاد گیاهان دارویی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی

نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در مراسم دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی گفت: طب گیاهان دارویی از رشد خوبی در ایران برخوردار شده است. 

وی بیان کرد: سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی را در کشور تدوین کرده‌ایم و معتقدیم که باید از ظرفیت بالای طب سنتی و گیاهان دارویی استفاده بهینه شود. 

حسینی یکتا ادامه داد: اکنون موضوع ادغام طب ایرانی در نظام سلامت مطرح است و این مسئله در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان و دارویی موثر خواهد بود.  

وی افزود: طب سنتی در کنار متغیرهای اقتصاد و سلامت موثر و اثربخش خواهد بود.

ظرفیت غنی ایران در زمینه گیاهان دارویی 

در ادامه مراسم شمس اردکانی دبیر ستاد گیاهان دارویی دبیر ستاد گیاهان دارویی معاومت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: منابع طبیعی کشور در زمینه گیاهان دارویی بسیار غنی است و در این خصوص باید از ظرفیت بی نظیر ایران در حوزه طب سنتی استفاده بهینه را داشته باشیم.  

وی بیان کرد: توسعه حوزه طب سنتی سبب ارتقلی سلامت جامعه خواهد شد و امیدواریم این امر محقق شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • (تصویر) جدال هولناک زن ۶۰ ساله و خرس در پیرانشهر
  • جدال زن ۶۰ ساله و خرس در ارتفاعات پیرانشهر
  • توسعه کشت گیاهان دارویی در جهرم
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی