Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران درباره حوادث روز گذشته (24 دی ماه) این دانشگاه می‌گوید: حمله‌ای از بیرون صورت نگرفته و خود دانشجویان بودند. از یک طرف ۴۰-۵۰ نفر آمدند و شعارهایی دادند و مخالفان آنها که حدود ۱۰۰ نفر بودند علیه گروه اول شعار دادند و حدود یک ساعت با همدیگر درگیر شدند؛ نه کسی کتک خورده و نه کسی بازداشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌کنندگان یک سمینار در دانشگاه، در تجمع حضور پیدا کردند

وی درباره حضور افرادی غیردانشجو در زمان تجمع و درگیر شدن با دانشجویان توضیح می‌دهد: همزمان با این وقایع سمینار اداری یکی از سازمان‌های غیرنظامی و غیرامنیتی در دانشگاه برپا بود که از قبل برنامه‌ریزی شده بود و بعد از تعطیل شدن آن، ممکن است افرادی از آن سازمان در تجمع شرکت کرده باشند اما اینگونه نبود که کسی از بیرون وارد شود.

هیچ غیردانشجویی به دانشگاه وارد نشده است

معتمدی ادامه می‌دهد: همه روزها و به طور خاص در روزهایی که احتمال اتفاقاتی وجود دارد، افراد تنها با کارت دانشجویی می‌توانند وارد دانشگاه شوند. عکسی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد چند خانم چادری در حال وارد شدن به دانشگاه هستند که ربطی به درگیری‌های دیشب بین دانشجویان ندارد. چون اتفاقات در شب افتاد و این عکس در روز است و مربوط به کارمندان همان سازمان، برای شرکت در سمینار است و حالا ممکن است افرادی از آنها وارد تجمع هم شده باشند که البته ما چنین بنایی نداشتیم و این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

جراحت و بازداشتی در کار نبوده است

رئیس دانشگاه امیرکبیر درباره فیلم‌ها و مطالبی که از درگیری‌های دیروز دانشگاه منتشر شده است، می‌گوید: من فیلم و عکسی از زدوخوردهای دیشب ندیدم و چیزی به من منتقل نشده و کلاً چیزی نبوده که منجر به جراحت خاصی بشود. چون ما اورژانس هم در دانشگاه داریم و کسی به آن مراجعه نکرده است. حالا ممکن است دو نفر همدیگر را هول داده باشند. اصلاً بین دو گروه انتظامات و تعدادی از مدیران هم بودند که مانع از درگیری دوطرف بشوند. راجع به بازداشت کسی حین خروج از دانشگاه هم خبری به ما نرسیده  و قاعدتاً چنین اتفاقی نیفتاده است. چون معمولاً وقتی کسی بازداشت می‌شود تشکل‌ها و گروه‌های دانشجویی به ما اطلاع می‌دهند.

سعی بر این است که کمیته انضباطی تشکیل نشود

وی درباره اینکه پیگیری انضباطی‌ای برای دانشجویان رخ خواهد داد، عنوان می‌کند: باید ببینیم که قضیه چقدر حاد بوده و گزارش‌ها برسد و بعد تصمیم بگیریم. ما تا آنجایی که امکان داشته باشد سعی می‌کنیم کمیته انضباطی راه نیاندازیم. کسی راجع به دیروز از ما اجازه نگرفته بود اما در حدی که شمع روشن کنند و جمع بشوند و عزاداری کنند مشکلی نداریم اما اینکه شعار بدهند درست نیست.

در مراسم عزادارای شهدای امیرکبیر فعالانه شرکت می‌کنیم

احمد معتمدی درباره اقدامات این دانشگاه برای هم‌دردی با فارغ‌التحصیلان این دانشگاه که در سانحه هواپیمایی شهید شدند، توضیح می‌دهد: هفت نفر از دانشجویانی که در حادثه هواپیمای تهران-کیف از دست رفتند از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر بودند و از همان روز شنبه که اسامی اعلام شد، هیئت‌هایی از معاونان، روسای دانشکده‌ها، اساتید و دانشجویان به خانواده‌های آنها سر زدند و خود من هم به خدمت دو خانواده عزیز رسیدم و در دو مراسم ختم شرکت کردم و بنا داریم باقی مراسم‌ها را هم فعالانه شرکت کنیم.

وی درباره مراسم عزاداری رسمی دانشگاه می‌گوید: امروز مراسم مختصری در مسجد دانشگاه بود و احتمالاً هفته آینده مراسم اصلی برای بزرگداشت جان‌باختگان را جهت حضور اساتید، دانشجویان، کارمندان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه برگزار می‌کنیم. بنا داشتیم مراسم را در دوشنبه همین هفته برگزار کنیم اما از آنجایی که باید با خانواده‌های این عزیزان هماهنگ می‌کردیم، با توجه مسائل مختلفی که پیش آمد، ترجیح دادیم در هفته آینده برگزار کنیم.  

وی درباره اینکه آیا دانشگاه مراسم تشییع فارغ‌التحصیلان این دانشگاه را برگزار می‌کند یا نه، توضیخ داد: تشییع جنازه‌ از آنجایی که در اختیار خانواده‌هاست از ما درخواست نکردند که در دانشگاه برگزار شود.

هر بار دانشجویی بازداشت شده تلاش کردیم آزاد شود

رئیس دانشگاه امیرکبیر درباره پیگیری مشکلات احتمالی‌ای که برای دانشجویان رخ داده یا رخ خواهد داد با توجه به شرایط فعلی، می‌گوید: ما همیشه به این موضوع توجه داشتیم و ربطی به این دوران ندارد. تاکنون هم اینگونه بوده است که اگر دانشجویی از هر طیفی بازداشت یا احضار شود ما تلاش می‌کنیم و وظیفه خود می‌دانیم اقداماتی کنیم که تخفیف داده بشود یا افراد آزاد شوند؛ در اکثر مواقع هم موفق بوده ایم و ارتباط خوبی هم با نهادهای قضایی، انتظامی و امنیتی داریم. اعتقاد ما این است که باید به شرایط جامعه توجه داشته باشیم و همچنین بدانیم این بچه‌ها در سنینی هستند که ممکن است عکس‌العمل‌های آنها تصور بشود از خطوط قرمز عبور کرده است. تا حالا هم نهادهای ذی‌ربط همکاری خوبی داشتند.

اتفاقات را نباید بزرگ کرد

سید احمد معتمدی در انتها خاطرنشان می‌کند: از طرف دیگر از دوستان دانشجو هم همیشه درخواست داریم که مراعات یک سری مسائل را بکنند. رفتارهایی در یک زمان عادی ممکن است مشکلی ایجاد نکند اما در زمان‌های بحرانی، تبدیل به مشکل شود. ما دائماً در تماس هستیم و خداراشکر تا الان مدیریت شده و مسئله حادی به وجود نیامده است. جمع دو طرف درگیری، حدود ۲۰۰ نفر بوده است ما ۱۴ هزار نفر دانشجو در دانشگاه داریم و به همین دلیل اینگونه نیست که بگوییم اتفاق مهمی افتاده است هرچند نباید اینگونه باشد. امتحانات دانشگاه به موقع انجام شده است؛ به غیر از روز اول اعلام خبر که ما اجازه دادیم اگر کسی می‌خواهد و شرایط روحی لازم را نداشت و در امتحان شرکت نکرد ما مساعدت می‌کنیم. به طور کلی از دید ما اتفاق خاصی رخ نداده است و از این اتفاقات در دانشگاه زیاد پیش می‌آید و نباید آن را بزرگ کرد و به همین دلیل هم نهادهای بیرون دانشگاه هیچ تماسی با ما نداشتند. 

کد خبر 478569 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط منطقه بعد از حمله سپاه به اسرائیل به روایت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرلشکر محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح در آیین رونمایی از طرح جامع دانشگاه عالی دفاع ملی که با حضور مقامات لشکری و کشوری برگزار شد، با تاکید بر اینکه در شرایط حساس کنونی منطقه، دانشگاه عالی دفاع ملی باید شرایط آینده کشور و منطقه را مورد بررسی قرار دهد، گفت: وضعیت منطقه قبل و بعد از اقدام تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران به مناطق حساس و پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی تغییر کرده است.

وی در خبری که ایسنا منتشر کرده، پیروزی‌های رزمندگان اسلام را در عملیات وعده صادق که پاسخ محکمی به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی انجام گرفت تبریک گفت و تصریح کرد: این پاسخ با نشان دادن اراده ملی علیه رژیم رقم خورد و تاثیرات راهبردی را به حمدالله درسطح منطقه و جهان داشت.

سرلشکر باقری افزود: نیروهای مسلح، احتمالات و سناریوها را در سطح عملیاتی مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار می‌دهند و دانشگاه عالی دفاع ملی باید در سطح راهبردی این موضوعات را مورد توجه خود قرار دهد.

وی همچنین گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی به عنوان عالی‌ترین دانشگاه نیروهای مسلح که مسئولیت تربیت فرماندهان و مدیران عالی نیروهای مسلح و همچنین مدیران عالی کشوری را در مباحث راهبردی بر عهده دارد و در مسیر رشد و ارتقاء قرار گرفته‌ است. دانشگاه عالی دفاع ملی در تربیت فرماندهان، مقامات و سایر نیروها و همچنین در نظریه‌پردازی و کرسی‌ها باید بالاترین سطح مورد نظر و توجه قرار دهد و باید دائماً در جهت کیفی‌سازی و عمق بیشتر مطالب و کارهای پژوهشی کار کنیم و به پیش برویم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه طرح جامع دانشگاه دفاع ملی جزو اسناد اساسی و مادر برای دانشگاه محسوب می‌شود و عالی‌ترین طرحی است که در دانشگاه باید مورد اجرا قرار بگیرد، اظهار کرد: این طرح طی بیش از یک سال کار تهیه و محضر مقام معظم رهبری تقدیم شد و توسط ایشان مطالعه و مورد نقد قرار گرفت و اصلاحاتی در آن ابلاغ فرمودند و نهایتاً به تصویب معظم له رسید که امروز از این طرح رونمایی شد.

سرلشکر باقری در پایان تصریح کرد: همه ما باید بر اجرای دقیق طرح جامع دانشگاه تلاش کنیم و قطعاً این طرح موجب ارتقاء هرچه بیشتر دانشگاه خواهد شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898599

دیگر خبرها

  • فرصت ۴۸ ساعته به دانشگاه کلمبیا رو به اتمام است
  • خیزش دانشجویی در آمریکا و درگیری پلیس با دانشجویان
  • گسترش اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا در حمایت از غزه؛ درگیری پلیس با دانشجویان
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • اعتراضات سراسری دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • تعرض نیروهای امنیتی به دانشجویان حامی فلسطین در قاهره
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • شرایط منطقه بعد از حمله سپاه به اسرائیل به روایت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح 
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری