Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست سفیران صلح با همفکری ریش سفیدان و بزرگان بویراحمد با حضور نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. تاریخ انتشار: 11:00 - 26 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۳۱۵ به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حسن نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست سفیران صلح در شهرستان بویراحمد با اشاره به موضوع تحول در دستگاه قضایی گفت: تحول در دستگاه قضایی یک موضوع راهبردی است و در بحث فرهنگ صلح و سازش این اصل بسیار برجسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این که فرهنگ صلح و سازش ریشه در فطرت همه جوامع بشری دارد، بیان داشت: بهترین فرهنگ صلح و سازش در فقه شرعی و دینی اسلام بیان شده است.

نگین تاجی در ادامه به مطرح شدن «سفیران صلح» در استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور اشاره کرد و اظهار داشت: طرح «سفیران صلح» برای اولین بار در کشور از سوی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در قوه قضائیه مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.

وی گفت: در استان‌های عشیره‌ای از ظرفیت بزرگان و ریش سفیدان خارج از شورای حل اختلاف استان کهگیلویه و بویراحمد بهره می‌بریم و مطمئن هستیم با این چهره‌های مهربان قطعاً این طرح بسیار مؤثر خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این نشست تصریح کرد: یکی از اصول بنیادینی که در صنعت تحول دستگاه قضایی از سوی رئیس قوه قضائیه تأکید ویژه شده است بحث احیای فرهنگ صلح و سازش است و یکی از اهداف مهم شورای حل اختلاف بحث ایجاد صلح و سازش ریشه‌ای بین مردم است.
وی افزود: از اهداف اساسی ایجاد شورا‌های حل اختلاف بحث کاهش اطاله دادرسی، کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم دادگستری، دادگاه‌ها و دادسرا‌ها است. طبیعتاً وقتی ورودی به دستگاه قضایی کمتر میشود قاضی با فرصت بیشتری که پیدا می‌کند، به پرونده‌های پیچیده و مهمتری می‌پردازد.
وی بیان داشت: به لحاظ اینکه حجم ورودی پرونده‌ها به شورا‌های حل اختلاف زیاد شده است و این اطاله دادرسی در شورای حل اختلاف کماکان ادامه دارد یک طرحی ارائه شده است که از ظرفیت ریش سفیدان، متنفذین و بزرگان خارج از شورای حل اختلاف استفاده شود.
در ادامه این نشست ۲ نفر از حاضران به نمایندگی از سایر بزرگان و ریش سفیدان، مطالبی را در خصوص فرهنگ صلح و سازش  که توسط سفیران صلح انجام گرفته بیان کردند.
بیشتر بخوانید: شناسایی مشکلات حقوقی مردم با اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در هر محله   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند
  • صدور کارت برای بیش از ۱۹ هزار کنکوری در کهگیلویه و بویراحمد
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • بازگشایی مرتفع‌ترین جاده برف گیر ایران در شهرستان دنا
  • آمار داوطلبان نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ کهگیلویه و بویراحمد
  • دعوت ۷ بازیکن تیم هندبال فرازبام خائیز دهدشت به اردوی تیم ملی