Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عمران خان» نخست وزیر پاکستان از طرح مناقشه کشمیر و جامو در شورای امنیت سازمان ملل متحد استقبال کرد.

اخبار بین الملل - عمران خان امروز در توئیتی نوشت: اوضاع کنونی جامو و کشمیر به‌عنوان یک مناقشه بین‌المللی به رسمیت شناخته شده و در دستور کار شورای امنیت سازمان ملل قرار دارد و رسیدگی به آن توسط شورا نشان از جدی بودن اوضاع حاکم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مناقشه جامو و کشمیر باید مطابق با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و خواست مردم کشمیر برطرف شود.

نخست وزیر پاکستان همچنین تاکید کرد تا زمانی که حق مسلم مردم کشمیر برای تعیین حق سرنوشت آنها تضمین نشود، اسلام‌آباد به حمایت‌های اخلاقی، سیاسی و دیپلماتیک خود از مردم کشمیر ادامه خواهد داد.

به گزارش فارس، روز گذشته رسانه‌های پاکستان از سفر قریب‌الوقوع عمران خان به مناطق جامو و کشمیر خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، عمران خان قرار است از نزدیک به فعالیت نیروهای امدادی برای نجات مردم از بهمن نظارت و با خانواده قربانیان بارش برف دیدار کند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کشمیر شورای امنیت پاکستان شورای امنیت کشمیر عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به رای گذاشته می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، منابع دیپلماتیک آگاه اعلام کردند که شورای امنیت سازمان ملل قرار است روز جمعه درباره درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل رای‌گیری کند.

این قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت به حداقل ۹ رأی موافق و بدون وتو از سوی آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه یا چین نیاز دارد. دیپلمات های آگاه به موضوع می گویند که این قطعنامه احتمالاً از حمایت حداکثر ۱۳ عضو شورای امنیت برخوردار باشد.

هفته گذشته هم «وانیسا فرایزر» نماینده مالت در سازمان ملل که کشور متبوعش ریاست شورای امنیت را طی ماه جاری بر عهده دارد از شکست طرح عضویت دائم فلسطین در این سازمان خبر داد.

این در حالی است که به گفته فرایز دوسوم اعضای کمیته مربوط به بررسی پذیرش عضویت اعضای جدید در سازمان ملل متحد در جلسه خود درباره عضویت دائم فلسطین در این سازمان به این موضوع رأی مثبت داده‌اند.

گفتنی است محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان سپتامبر ۲۰۱۱ درخواست عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد را ارائه کرد، اما سازمان ملل در نوامبر ۲۰۱۲ تنها موافقت کرد که فلسطین به عنوان ناظر غیرعضو در این سازمان پذیرفته شود.

۱۰ روز پیش نیز تشکیلات خودگردان در نامه‌ای به شورای امنیت درخواست عضویت دائم فلسطین در این سازمان را بار دیگر مطرح کرد؛ موضوعی که بررسی آن از دوشنبه گذشته آغاز شد.

کد خبر 6081440

دیگر خبرها

  • ورود وزیر امور خارجه به نیویورک
  • رای گیری در مورد عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • رأی‌گیری جدید برای عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به رای گذاشته می شود
  • احیای دوچرخه‌سواری در پایتخت
  • شورای امنیت عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را به رأی می‌گذارد
  • شورای امنیت عضویت فلسطین در سازمان ملل را به رأی می‌گذارد
  • مدیریت شهری اصفهان از مشارکت شهروندان در پروژه‌ها استقبال می‌کند
  • لزوم بررسی فنی پل «فرجام» توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران
  • خداحافظی با پایانه شرق در تهران