Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری دبیرکل مجمع خیرین سلامت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس آخرین تصمیم گیری انجام گرفته ارز دارو به دارو و تجهیزات پزشکی تعلق می‌گیرد و مانند سال گذشته قرار است مبلغی در حدود ۱۲ میلیارد دلار بابت تامین نیاز‌های اولیه مردم مثل دارو و تجهیزات پزشکی ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان به آن تعلق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: برخی از کارشناسان معتقدند که ۲ نرخی ارز باعث ایجاد مشکلات و مسائل مختلفی در کشور می‌شود، اما به دلیل نبود سیستم نظارتی خوب و دقیق دست ما از انجام طرح‌های مختلف بسته است.
شهریاری تاکید کرد: اگر ارز مورد نیاز برای تولید یا واردات دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز به صورت آزاد در اختیار افراد قرار بگیرد و به جای آن مابه‌التفاوت ارز آزاد با دولتی به تولید کنندگان اختصاص پیدا کند تا فشار و بار مالی از روی مردم و به ویژه مصرف کنندگان برداشته شود که عملا متاسفانه به دلیل نبود نظارت کافی این کار قابلیت اجرا ندارد و متاسفانه ما تجربه خوبی در زمینه عملکرد دولت در خصوص پرداخت مابه‌التفاوت ارز آزاد و دولتی به تولید کنندگان و افراد ذی ربط را نداریم به همین دلیل ممکن است در انجام این کار دچار مشکلات و مسائلی شویم. نبود کمبود در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی کشور او گفت: درحال حاضر باید همان روال قبلی یعنی اختصاص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور انجام شود تا کشور در چنین شرایطی دچار مسئله خاصی نشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در حال حاضر کمبود خاصی در مورد دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بازار کشور وجود ندارد، اما ما باید به سمت انجام نظام ارجاع و با هدف کاهش تقاضای القایی در کشور برویم.   بیشتر بخوانید: برنامه‌ای جهت افزایش قیمت دارو نداریم
شهریاری با اشاره به ادغام صندوق‌های بیمه تامین اجتماعی و سلامت یادآوری کرد: سرمایه بیمه تامین اجتماعی برای مردم است، اما سرمایه بیمه سلامت از سوی دولت اختصاص پیدا کرده و عملا امکان ادغام ۲ صندوق بیمه گرد تامین اجتماعی و بیمه سلامت وجود ندارد.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید دارو تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۷۷ هزار تن میگوی پرورشی در سال جدید

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید معدنی، مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران با اشاره به عملکرد تولید میگو در سال ۱۴۰۲ گفت: تولید و ذخیره سازی بیش از ۴.۴ میلیارد قطعه بچه میگو در مزارع پرورش میگوی کشور، با وجود شیوع بیماری AHPND در استان‌های هرمزگان و بوشهر، منجر به برداشت بیش از ۴۹ هزار تن میگو شد و پیش بینی می‌شود، در سال ۱۴۰۳ با افزایش سطح زیرکشت به ۱۸ هزار هکتار هزار و تولید ۷۷ هزار تنی میگو برسیم.

وی افزود: در سالی که گذشت با پیگیری‌ها و همکاری‌های دوجانبه سازمان‌های شیلات ایران و دامپزشکی کشور، امکان دسترسی و ورود مولدین میگوSPF (عاری از بیماری) از منابع معتبر جهانی برای تقویت ژنتیکی و تولید لاروهایی با کیفیت برای مراکز تکثیر میگو به عنوان اولین حلقه کلیدی در تولید فراهم شد.

وی اظهار امیدواری کرد: با همت و همیاری پرورش دهندگان پیشرو در استان‌های میگو پرور شاهد احداث و بهره برداری بیش از ۲۰ واحد نرسری در کشور در سال ۱۴۰۲ بوده‌ایم.

معدنی ادامه داد: برگزاری دو همایش ملی در استان‌های هرمزگان و بوشهر که تأثیرگذاری بسیار مثبتی در جریان سازی و تغییر بینش و نگرش تولیدکنندگان کشور داشته است در سال گذشته برگزار شد.

وی ادامه داد: توسعه پوشش بیمه از سطح مزارع پرورشی که با همکاری و مشارکت مستمر تشکل‌ها، صندوق بیمه، سازمان شیلات ایران و سازمان دامپزشکی کشور، برای اولین بار در سامانه صندوق بیمه کشور، قابل دسترسی است، به انجام رسیده است.

کد خبر 6063535

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۶ درصدی پرداخت از جیب مردم برای ۲۶۰ قلم دارو با اجرای طرح دارویار
  • بازار ۲.۵ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی کشور/ سهم ۶۰ درصدی واردات
  • انجام ۲۴۵ بازرسی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 
  • پیش‌بینی تولید ۷۷ هزار تن میگوی پرورشی در سال جدید
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه به تولید در ۱۴۰۳
  • ۶۰ درصد نیاز به تجهیزات پزشکی از طریق واردات و ۴۰ درصد آن از طریق تولید تامین می‌شود
  • پیشرفت تکنولوژی هزینه تحقیق را ارزان‌تر می‌کند/ اختصاص بودجه برای بروز رسانی تجهیزات به دانشگاه‌ها
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • کمک فوری برای درمان دختر یتیمی که دچار سوختگی شده است
  • وضعیت نامناسب تامین داروی بیماران تالاسمی / سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی به تعهداتشان عمل نکردند