Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@14:41:25 GMT

استقلال خیلی ریخت و پاش نکرد!

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۶۴۴۵

 تیم استقلال لابه‌لای توفانی که در کادر فنی و مدیریتی اش رخ داد در فصل نقل و انتقالات زمستانی با درایت هوادارانش از خطر بزرگی در امان ماند.
در شرایطی که تیم استقلال خیلی دیر سرمربی نیم‌فصل دوم لیگ برتر نوزدهمش را شناخت انتظار می‌رفت وضعیت بدی در نقل و انتقالات نصیبش شود، اما در نهایت از خطر جدی که در آخرین ساعات آخرین روز جابه‌جایی بازیکنان در انتظارش بود نجات یافت و دوباره با تغییراتی اندک به دور برگشت آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دروازه؛ همچنان خالی

اخبار ورزشی-تیمی که باید از دوم بهمن وارد پلی آف لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسیا شود هنوز هم یک جای خالی درون دروازه اش دارد. به نظر می‌رسد مسئولان باشگاه همچنان به قولی که شایعه شده بود به حسین حسینی داده‌اند که بیش از یک دروازه‌بان ذخیره جذب نکنند، پایبندند و اصلاً سراغ دروازه‌بان سوم نرفتند. پستی حساس و البته مهم که یک مصدومیت یا محرومیت در آن، می‌تواند سرنوشت سه جام را برای این تیم تغییر دهد. حسین پورحمیدی و حسین حسینی دو دروازه‌بان دوم و اول این تیم هستند در حالی که هر تیم لیگ حرفه‌ای باید سه دروازه‌بان داشته باشد.
خط دفاع؛ گوگ آمد، میلیچ در ابهام

استقلال در پست دفاع استقلال روزبه چشمی، عارف غلامی، سیاوش یزدانی، محمد دانشگر، وریا غفوری، میلاد زکی‌پور، شاهین طاهرخانی، امیرحسین کارگر، میلاد باقری و هروویه میلیچ را داشت. باقری که حتی یک دقیقه هم برای استقلال بازی نکرده بود از این تیم جدا شد. به‌جای او عظیم گوگ پس از پایان سربازی اش از ملوان به این تیم برگشت. استقلال در دور رفت ۱۷ گل دریافت کرد و گفته می‌شد قرار است یکی از بازیکنانی مانند پژمان منتظری، هادی محمدی، عقیل کعبی، آرمین سهرابیان و سعید آقایی راهی استقلال شوند، اما در نهایت هیچ‌یک آبی‌پوش نشدند تا اوضاع به همان شکل قبل باقی بماند. البته استقلالی ها همچنان امیدوارند میلیچ به وعده اش وفا کند و به تهران برگردد.
خط هافبک؛ جای داریوش پر نشد

شاید یکی از مهره‌هایی که استقلالی‌ها خیلی دوست داشتند به جای داریوش شجاعیان به خط هافبک‌شان اضافه شود تا کنار فرشید اسماعیلی امان همه رقبا را ببرند پاتوسی بود که هرگز به تیم فصل قبلش برنگشت. از این رو با حضور علی کریمی، فرشید باقری، فرشید اسماعیلی، مسعود ریگی، آرش رضاوند، سینا خادم‌پور و رضا آذری این تیم در این خط هیچ تغییری نداشت و حتی رضا آذری را هم که استراماچونی و وریا غفوری اخراجش کرده بودند حالا با تیم تمرین می‌کند. البته گفته می‌شود برنی ایبینی سابقه بازی در دو پست هافبک راست و چپ را دارد. تازه داریوش هم از لیست خارج شد تا جا برای ایبینی باز شود.
خط حمله؛ خط محبوب فرهاد

استقلال با داشتن زوج دیاباته و مهدی قائدی و زدن ۳۳ گل در حال حاضر بهترین خط حمله لیگ را دارد. فرهاد مجیدی هم که برای تقویت این خط ارسلان مطهری را جذب کرد و قرار است مرتضی تبریزی را هم احیا کرده و به این گروه اضافه کند. از طرفی محمد بلبلی مهاجم دیگر این تیم است که از دور برگشت توان بازی برای استقلال را دارد و به نظر می‌رسد خواست قلبی سرمربی جوان استقلال در حال برآورده شدن است. آنجا که گفته بود دوست دارد تیمش در هر بازی ۴ گل بزند حتی اگر دو گل بخورد. یا به تعبیری دیگر گفت دوست دارد تیمش تهاجمی باشد و به ازای هر یک گلی که می‌خورد دو گل به حریف بزند. تنها بازیکنی که از این گروه جدا شد سجاد آقایی بود که در یک رفت و برگشت به ذوب‌آهن رسید.
خطری که به خیر گذشت

درست در ساعات آخر فصل نقل و انتقالات، استقلال دست به کار شد تا برای مرتضی تبریزی و علی دشتی هم رضایتنامه صادر کند. در حالی که ساعاتی پیش مرتضی آقاخان و میلاد باقری با همین شرایط از این تیم جدا شده بودند. البته این اتفاق برای سجاد آقایی هم رخ داد ولی با فشاری که هواداران تیم در فضای مجازی به مدیران استقلال آوردند بلای بزرگی از بیخ گوش تیم گذشت. طرفداران تیم معتقد بودند وقتی هنوز مسئولان باشگاه نتوانسته‌اند بازیکن بگیرند چرا مهره‌های تیم را یکی پس از دیگری از دست می‌دهند؟ آنجا بود که اسماعیل خلیل زاده و رفقایش در هیئت‌مدیره به خودشان آمده و اعلام کردند به هیچ‌کس رضایتنامه نمی‌دهند. البته با توجه به عجله‌ای که در صدور رضایتنامه سجاد آقایی صورت گرفت دیگر قادر به بازگرداندن او نبودند.
میلیچ یا دفاع کامرونی؟

معضل دفاع چپ هنوز به طور کامل در تیم استقلال برطرف نشده است. میلاد زکی‌پور که مدعی بود از هلند پیشنهاد دارد پس از تصمیم اولیه میلیچ برای خداحافظی از استقلال و با فشار باشگاه در تیم ماند ولی بعد میلیچ گفت شاید برگردد! اما برگشتن او با، اما و اگر‌هایی مواجه شد که استقلالی‌ها را بر آن داشت تا با یک مدافع کامرونی به نام «داوا چاکونته» صحبت کرده و او کاندیدای بازی در دفاع چپ استقلال شد تا اگر یک درصد میلیچ تا جمعه نیامد او را به عنوان بازیکن آزاد به تهران و استقلال بیاورند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لیگ قهرمانان استقلال استقلال استقلال فوتبال تیم استقلال نقل و انتقالات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟

سیدحسین حسینی پس از بازی با آلومینیوم اراک حواشی زیادی را تجربه کرد و همچنان از ترکش‌های اتفاق اراک در امان نیست. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ابتدا کاپیتان استقلال را دعوت کرد و پس از چند روز، حسینی به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان و یک جلسه محرومیت تعلیقی محکوم شد.

سیدحسین پس از بازی با شمس آذر قزوین، در واکنش به این حکم کمیته انضباطی مصاحبه کرد و گفت: «ممنون که حکم من را زود صادر کردند، چنین سرعتی بی‌سابقه است». پس از این مصاحبه، کمیته انضباطی بار دیگر دروازه‌بان استقلال را فراخواند تا حسینی مجبور به پرداخت ۳۰ میلیون دیگر شود و در بازی استقلال برابر تراکتور هم غایب باشد، اما آیا این اولین‌بار است که کمیته انضباطی چنین احکام سنگینی صادر می‌کند؟

دربی ۱۳۷۳

استقلال و پرسپولیس، ۳۰ دی سال ۱۳۷۳ در چارچوب بازی رفت جام آزادگان به مصاف هم رفتند. این بازی تا دقیقه ۸۸، با نتیجه ۲-۲ دنبال می‌شد، اما به دلیل درگیری بازیکنان دو تیم و هجوم تماشاگران پرسپولیس به زمین مسابقه نیمه تمام ماند. کمیته انضباطی هم پس از یک روز، نتیجه این دیدار را ۳ بر صفر به سود استقلال اعلام کرد و علاوه بر این حکم، بازیکنان دو تیم به شکل سنگینی محروم شدند.

روزنامه ابرار ورزشی فردای بازی در صفحه اول خود تیتر زد «۱۱ نفر محروم شدند». درگیری از امیر قلعه‌نویی و مجتبی محرمی شکل گرفت و هر دو بازیکن به ترتیب ۶ ماه و ۳ سال محروم شدند. در ادامه محرومیت‌ها، عابدزاده ۲ سال، رضا شاهرودی یک سال، فرشاد پیوس و بهزاد داداش‌زاده و محمود فکری و صادق ورمزیار و مسعود غفوری‌های اصل هر کدام ۶ ماه محروم شدند. امیر عابدینی و محمد پنجعلی هم به عنوان مدیران پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شدند.

بازی برگشت دو تیم با حکم کمیته انضباطی در زمین بی‌طرف (بندرعباس) برگزار شد که این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت. کمتر کسی از ماجرای مشت پرویز برومند با پایان رفت در داربی سال ۱۳۷۹ اطلاع ندارد. درگیری در آن دیدار هم باعث شد کار به کلانتری کشیده شود و نوازی، استیل و تارتار بین ۶ تا ۹ ماه محروم شوند.

تابوشکنی با دادکان

محمد دادکان در دهه هشتاد رییس فدراسیون فوتبال ایران بود و برای اولین‌بار احکام اخلاقی صادر و برخورد با افرادی که به مسائل داوری اعتراض داشتند، انجام شد. محمد دادکان به صورت مستقیم روی احکام کمیته انضباطی و استیناف نظارت داشت. علی پروین در سال ۱۳۸۲ پس از شکست پرسپولیس برابر ملوان، به قضاوت جلال مرادی معترض شد و به فدراسیون فوتبال حمله کرد. پروین پس از این مصاحبه، ۲ جلسه از همراهی پرسپولیس محروم شد و این اولین‌بار بود که کمیته انضباطی فردی را به خاطر اعتراض به مسائل داوری محکوم کرد.

فرهاد کاظمی، فیروز کریمی، نادر دست‌نشان، مجاهد خذیراوی و علیرضا نیکبخت‌واحدی از سری افرادی بودند که به خاطر مسائل منشوری و اخلاقی از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شدند. ضمن آنکه یکی از مهم‌ترین احکام محرومیت صادره در دوره محمد دادکان، مربوط به علی خسروی بود که این داور باتجربه به دلیل تخلفات رخ داده با محرومیت سنگین مواجه شد.

یک خوشحالی منشوری

پرسپولیس در دیدار با داماش حواشی عجیبی را تجربه کرد. وقتی که سرخ‌ها در سال ۱۳۹۰ برابر این تیم قرار گرفتند و موفق شدند قفل دروازه گیلانی‌ها را باز کنند، شیث رضایی و محمد نصرتی با انجام یک خوشحالی منشوری، باعث ایجاد موج جدیدی از حواشی در فوتبال ایران شدند. در آن زمان فشار زیادی روی فدراسیون فوتبال برای محرومیت این دو بازیکن بود.

شیث رضایی و محمد نصرتی ابتدا به ترتیب ۲۰ و ۱۰ ماه محروم شدند، اما یک ماه بعد، کمیته استیناف این حکم را کاهش داد و رضایی را ۶ و نصرتی را ۴ ماه محروم کرد. هر دو بازیکن هم به پرداخت ۱۰ میلیون تومان محکوم شدند تا پرسپولیس به معنای واقعی کلمه، در آن فصل نقره داغ شود.

حذف محسن قهرمانی

پرسپولیس در سال ۱۳۹۲ و در مسابقه‌ای جنجالی برابر سپاهان قرار گرفت. محسن قهرمانی قاضی این دیدار بود و صحنه‌های مشکوکی در این مسابقه رخ داد که درنهایت باعث شد مسئولان باشگاه پرسپولیس و علی دایی مدعی شوند ارتباط ناسالمی بین قهرمانی و باشگاه سپاهان در جریان بوده است. کمیته انضباطی پس از ۴ ماه، رای این پرونده را صادر کرد، اما بند اول متن صادر شده از سوی فدراسیون فوتبال قابل توجه است: «با تحقیقات به عمل آمده، معلوم شد که هیچ‌گونه روابط ناسالم مالی بین تیم داوری و باشگاه سپاهان اصفهان وجود نداشته است و هرگونه اشتباه فنی داوری که در مسابقه مذکور از دید برخی کارشناسان مطرح شده، قابل طرح در کمیته انضباطی نیست».

این حکم در اصل مربوط به گذشته و ارتباط قهرمانی با باشگاه راه‌آهن بود. علی دایی در برنامه نود مصاحبه تندی علیه قهرمانی انجام داد و جمله معروف «من که شماره حساب دوستان شما را ندارم»، باعث شد کمیته انضباطی تحقیقاتی را انجام دهد و مشخص شود محسن قهرمانی با باشگاه راه‌آهن در زد و بند بوده و ۸ ماه محروم شود.

ستاره‌ای که خاموش شد

پیام صادقیان از استعداد‌های تکرار نشدنی فوتبال ایران است که مسیر نادرستی را در پیش گرفت و البته احکام کمیته انضباطی هم بی‌تاثیر در افت این بازیکن نبود! پیام در بازی فولاد و پرسپولیس اعتراض شدیدی به تصمیمات داوری داشت و با قاضی میدان برخورد کرد، درنهایت صادقیان از زمین مسابقه اخراج شد و در ادامه شیشه درب رختکن را شکست. کمیته انضباطی هم صادقیان را ۳ ماه از همراهی با پرسپولیس محروم کرد.

ظلم بود و ظلم

امیر قلعه‌نویی پس از شکست گل‌گهر برابر استقلال مصاحبه آتشینی انجام داد که باعث شد این سرمربی با محرومیت سنگینی مواجه شود. قلعه نویی که از داوری این دیدار ناراضی بود، به هر فردی که به ذهنش می‌رسید حمله کرد و این مصاحبه جنجالی باعث شد او ۳ ماه محروم و به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان محکوم شود. این سنگین‌ترین جریمه مالی تاریخ فوتبال ایران بود که البته بعدا به دست ریکاردو سا پینتو، این رکورد شکسته شد.

مرد همیشه عصبانی

ریکاردو سا پینتو در لیگ بیست‌ودوم هدایت استقلال را از روی سکو‌ها برعهده داشت. ریکاردو ساپینتو بیشتر از اینکه روی نیمکت حضور داشته باشد، به علت محرومیت کار را از روی سکو‌ها دنبال می‌کرد و بیش از ۵ بازی استقلال را به خاطر همین موضوع از دست داد. در بازی با گل گهر، سا پینتو آرامش خود را از دست داد و در اعتراض به تصمیمات داوری، وارد زمین شد و به سمت داور حمله کرد. کمیته انضباطی هم تصمیم گرفت سا پینتو را دو جلسه محروم و به پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان محکوم کند.

ساپنیتو با این جریمه نقدی، رکورد امیر قلعه‌نویی را هم شکست تا از این حیث در صدر باشد. به هر روی کمیته انضباطی در چند سال اخیر، حداکثر جریمه را برای اهالی‌فوتبال در نظر گرفته است و ظاهرا این روند فعلا ادامه دارد.

منبع: خبر ورزشی

tags # استقلال سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟
  • لطف بزرگ مربی پرسپولیسی به دروازه‌بان استقلال
  • دانشگر پا به توپ شد/ رقابت نیازمند و میرزازاد برای دروازه
  • کاش کاظم صدیقی را هم مثل حسینی، دروازه بان استقلال یک جلسه محروم می کردید!
  • ماجرای شکایت فراجا از دروازه‌بان استقلال
  • تکذیب شکایت فرمانده فراجا از دروازه‌بان استقلال
  • فرصت ویژه گلر استقلال پس از یازده ماه!
  • حضور دروازه‌بان استقلال در دادسرای فرهنگ و رسانه
  • دردسر بزرگ استقلال و پرسپولیس در حساس‌ترین بازی
  • یک استقلالی آب پاکی را روی دست خطیر ریخت | افسوس برای جدایی هایی که نزدیک است