Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با اشاره به اولین تولد در مرکز درمان ناباروری لرستان، گفت: مرکز درمان ناباروری لرستان یکی‌از بهترین و مجهزترین مراکز کشور است.

به گزارش ایکنا، سید علی‌نادر دهقانی‌الوار، رئیس جهاددانشگاهی لرستان عصر پنج‍شنبه، بیست و ششم دی در جمع خبرنگاران، با اشاره به  متولد شدن سپهر نخستین فرزند مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان، گفت: خدا را شاکر هستیم برای اولین‌بار در لرستان  یکی‌از مطالبات مردم در حوزه تخصصی  ناباروری امروز به نتیجه رسید و این تولد حاصل تخصص و تعهد همکاران ما در مجموعه جهاد دانشگاهی و همچنین تلاش‌های مدیران ارشد لرستان، استاندار قبلی و فعلی و همه دوستانی که کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که ناباروری یکی‌از موضوعات بسیار مهم کشور است، افزود: بر اساس اسناد بالادستی برای افزایش جمعیت نرخ ناباروری باید تلاش کنیم که این مراکز در کشور تقویت شود.

دهقانی ادامه داد: مرکز درمان ناباروری لرستان یکی‌از بهترین و مجهزترین مراکز کشور است و به جرات می‌گویم به‌لحاظ تجهیزات تخصصی ، نیروی انسانی و فضای فیزیکی کم‌نظیر است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان این‌که علاوه‌بر متولد شدن نخستین فرزند مرکز درمان ناباروری لرستان، امروز نخستین عمل جراحی مردان هم انجام شد، اظهارکرد: امیدواریم درمان ناباروری و انواع اقدامات لازم دیگر برای افزایش نرخ باروری  تقویت شود و خدماتی که شایسته مردم لرستان و کشور است را انجام دهیم.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر از عراق و کشورهای همسایه درخواست پذیرش داریم، اضافه کرد: این موضوع ضمن این‌که به اقتصاد استان کمک می‌کند، نشان‌دهنده توان علمی و فنی کشور و استان است و چشم انداز روشنی را نشان می‌دهد.

دهقانی با بیان این‌که می‌توانیم مرکزی برای درمان ناباروری در غرب کشور باشیم، افزود: امروز هزاران نفر به ما مراجعه می‌کنند و خواهان درمان هستند. با راه‌اندازی این مرکز در لرستان از سفرهای غیر ضروری به استان‌های دیگر و هزینه‌های اضافه مثل هتلینگ و... جلوگیری می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: از مخبر دزفولی، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مدیرعامل محترم بنیاد برکت، استاندار و مدیران ارشد استان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دانشگاه علوم پزشکی و اصحاب رسانه که پیگیر راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان بودند، کمال قدردانی و سپاس را دارم. همچنین از تک‌تک همکاران جهاد دانشگاهی استان که با روحیه جهادی همت و تلاش کردند تا این خدمت تخصصی به هموطنان کشور عزیزمان به‌ویژه مردم شایسته استان ارائه شود، تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی مرکز ناباروری جهاددانشگاهی لرستان تولد نخستین نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ «شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی فوق تخصص جراحی پلاستیک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند علل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از دارو‌های خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی خصوصا در سه ماه اول می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آنها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولا زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند