Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «حمیدرضا رخشانی» مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مدارس مناطق سیل‌زده و اسکان سیل‌زدگان در برخی مدارس گفت: قرار شد سالن‌های ورزشی، کانون‎ها و برخی مکان‌های قابل استفاده را در اختیار خیرینی که از نقاط مختلف آمده‌اند، قرار دهیم تا اقلامی که آورده‌اند را در آنجا بگذارند تا در مناطق توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینطور نیست که آن دسته از مدارس که دانش‌آموزان در آنجا درس می‌خوانند را در اختیار افراد قرار دهیم.

رخشانی درباره وضعیت مدارس این استان گفت: برخی مدارس آب‌گرفتگی داشتند که هنوز به آن‌ها رسیدگی نشده و دانش‌آموزان آن‌ها در چادر کلاس‌های درس را می‌گذرانند. طبق بازدید‌های میدانی به عمل آمده در حال حاضر تعداد ۳۲ واحد آموزشی در استان سیستان و بلوچستان غیرقابل استفاده هستند. همچنین تعداد سرویس بهداشتی، سپتیک تاسیسات لوله کشی و برق تعداد ۳۱۲ واحد آموزشی تخریب شدند.

وی درباره آسیب‌هایی که به تجهیزات مدارس وارد شده است، اضافه کرد: تخریب عایق سقف ۵۶ واحد آموزشی، خسارت ۳۴۴ واحد آموزشی به شکل کلی و جزئی، تخریب ۱۳۹۰ دستگاه میز و نیمکت، تخریب ۲۳۸۰ صندلی دسته‌دار از جمله خسارت‌های وارد شده است. لازم به ذکر است که ۹۵ دستگاه کانکس برای کلاس‌های غیرقابل استفاده و تعدادی لوازم التحریر برای تمام دانش‌آموزان شهرستان‌های دشتیاری، کنارک، بنت، زرآباد، فنوج، نیکشهر ارسال شده است. بیشتر بخوانید: خسارت سیل به بخش کشاورزی سه استان ۹۳۰ میلیارد تومان رخشانی گفت: ما از مناطق سیل‌زده بازدید و بررسی‌های موردی از مدارس را به عمل آورده‌ایم. در این میان سرویس‌های بهداشتی نیز با مشکل آبگرفتگی مواجه شده‌اند. البته در برخی مناطق مثل منطقه نیک‌شهر هنوز ارتباطی برقرار نشده، زیرا جاده‌ها و زیرساخت‌های آن‌ها خراب شده است، از این رو امکان تردد وجود ندارد. حتی در برخی مناطق با ماشین‌های سنگین هم نمی‌توان از جاده‌ها عبور کرد.

مدیرکل آموزش پرورش استان سیستان بلوچستان اضافه کرد: رفتن به برخی مناطق واقعا دشوار است، هیچ یک از همکاران ما به خاطر شرایط پیش آمده نتوانستند از جاده‌ها عبور کنند.

وی درباره رسیدگی به وضعیت آموزشی دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده گفت: معلمان برخی مناطق غیربومی هستند و، چون جاده‌ها بسته است، امکان تردد وجود ندارد به همین خاطر کلاس‌های درس آن مناطق به شکل یکجا توسط یک نیروی بومی تشکیل می‌شود، به هر حال سعی شده کلاس‌های درس برگزار شود.

رخشانی با بیان وضع نامساعد کنارک، زرآباد و دشتیاری گفت: شرایط در این سه منطقه بسیار نامساعد است. وضعیت خاک کنارک، زرآباد و دشتیاری به شکلی است که حتی آب در خاک نفوذ نمی‌کند. همچنین به علت شرایط هوایی استان، آب‌های جمع‌شده تبخیر نمی‌شود از این رو زمان زیادی می‌برد تا آبگرفتگی‌ها جمع آوری شوند، حتی اگر پمپاژ هم انجام دهند دوباره آب بازگشت می‌کند. به همین دلیل همکاران ما سعی می‌کنند توسط مخازن آب را پمپاژ کنند و بعد آن را به رودخانه‌ها برگردانند.

مدیرکل آموزش پرورش استان سیستان بلوچستان در پاسخ به این سوال که وضعیت مدارس کپری به چه صورتی است؟ گفت: در مناطقی که سیل شدید بوده نه تنها کپر‌های کلاس درس بلکه همه کپر‌ها خراب شده است، اما درباره این کپر‌ها آماری نداریم. البته طی سه چهار سال اخیر آموزش و پرورش مدارسی ساخته که تلاش شده سطح این مدارس از زمین بالاتر باشد و یا در نقاطی ساخته شده که مرتفع‌تر هستند، خوشخبتانه بسیای از مدارس ما که جدیدا ساخته شده آسیب ندیده‌اند. منبع: ایلنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qMa خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سیستان و بلوچستان سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برق تمامی روستا‌های سیلزده جنوب سیستان وبلوچستان وصل شد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، محمد رئیسی گفت: از مجموع ۴۴۵ روستای مناطق سیلزده که دچار خاموشی شده بودند، برق همه روستا‌ها پایدار شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان افزود:  عملیات برقرسانی به آخرین روستای گوردیم کنارک انجام شد و با توجه به از دست رفتن مسیر زمینی روستای گوردیم، برقرسانی به این روستا از طریق مسیر آبی و با طی مسافت حدود دوساعته انجام که با این حساب برق تمامی روستا‌ها پایدار شد.

وی با اشاره به خسارت بیش از ۹۵۰ میلیارد ریالی سیلاب و بارش سنگین بیش از ۴۰۰ میلی‌متری به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان،گفت: ۴۶۶ اصله پایه شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۲۲ دستگاه ترانسفورماتور از جمله حجم خسارت وارد شده ناشی از شرایط جوی به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان است.

وی با بیان اینکه نبود راه دسترسی از جمله چالش‌های کارکنان عملیاتی این شرکت برای پایداری مجدد شبکه‌های برق بود، افزود: به دنبال وقوع این شرایط جوی، ۲۸۲ تیم عملیاتی به همراه تمامی تیم‌های پیمانکاری این شرکت نسبت به اصلاح و ساخت مجدد شبکه‌های آسیب دیده برق اقدام کردند.
رئیسی ادامه داد: شهروندان ضمن رعایت نکات ایمنی، در صورت بروز هرگونه خسارت یا خاموشی شبکه برق موارد را از طریق سامانه ۱۲۱ یا اپلیکشن برق من ثبت و پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • سیل به ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • خسارت به بیش از دوهزار واحدمسکونی وشهری سیستان و بلوچستان درسیلاب اخیر
  • وصل شدن برق تمام روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • برق روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • برق تمامی روستا‌های سیلزده جنوب سیستان وبلوچستان وصل شد