Web Analytics Made Easy - Statcounter

سد دالکی در استان بوشهر که نقش مهم و تاثیرگذاری در تحول کشاورزی دشتستان به‌ویژه طرح نخلستان دارد در دستور ویژه مسئولان استان قرار گرفته و این در حالی است که برای تکمیل آن به ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. ۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان بوشهر بخش کشاورزی است چرا که این استان در عرصه کشاورزی به‌ویژه تولید محصولات زارعی، باغی و صیفی‌جات از جایگاه مهمی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان بوشهر دارای بیش از 330 هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی است که حدود 13 درصد از کل مساحت استان را به خود اختصاص داده است.

تولید سالانه 560 هزار تن محصول گوجه فرنگی خارج از فصل، 150 هزار تن خرما، 140 هزار تن گندم، یک‌ هزار تن دیگر محصولات از جمله قابلیت کشاورزی استان بوشهر است.

از آنجا که تامین آب کشاورزی یکی از مشکلات مهم تولیدکنندگان است در سال‌های اخیر ساخت 5 سد بزرگ در استان بوشهر آغاز شده که با تکمیل و بهره‌برداری از این سدها تحول عظیمی در حوزه کشاورزی استان ایجاد می‌‌کند.

سد دالکی اواخر سال 1393 عملیات اجرایی آن آغاز شد

سد دالکی یکی از سدهای 5گانه استان بوشهر است که عملیات اجرایی آن اواخر سال 1393 با حضور وزیر نیرو بر رودخانه‌ شاهپور دالکی آغاز شد.

ساخت سد دالکی که یکی از مطالبات مهم کشاورزان دشتستانی است نفش مهم و تاثیرگذاری در تامین آب اراضی کشاورزی دارد و با ساخت این سد بیش از 2 میلیون اصله نخل از خطر کم آبی نجات می‌یابند.

تنظیم کنترل جریان رودخانه دالکی برای جلوگیری از هدررفت سیلاب‌ها و کاهش خسارت‌های ناشی از آن، اشتغال‌زایی، بهبود کشاورزی، آبیاری 12 هزار و 750 هکتار از نخلستان‌ها و اراضی زراعی منطقه از جمله اهداف اجرایی این سد است.

سد دالکی با حجم مخزن به ظرفیت 270 میلیون مترمکعب ساخته می‌شود

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه سد دالکی از نوع خاکی با هسته آسفالتی به طول تاج یک هزار و 176 متر  است اظهار داشت: سد دالکی با ارتفاع 106 متر، طول تاج یک‌هزار و 176 متر، عرض تاج 10 متر و با حجم مفید مخزن به ظرفیت 270 میلیون مترمکعب ساخته می‌شود.

علی محمدی با اشاره به اینکه سد دالکی در 20 کیلومتری شرق دالکی از توابع شهرستان دشتستان واقع شده است گفت: سد دالکی آب مورد نیاز بیش از 14 هزار هکتار اراضی کشاورزی دشتستان را تامین می‌کند و تامین آب مطمئن 8500 هکتار نخلستان‌های شبکه آبیاری دشتستان از اهداف مهم سد مخزنی دالکی است.

وی از تصویب 80 میلیارد تومان در سفر استانی رئیس جمهور به بوشهر برای تسریع در ساخت دالکی خبر داد و خاطرنشان کرد: امید است با تامین اعتبار 80 میلیارد تومانی مصوبه سفر رئیس جمهور به استان بوشهر هفته دولت سال آینده سیستم انحراف آن افتتاح شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای پیشرفت فیزیکی سد دالکی را 18 درصد اعلام کرد و  افزود: مجری سد دالکی قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) است که تاکنون با وجود مشکلات اقتصادی بدون وقفه تلاش‌های درخور تحسینی انجام داده است.

محمدی با تاکید بر تسریع در تکمیل سد دالکی به‌عنوان یکی از مطالبات مهم کشاورزان دشتستانی کرد: برای تکمیل این سد به 800 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بخشی از آن از محل فینانس داخلی پروژه تامین می‌شود.

سد دالکی در جبهه‌های مختلف کاری فعال است

استاندار بوشهر که از روند اجرایی سد دالکی بازدید می‌‌کرد در گفت‌وگو با خبرنگاران با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرای این سد اظهار داشت: خوشبختانه پروژه سد دالکی فعال است که از قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) مجری این سد که در شرایط سخت اقتصادی در جبهه‌های مختلف، اجرای این سد فعال است قدردانی می‌شود.

عبدالکریم گراوند با بیان اینکه سد دالکی در توسعه کشاورزی شهرستان دشتستان نقش مهم و با اهمیتی دارد گفت: این سد علاوه بر توسعه این شهرستان در بخش کشاورزی نقش مهمی ایفا می‌کند و در مهار آب‌های روان که اکنون هدر می‌رود با تکمیل سد دالکی اثرگذاری قابل توجهی در این حوزه دارد.

وی با تاکید بر تکمیل پروژه سد دالکی بر اساس برنامه زمان‌بندی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در اجرای سد دالکی 160 میلیارد تومان پیش‌بینی شده که امید می‌رود از اعتبار سفر رئیس جمهور به این پروژه کمک شود تا بر اساس برنامه زمان‌بندی تکمیل شود.

گراوند بیان کرد: امیدوارم با پیگیری‌هایی که در حال انجام است بتوان منابع اعتباری که هیئت دولت در سفر استانی برای سد مخزنی دالکی قول داده تامین و دستور تخصیص آن  ابلاغ و صادر شود.

 وی افزود: یقینا  اگر منایع اعتباری  مصوب سفر رئیس جمهور به اجرای سد مخزنی دالکی اختصاص یابد کارگاه آن فعال‌تر می‌شود هر چند کارگاه سد مخزنی دالکی در جبهه‌های مختلف کار می‌‌کند و با پیگیری‌های که صورت می‌گیرد بتوانم منابع اعتباری آن تقویت کنیم.

استاندار بوشهر با تاکید بر تکمیل سد مخزنی دالکی تا پایان دولت دوازدهم گفت: امید می‌رود اگر مشکلی در تامین اعتبار آن ایجاد نشود سد مخزن دالکی تا پایان دولت روحانی به بهره‌برداری برسد.

فاز نخست سد دالکی در استان بوشهر سال آینده افتتاح می‌شود روند ساخت سد مخزنی دالکی در استان بوشهر به روایت تصویر بوشهر| 180 میلیارد تومان برای ساخت سد دالکی دشتستان اختصاص یافت

گراوند بیان کرد: اگر منابع اعتباری برای سد مخزنی دالکی که قول داده شده است تامین شود این سد تا پایان این دولت، حداقل آبگیری می‌شود که امید می‌رود این مهم محقق شود.

تنظیم کنترل جریان رودخانه دالکی برای جلوگیری از هدر رفت سیلاب‌ها، کاهش خسارت‌های ناشی از آن، اشتغال‌زایی، بهبود  وضعیت کشاورزی و امکان تولید انرژی برقی آبی از دیگر اهداف ساخت سد دالکی است که کشاورزان دشتستانی همچنان در انتظار تکمیل سد دالکی هستند.

انتهای پیام/190/ح

R41363/P/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل طرح‌های حوزه درمان و سلامت در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری در دیدار رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر توجه به مطالبات مردم در اجرا و تکمیل طرح‌ها را مورد تأکید قرار داد و گفت: تقسیم بودجه برای طرح‌ها و طرح‌ها باید بر اساس تعیین اولویت‌ها باشد به‌گونه‌ای که اگر یک طرح منافع عمومی دارد و مشکل مردم را برطرف می‌کند، پس باید به آن توجه ویژه شود.

وی با تأکید بر اولویت قرار گرفتن طرح‌های حوزه درمان و سلامت، افزود: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام بهداشتی و درمانی استان ضروری است و انتظار می‌رود مسئولان برای تکمیل طرح‌های ناقص حوزه سلامت تلاش و اعتبارات لازم را به موقع پرداخت کنند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: مدیران باید بر اساس ظرفیت‌های استان در جذب گردشگر برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند و توسعه زیرساخت‌ها، فراهم کردن امکانات، ساخت هتل و توجه به سواحل می‌تواند به توسعه گردشگری استان کمک کند.

وی با تاکید بر این‌که داشتن جاده و راه مواصلاتی مناسب و ایمن حق مردم است، اظهار کرد: توسعه و ایمن‌سازی زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای می‌تواند در کاهش تصادفات و توسعه اقتصاد استان نقش مهمی داشته باشد.

آیت‌الله حسینی‌بوشهری عنوان کرد: جذب خیران و سرمایه‌گذاران داخلی و کشور‌های همسایه مستلزم ایجاد انگیزه، فراهم کردن شرایط و اعتمادسازی است که این مهم باید در اولویت برنامه مدیران استان قرار گیرد.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری بر توسعه زیرساخت‌های عمرانی و تحقق جهش تولید با مشارکت بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: در راستای تحقق شعار سال باید از ظرفیت‌های استان با مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده شود.

دیگر خبرها

  • تکمیل و بهسازی اردوگاه شهید مهدی باکری نیازمند توجه ویژه است
  • زمینه تکمیل و بهره‌برداری از مونوریل قم فراهم شده است
  • ۱۰۳ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و به بهره برداری رسید
  • ایجاد و تامین شبکه برق مستقل برای واحد‌های صنعتی شهرستان تبریز
  • اعتبارات کافی برای تامین برق واحدهای صنعتی و تولیدی تخصیص یابد
  • افزایش ظرفیت دانشجویان دندانپزشکی در مشهد نیازمند تامین زیرساخت است
  • برق مستقل صنعتی تبریز، نیازمند ۳۰۰ میلیارد ریال
  • بنزین به اندازه کافی موجود است
  • مردم نگران تامین بنزین نباشند/ موجودی سوخت جایگاه‌ها تکمیل است
  • تکمیل طرح‌های حوزه درمان و سلامت در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد