Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر اوکراین امروز به دلیل افشای محتوای یکی از تماس‌های تلفنی خود، استعفا کرد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «اولسکی هونچاروک» نخست‌وزیر اوکراین امروز (جمعه) نامه استعفای خود را به رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین نیز اعلام کرد «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور به نامه استعفای هونچاروک رسیدگی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شبکه «تی. آر. تی.» نیز به نقل از روزنامه «کی‌یف پست» نوشت، دلیل استعفای نخست‌وزیر اوکراین، درز محتوای تماس تلفنی او بود که در آن زلنسکی را به دلیل «درک بدوی» از اقتصاد، «احمق» خطاب کرده بود.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت انگلیس در مدار چین ستیزی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، اولیور داودن، معاون نخست وزیر انگلیس در نشست مشترک با نمایندگان مجلس عوام این کشور گفت: ما با متحدانمان از جمله در گروه هفت و دیگر اتحاد‌های نظامی تلاش خواهیم کرد با چالش‌های چین مبارزه کنیم. ما با آمریکا برای استرالیا زیر دریایی هسته‌ای خواهیم ساخت، ناو هواپیمابر به حوالی چین اعزام می‌کنیم و با همکاری ایتالیا و ژاپن هواپیما‌های نظامی جدید خواهیم ساخت.
چین ستیزی در انگلیس، با چاشنی ادعای نقض حقوق بشر، مخالفت با دموکراسی و آزادی بیان در چین و جاسوسی چینی‌ها در انگلیس، رو به افزایش است. ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس گفت: ما معتقدیم چین، چالشی نظام‌مند علیه ارزش‌ها و منافع ماست.
در یک هفته اخیر مقامات سیاسی و محافل رسانه‌ای در انگلیس موجی از چین ستیزی براه انداختد دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس هم در این باره گفت: کاری که آنان می‌کنند، چالش برای کشور ماست. 
پیش از این کارشناسان سیاسی هشدار داده بودند که آمریکا و متحدانش، به ویژه در غرب، جبهه جدیدی علیه چین تدارک می‌بینند.
مایر ویکفیلد Mayer Wakefield عضو ائتلاف ضد جنگ در انگلیس در این باره گفت: قدرت‌های جهانی اکنون مشغول یارگیری اند. اتحاد‌های نظامی در غرب، در حال شکل گیری و تغییرات است. هنوز گرد و غبار ناشی از جنگ‌های غرب در خاورمیانه فرو ننشسته، اما دولت‌های غربی، مدتهاست در حال ائتلاف در اطراف چین اند. ائتلاف نیرو‌های نظامی غربی اکنون به سرعت مشغول محاصره چین اند و آشکارا چینی‌ها را تهدید می‌کنند. ما از این گونه خشونت‌های نظامی نفرت داریم و نمی‌خواهیم پول مالیات هایمان صرف جنگ افروزی و دخالت نظامی در کشور‌های دیگر شود. ما به اندازه کافی در دیگر کشور‌ها جنگ افروخته ایم و نمی‌خواهیم جنگ جدیدی، این بار با چین آغاز شود.
دولت انگلیس این هفته همچنین تهدید کرد با همکاری متحدانش، تحریم‌های جدیدی علیه چین اعمال خواهد کرد، این در حالی است که حجم تجارت انگلیس با چین پارسال بیش از صد میلیارد پوند بود. 
جنگ سرد آمریکا، انگلیس و رفقایشان علیه چین، اکنون کاملا گرم شده است. این ائتلاف مدعی است چین به زودی تایوان را اشغال خواهد کرد و بدین ترتیب، همچون جبهه جنگ اوکراین، جبهه جدیدی در تایوان گشوده خواهد شد......

 

اظهارات:
۱ – اولیور داودن – معاون نخست وزیر انگلیس
۲ – ریشی سوناک – نخست وزیر انگلیس
۳ – دیوید کامرون – وزیر خارجه انگلیس
۴ – مایر ویکفیلد – عضو ائتلاف ضد جنگ در انگلیس

دیگر خبرها

  • لاوروف: طرح صلح اوکراین بی‌معنی است
  • تماس زلنسکی با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای درخواست کمک فوری
  • ایتالیا: با اعزام نیروی ناتو به اوکراین مخالفیم
  • لتونی: ناتو آماده اعزام نیرو به اوکراین نیست
  • ورود وزیر خارجه اوکراین به دهلی‌نو
  • رایزنی باقری با نماینده ویژه صدراعظم اتریش  در امور سیاست خارجی
  • مجارستان: ارتباط با روسیه را حفظ می‌کنیم
  • دولت انگلیس در مدار چین ستیزی
  • تحولات اوکراین|زلنسکی دبیر شورای امنیت را هم برکنار کرد
  • استعفای دو عضو کابینه دولت انگلیس