Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کرامتی با اشاره به حرکات غیر دیپلماتیک سفیر انگلیس در ایران که رهبری تجمعی غیر قانونی را برعهده داشت، خواستار اخراج سفیر انگلیس و هوشیاری مردم در خصوص این فتنه انگلیسی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  شبستان از گلپایگان،  حجت الاسلام «محمد تقی کرامتی» در خطبه های این هفته خود موشک باران پایگاه های آمریکا و تشییع جنازه سپهبد شهید قاسم سلیمانی را یوم الله خواند و گفت: سقوط هواپیما که سپاه با شجاعت مسئولیت آن را پذیرفت، نیاز به مطالعات دقیق و عمیق دارد ولی همه مردم و مسئولان کشور در این حادثه تلخ داغدار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه گلپایگان به اعتراضات و تجمعات غیر قانونی در تهران و برخی از مراکز استانها که به اسم همدردی ولی با مدیریت ضد انقلاب کینه توز به خصوص انگلیس شکل گرفت، اشاره کرد و افزود: شعار این تجمع علیه ساختارهای قانونی و شرعی نظام جمهوری اسلامی بود و این نشان می دهد که دشمن از کوچکترین فرصت ها برای ضربه زدن به ایران و بر هم زدن آرامش استفاده می کند و لذا مردم و دانشجویان هوشیار باشند و فریب این اقدامات به اسم بشر دوستانه را نخورند.


وی با اشاره به تلاش ۴۱ ساله حفاظت آسمان ایران توسط سپاه و نیرو های مسلح، بیان کرد: کسانی که دانسته و نادانسته در زمین دشمن بازی می کنند، در رسیدن به نیات پلید ناکام خواهند ماند و مردم و مسئولان اجازه سو استفاده علیه رشیدترین نیروهای ایران اسلامی را نخواهند داد.


حجت الاسلام کرامتی خواستار برخورد شدید و موثر با سفیر انگلیس با توجه به حضور غیر قانونی و رفتار غیر دیپلماتیک  شد و یادآوری کرد: دستگیری در مدت زمات کوتاه و رها کردن این شخص که شیطنت خود را ادامه داد، کافی نبود و دولت و مسئولان سیاست خارجی باید برخورد قاطع کرده و این شخص فساد انگیز را از کشور بیرون کنند.


خطیب نماز جمعه گلپایگان با اشاره به نتایج شورای نگهبان که برخی را تایید و برخی را رد صلاحیت کرد، ادامه داد: مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان نظام اسلامی است و نباید مجلسی تشکیل شود که برجام که یک معاهده ببن المللی است، در ۲۰ دقیقه تصویب کند که امروز شاهد گسترش تحریم ها و افزایش خصومت ها باشیم و هنگامی که سرنوشت یک ملت در حال رقم خوردن است، از روی غفلت، مصوبه ای  تصویب کند که نتیجه آن چیزی جز ضرر برای ملت نباشد.


وی با اظهار تاسف از موضع گیری های شخصیت هار مختلف سیاسی در خصوص احراز صلاحیت ها، با تشریح مواد قانون اساسی از مسئولیت شورای نگهبان در این خصوص دفاع کرد و افزود: اگر کسانی حس می کنند در روند احراز صلاحیت ها اجحافی شکل گرفته می توانند بنا به قانون و از راه قانونی اعتراض کنند و اجحاف صورت گرفته را برطرف کنند.


حجت الاسلام  کرامتی به سیل اخیر در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و از تلاش های سپاه  و اردوهای جهادی برای امداد رسانی به مردم سیل زده تقدیر کرد و از اجازه یک سوم سهم امام توسط آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی برای کمک به سیل زدگان خبر داد./

پایان پیام/563

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد فهما طرح ملی فهما شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی فهما سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد فتنه انگلیسی گلپایگان نمازجمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری دولت انگلیس بر اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا

محافظه کاران انگلیس همچنان به توافق نامه ضد مهاجرتی رواندا برای اخراج پناهنجویان به این کشور آفریقای شرقی با وجود بالا گرفتن انتقادها پایبند بوده و تغییرات درخواست شده توسط مجلس اعیان را رد کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" در مطلبی به پافشاری دولت محافظه کار انگلیس برای پیشبرد طرح ضد مهاجرتی رواندا با وجود اعتراضات و انتقادها به این طرح اشاره کرده و نوشت: محافظه‌کاران همچنان به توافقنامه اخراج برنامه‌ریزی شده خود با رواندا پایبند هستند. آنها چندین تغییر خواسته شده توسط مجلس علیا را در مجلس سفلی رد کردند.

به این ترتیب با وجود انتقادهای مداوم در بریتانیا به این طرح، محافظه کاران در پارلمان بار دیگر از اخراج برنامه ریزی شده مهاجران غیرقانونی به رواندا حمایت کردند. آن ها عصر روز دوشنبه در مجلس سفلی چندین تغییر را که مجلس علیا خواستار آن شده بود رد کردند. در این شرایط اپوزیسیون، محافظه‌کاران را به هدر دادن پول و زیر پا گذاشتن تعهدات بین‌المللی با این توافق متهم کردند.

دادگاه عالی لندن این پروژه را غیرقانونی خوانده است. اکنون دولت انگلیس می خواهد این کشور آفریقای شرقی را به موجب یک قانون کشور ثالث امن اعلام کند و از این طریق از اعتراض در دادگاه های بریتانیا جلوگیری کند. هدف این پروژه جلوگیری از ورود پناهندگان به این کشور از کانال مانش با قایق است.

آلیسون تیولیس از SNP اسکاتلند در باره این طرح گفت: این یک اتلاف کامل زمان و پول است.

مایکل تاملینسون، از مقام های وزارت کشور انگلیس اما از این طرح دفاع کرد. وی در پارلمان لندن گفت: ما یک تعهد اخلاقی داریم که قایق ها را متوقف کنیم. باید از مرزها محافظت کرد و زندگی ها را از گذرگاه خطرناک نجات داد. طرح دولت در روند هماهنگی بین هر دو مجلس که به عنوان پینگ پنگ شناخته می شود، گیر کرده است. نخست وزیر ریشی سوناک امیدوار است که این قانون در این هفته توسط پارلمان تصویب شود.

بهر حال در حالی که نخست وزیر انگلیس تلاش می‌کند با وجود موانع و مخالفت‌های زیاد طرح ضد مهاجرتی رواندای خود را هر چه سریعتر اجرایی کند نمایندگان مجلس اعیان می‌خواهند از این مسئله جلوگیری کنند.

تا کنون لردها در مجلس اعیان از تصویب به اصطلاح "لایحه رواندا" خودداری کرده‌اند و در نتیجه آن را به تاخیر انداخته‌اند. از جمله به این دلیل که این طرح قوانین بین‌المللی را نقض می کند.

"ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس توقف قایق های حامل مهاجران بخصوص از کانال مانش را در اولویت قرار داده است. بر اساس آمارهای منتشر شده تقریباً 30000 مهاجر در سال گذشته از کانال مانش عبور کردند که عمدتاً با قایق های لاستیکی کوچک این کار را انجام دادند. این پناهجویان و همه پناهندگان دیگری که از ابتدای سال 2022 به طور «غیرقانونی» به انگلیس رسیده‌اند، به زودی ممکن است تهدید به اخراج به رواندا شوند. صرف نظر از مبدا و بدون بررسی درخواست پناهندگی آنها باید به این کشور آفریقای شرقی منتقل شوند و سپس درخواست پناهندگی خود را به جای انگلیس در آنجا ارسال کنند.

منتقدان این پروژه را اقدامی نمادین به هزینه مالیات دهندگان می دانند تا از رای دهندگان محافظه کار قبل از انتخابات پارلمانی آینده امتیاز بگیرند.

نخست وزیر انگلیس با وجود برآورد دیوان محاسبات مبنی بر هزینه‌های بسیار بالای توافق ضد مهاجرتی رواندا همچنان از این طرح دفاع کرده و بر لزوم اجرای آن به منظور مقابله با هجوم مهاجران تاکید دارد.

دیوان محاسبات انگلیس چندی پیش اعلام کرد که پیمان بحث برانگیز پناهندگی برای اخراج مهاجران غیرقانونی به رواندا تا نیم میلیارد پوند (584 میلیون یورو) برای مالیات دهندگان بریتانیایی هزینه داشته که این به طور قابل توجهی بیشتر از آنچه قبلاً اعلام شده بود است.

مخالفان این پروژه از جمله آژانس پناهندگان سازمان ملل از این قانون انگلیس خشمگین هستند. منتقدان بر این باورند که هیچ مسیر قانونی برای ورود پناهجویان به این کشور وجود ندارد. این طرح همچنین به زعم منتقدان تعهدات مربوط به محافظت از پناهندگان را نقض می‌کند.

آچمز شدن وزیر خارجه انگلیس در برنامه زنده تلویزیونی!تجاوز جدید آمریکا و انگلیس به «تعز» یمنبالندگی حزب اصلاحات انگلیس خطر بزرگی برای محافظه کاران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوالات عجیب وزیر خارجه اوکراین از همتای انگلیسی پس از حمله ایران به اسرائیل
  • توماری با ۷۰ هزار امضا برای توقف صادرات سلاح انگلیسی به رژیم صهیونیستی
  • حمله متجاوزانه جدید آمریکا و انگلیس به یمن
  • «بلینگهام» به خانه برگشت/ کار سخت «جود» در ورزشگاه «اتحاد»
  • پافشاری دولت انگلیس بر اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا
  • درخواست انگلیسی ها از نتانیاهو
  • اظهارات ضد ایرانی سفیر انگلیس درباره نقش تهران در منطقه
  • سوال مهم امیرعبداللهیان از همتای انگلیسی
  • سوال مهم امیرعبداللهیان از همتای انگلیسی خود
  • افزایش احتمال اخراج همکاران افغان نظامیان انگلیسی از پاکستان