Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر روز جمعه ۲۷ دیماه پس از اقامه نماز جمعه در مصلی تهران به امامت رهبر معظم انقلاب، در استودیو شبکه سوم سیما حضور یافت و با مردم مسلمان، صبور و شکور ایران به گفتگو نشست.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای این برنامه با عرض تسلیت ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه الزهرا (س) گفت: حقیقتا اجتماع باشکوهی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدتی طول کشید تا به محل برگزاری نمازجمعه برسیم. آنچه مشاهده شد این بود که روحیه‌ها بسیار زنده بود و یک راهپیمایی با شکوهی به سوی مصلی شکل گرفته بود. مردم ایران زندگی خودشان را با حاج قاسم پیوند دادند و دلشان نمی‌خواهد از این عشق و علاقه‌ای که به این سردار بزرگ پیدا کرده اند، جدا شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع یوم الله تشییع حاج قاسم سلیمانی و یوم الله انتقام سخت گفت: تعبیر خیلی زیبایی را رهبر انقلاب به کار بردند. هیچ لحظه‌ای نیست که از اراده خدای متعال خارج باشد. همه حوادث با اراده‌ی خداست. اما برخی از روز‌ها تمام قدرت‌های زمینی مقهور قدرت خداوند متعال می‌شود. در روز ۲۲ بهمن ۵۷ رژیم شاه که کسی فکر نمی‌کرد ساقط شود، سرنگون شد. در سوم خرداد ۶۱ خرمشهر را به تعبیر امام خدا آزاد کرد. بزرگترین بدرقه و تشییع پیکر جهان برای حاج قاسم سلیمانی از اراده انسان‌ها خارج و معجزه گونه بود. وقتی معجزه‌ای صورت می‌گیرد، یوم الله رخ می‌دهد یا اینکه ایران در میان بهت و شگفتی دنیا اعلام کرد که من آمریکا را می‌زنم و حیثیت و ابهت آمریکا موشک باران شد. عده‌ای تا سه چهار روز بعد قدرت تحلیل نداشتند. آقای ترامپ بعد از ۲۰ ساعت آمد و سخنرانی کرد. یک موشک ما را هم نتوانستند بزنند و همه به اهداف برخورد کرد. این دست پرقدرت خدای متعال بود که در این یوم الله نشان داده شد.
دکتر محسن رضایی در مورد مواضع راهبردی مقام معظم رهبری برای کشور‌های منطقه افزود:ما وارد سومین جبهه حق و باطل در چهل و چندسال اخیر شدیم. در اولین جبهه حق و باطل، نظام شاهنشاهی را سرنگون کردیم. دومین بار در دفاع مقدس، ارتش بعثی عراق که با حمایت کشور‌های عربی و حمایت‌های بی دریغ اروپا و آمریکا به ایران حمله کرد و هشت سال این جبهه برقرار بود شکست سختی خوردند و الان بیش از یکسال است که سومین جبهه حق و باطل رخ داده است امروز آمریکا که نمی‌تواند از جنگ‌های نیابتی استفاده کند خودش به صحنه آمده است. تا دیروز عربستان و اسرائیل جنگ‌های نیابتی را پی می‌گرفتند و ما در جبهه مقاومت در پی شکست این استکبار بودیم، اما نایبین نتوانستند و آمریکا مستقیم وارد شد. یکسال ما صبر و حوصله به خرج دادیم. آن‌ها از برجام خارج شدند و از اردیبهشت سال گذشته شدیدترین تحریم‌ها را علیه ما اجرایی کرد و اخیرا وارد فاز نظامی شد و رسما عزیز ما را ترور کردند و ما هم رسما وارد مقابله به مثل شدیم و بزرگترین پایگاه آن‌ها را زدیم.
دکتر محسن رضایی گفت: این رویارویی با آمریکا اهمیت دارد، چون در این جبهه سوم حق وباطل باید آمریکا را از منطقه خارج کنیم. نبرد ما بیشتر در بیرون از مرز‌های ایران است و با جبهه ملت‌ها که همان جبهه مقاومت است کار را پیش می‌بریم. آغوش جمهوری اسلامی برای اینکه دولت‌ها به ما بپوندند و امینت خلیج فارس و منطقه را خودمان تامین کنیم باز است. آمریکایی‌ها نفت منطقه را ارزان می‌برند و سلاح‌های از رده خارج شده خودشان را به ان‌ها می‌فروشند. ما اگر آمریکا را از منطقه بیرون کنیم خلا آمریکا را با کمک یکدیگر پر خواهیم کرد و آن روزی که ملت ایران با کمک دولت‌ها و ملت‌های دیگر آمریکا را اخراج کنیم، پیروزی دیگری رقم خواهد خورد.
سرلشگر پاسدار دکتر محسن رضایی در خصوص فلسفه تشکیل سپاه قدس گفت: سپاه قدس یک اندیشه و تفکر است. تفکر آزادی و استقلال است و به دنبال آزادی منطقه از آمریکا و اسرائیل است. آن زمان که من فرمانده سپاه بودم. سپاه قدس را که به مقام معظم رهبری پیشنهاد دادم. ایشان گفتند من موافقم، اما آقای هاشمی می‌گویند که ممکن است تبعاتی داشته باشد. گفتم اگر بخواهیم امنیت را در منطقه پیگیری کنیم مسلما کار‌های ما افشا خواهد شد و این اسم گذاری برای همین است که کسی گمان نکند ما پنهانکاری می‌کنیم. رهبر انقلاب این تدبیر را به خرج دادند و تشکیل نیروی قدس را تصویب کردند و با این فرمان مکتب آزادی و استقلال کشور‌ها از استکبار جهانی را تجویز کردند. مکتب قدس یعنی برادری، صلح، آزادی و استقلال. تا کنون هم همین طور بوده است.
وی افزود: از زمانی که ملت بزرگوار ما این انقلاب را آغاز کرده و تا امروز که با شور و هیجان در صحنه بوده است ملت دارد تاریخ معاصر را می‌نویسد. ما با انقلابمان نسخه کلیه انقلاب‌های قدیم را کنار زده ایم. نه انقلاب چگوارایی و نه انقلاب‌های دیگر و نه نهضت‌های لیبرالی! بیداری اسلامی، حماس، جهاد اسلامی، حزب الله و جبهه مقاومت از دل انقلاب ما بیرون آمدند و تاریخ انقلابات نوینی را رقم زدند. جنگ ایران و عراق هم مبدا جدیدی را در نبرد‌ها رقم زد. در سوی دیگر، اما جنگ بی نتیجه آمریکا در عراق و افغانستان نشان داد که تاریخ جنگ‌های تمام عیار به پایان رسیده است و امیدوارم ملت بزرگوار ایران مسیر تغییر تاریخ بشر را که با خون خودش وبا اقتدار خود نوشته، به پیش ببرد و حتما به پیش خواهد برد. ما با شهادت و اقتدار داریم تاریخ می‌نویسیم. مظلومانه شهید می‌دهیم و با صلابت خود تحول ایجاد می‌کنیم.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس مواضع دلقکانه ترامپ و پیروی اروپایی‌ها از او افزود: ملت ما وقایع این دوساله را کاملا می‌دانند. تعهدات زیادی در برجام به ما داده شد. آمریکا بیرون رفت و اروپایی‌ها حرف زدند و عمل نکردند. اینتکس را ساختند که بیشتر به یک جوک شبیه بود. سه کشور اروپایی منفعل بودند که چه کنند. آمریکایی‌ها در مقابله با ایران کم آوردند و دست به دامان این سه کشور شده تا بلکه بتوانند پرونده ما را به شورای امنیت ببرند. اگر خیال محاصره اقتصادی را هم داشته باشند همین الان هم سخت‌ترین تحریم‌ها را انجام داده اند. در حمله نظامی هم دست ما پر است و دنبال بهانه هستیم تا قدرت خودمان را به جهانیان نشان بدهیم و اگر اقداماتی دیگر بکنند و تنگه هرمز بسته شود، گلوی ان‌ها فشرده می‌شود. اما ما معتقدیم تهدید‌های آن‌ها توخالی است. اصل مساله کم آوردن آمریکایی‌ها در مقابل ایران است و این سه کشور تا جایی جلو می‌روند، اما در نهایت آمریکا را تنها می‌گذارند و آقای ترامپ را وسط زمین و آسمان رها خواهند کرد.
استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) در مورد تهدید‌های آمریکا گفت:آقای ترامپ ملت ایران را نمی‌شناسد، ولی ملت ما آمریکایی‌ها را خوب می‌شناسند. مقداری تقصیر انگلیس مکار است که آمریکایی‌ها را جلو می‌فرستند. این‌ها آمدند از طریق فضای مجازی از اعتراضات مردم بهره برداری کنند. در سال ۹۶ مالباختگان و در آبان ماه مردم به خاطر بنزین اعتراضاتی داشتند. دولت باید مردم را از خودشان بدانند و مردم را صاحب حق بدانند. اگر در موضوع بنزین اطلاع رسانی می‌شد، اعتراضات شکل نمی‌گرفت. در موضوع هواپیما هم برخی دانشگاهی‌ها حرف داشتند؛ که با همدلب و بصیرت خیلی زود حادثه جمع شد. چون مردم فهمیدند که آمریکا می‌خواهد سو استفاده کند. به محض اینکه چهره آمریکا در حوادث آشکار می‌شود، معترضین کنار می‌روند. چون شناخت مردم ما از خباثت‌های آمریکا قوی است. می‌خواهند از مردم علیه مردم استفاده کنند. آن‌هایی که عکس حاج قاسم را پاره می‌کنندجزو مردم نیستند که در برابر مردم قرار گیرند. این سناریو شکست می‌خورد، چون مردم ما علیه خودشان وارد درگیری نخواهند شد.
وی در خصوص تاکید رهبر انقلاب بر قدرتمند شدن اقتصاد ایران افزود: من ۲۲ سال است که در مجمع مشاور رهبری هستم. این دغدغه رهبری را تبدیل به سیاست کرده ایم و از قوای سه گانه خواسته شده که برنامه ریزی بر اساس سیاست‌های اقتصادی شکل بگیرد و در ابعاد مختلف زیر نظر رهبر معظم انقلاب سیاستگذاری کرده ایم وبه قوای سه گانه ابلاغ شده است. اما تلاش لازم در زمینه اقتصاد رخ نداده است. اندیشه وابستگی و لیبرالی تردید ایجاد می‌کند و تردید‌ها کار‌ها را متوقف می‌کند. ۷۰-۸۰ سال است که لیبرال‌ها کشور را معطل کرده اند. ما در دفاع و امنیت تردید نداریم و هر روز هم یک فناوری جدید در دفاع به دست می‌آوریم. اما در اقتصاد و کشاورزی و صنعت همچنان با اندیشه‌های مردد و سنتی پیش می‌رویم. بزرگترین افتخار اندیشه وابسته، همین برجام بود که معامله‌ای صورت گرفت، اما آمریکا واروپا به تعهدات خود عمل نکردند. طرفداران این اندیشه باید به مردم ایران بگویند که اشتباه کردیم و با صداقت با مردم گفتگو کنند. همانطور که سپاه اشتباه خود را به مردم گفت.
باید جبهه کفار و دشمنان مشخص شود و آنگاه حرف اصلی را در اقتصاد بزنیم. روزی که با کشور‌های منطقه بازار مشترکی شکل بدهیم و با اروپا و ژاپن و چین رقابت کنیم و آن روز که دیر هم نیست در اقتصاد هم با افتخار سرمان را مانند دفاع مقدس بالا خواهیم گرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه رابرت مک ایر محمدرضا پهلوی تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی ترور سردار سلیمانی انتقام ایران مکانیسم ماشه رابرت مک ایر محمدرضا پهلوی تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!

به گزارش خبرآنلاین رئیسی نژاد کارشناس مسائل ژئوپلیتیک در رشته پیامی در ایکس نوشت: از پایانِ جنگِ سرد این اسرائیل بود که مدام تهدید به حملۀ مستقیم به خاک ایران می‌کرد. شگفت آنکه تهران بود که این مهم را برای نخستین بار انجام داد! عملیاتِ "وعدۀ صادق" در پاسخ به بمبارانِ کنسولگری ایران در دمشق انجام شد؛ عملیاتی که دست‌کم ۱۲ پیامد استراتژیک داشته است:

۱) تغییر خطوط قرمز پیشین

اشتباه استراتژیک اسرائیل فرصتی برای سپاه فراهم کرد تا خط قرمز نوینی را حولِ اصل تقدسِ سرزمینی (territorial sanctity) تعریف کند؛ اصلی مطابق با حقوق بین‌الملل که در میان حامیان و حتی منتقدین مشروعیت دارد، گرچه نمی‌تواند امنیت پایگاه‌ها در سوریه را تضمین کند.

۲) دگرگونی در استراتژی منطقۀ خاکستری ایران

رویکرد دیرین ایران در پیشروی تدریجی از طریقِ قلمروسازی با تکیه بر متحدین غیردولتی خود در منطقه تغییر یافت. با این حال، تهران در سودای احیای جنگِ سایه‌ها همراه با پرهیز از برخورد مستقیم با آمریکا و اسرائیل است تا تداومِ زدوخوردِ رودررو.

۳) افزایش وابستگی دفاعی اسراییل به آمریکا:

علی‌رغم برخورداری اسرائیل از سامانه‌های ضدِّ موشکی گنبد آهنین و پیکان و حضور ائتلافی غربی - عربی، چندین موشک ایرانی برخورد کرد؛ امری که وابستگی دفاعی تل‌آویو به آمریکا را نشان داده و چه بسا پیش‌درآمد ائتلاف دفاع هوایی خاورمیانه MEAD شود.

۴) عدم تمایل آمریکا به دخالت گسترده در خاورمیانه:

بایدن دگربار نشان داد که خواهان تعمیق تنش در منطقه نیست. چرا که این امر نه تنها باعث برهم‌زدن تمرکز آمریکا از اوکراین و ایندوپاسیفیک می‌شود، بلکه چه بسا به افزایش بهای نفت و تشدید تورم در میانۀ کارزار انتخابات آمریکا منجر گردد.

۵) احیای حمایتِ تضعیف شده دول غربی از نبرد اسراییل با حماس

عملیات انتقامی سپاه در میانۀ انتقادات روزافزون از بمباران روزمرۀ غزه و تشدید صداهای مخالفت درون جوامع غربی انجام شد؛ امری که اکنون می‌تواند مجرای تنفسی برای نتانیاهو در تداوم عملیاتِ علیه حماس همراه با اشغال رفح گردد.

۶) تغییر در ابهام استراتژیک ایران

از پایان جنگ با عراق یکی از ستون‌های بازدارندگی ایران بر ابهام استراتژیک استوار بود؛ رویکردی مبتنی بر جذب حداکثری ضربۀ نخست از سوی رقیب و پاسخ شدید به آن در زمان و مکان مبهم؛ امری که بدلیل ناتوان در یک دهۀ اخیر به صبر استراتژیک تقلیل یافته بود.

نمایش تغییر در ابهام استراتژیک اما بیش از آنکه نشان از محاسبات سنجیده استراتژیک نهادهای نظامی و دستیابی به ابزار پیشرفته باشد، ریشه در فشار حامیان نظام و حتی منتقدین داشت. به نظر می‌رسد فشار افکار عمومی، به ویژه از سوی خودی‌ها، می‌تواند بر استراتژی‌های امنیت ملی کشور تاثیرگذار باشد.

۷) استراتژی اسرائیلی تروییکا علیه ایران

استراتژی نوین تل‌آویو احتمالاً بر سه‌گانه خرابکاری علیه تأسیسات هسته‌ای درون قلمرو ایران، تداوم بمباران پایگاه‌ها در سوریه و حضور بیشتر در پیرامون ایران تمرکز کند. اگر زمانی اربیل بستر اصلی فعالیت اسرائیل بود، امروز آن را در باکو بجویید!

۸) موفقیتِ نسبی ایران در نمایش بازدارندگی معتبر

پیامد اصلی عملیات "وعدۀ صادق" بیش از آنکه احیای بازدارندگی ایران باشد، مبتنی بر نمایش توان و اراده برای اعمال بازدارندگی بود تا صرف اعمال قدرت. بی‌تردید، همکاری با روسیه در حوزۀ سامانه‌های دفاع موشکی و خرید سوخو ۳۵ تشدید خواهد یافت.

۹) افزایش هزینۀ بمباران مراکز دیپلماتیک:

روندی که از بمباران سفارت چین در بلگراد توسط ناتو در سال ۱۹۹۹ آغاز و به بمباران کنسولگری ایران در دمشق انجامید، احتمالاً متوقف شود. به نظر می‌رسد که دولت‌ها ارادۀ بیشتری در حفظ امنیت مراکز دیپلماتیک خود در برابر عملیات‌های نظامی داشته باشند.

۱۰) بازسازی نسبی چهره جمهوری اسلامی در میان اعراب و مسلمانان:

جنگ در غزه و پاسخ شوکه‌کننده به اسرائیل، چهرۀ آسیب‌دیده ایران در جنگ داخلی سوریه را تا حدودی ترمیم کرده است. با این حال، به نظر نمی‌رسد که کشور، توان ترجمه این وجهه بدست آمده را به قدرتِ نرم برای نفوذ پایدار داشته باشد.

۱۱) تسریع فرایند هسته‌ای شدن ایران در صورت عملیات انتقامی اسراییل

هر گونه حملۀ اسرائیل به قلمرو ایران به تغییر در سیاست‌گذاری هسته‌ای ایران منجر خواهد شد؛ تهدیدی که از دیگرسو می‌تواند به احیای گفتگوهای هسته‌ای نیز بینجامد. این نکته را در نوشته ۵ ماه پیش خود گوشزد کرده بودم.

۱۲) نمایشِ خشن رقابت، میان یک قدرت ژئوپلیتیک و یک قدرت تکنولوژیک

اگر اسرائیل، مهم‌ترین قدرتِ تکنولوژی در غرب آسیا است، ایران رفته‌رفته از موجودیتی صرفاً ایدئولوژیک به قدرتی ژئوپلیتیک تبدیل شده است. هر چند که انزوای اقتصادی و شکافِ درونی، موانعِ ایران برای تبدیل به‌ قدرتِ اصلیِ منطقه است.

چشمِ اسفندیارِ اسرائیل،‌ آسیب‌پذیری ژئوپلیتیکی این کشور است؛ کشوری با قلمرویی کوچک، محصور در میان مدیترانه و رودِ اردن و فاقد حوزه نفوذ طبیعی ورای مرزها! برعکس، جایگاه ژئواستراتژیکِ ایران به عنوانِ محوری حیاتی در میانِ خاورمیانه، قفقاز، آسیای مرکزی و جنوبِ آسیا، بنیانِ اصلی قدرتِ کشور است.

چنین تفاوتِ ژئوپلیتیکی در استراتژی‌های امنیتِ ملیِ دو کشور نیز نمایان شده است: اگر ضربۀ شوک‌آور مبتنی بر حملۀ پیش‌دستانه، ستون استراتژی تل‌آویو بوده، پیشروی تدریجی در محدودۀ منطقۀ خاکستری کلیدِ استراتژی‌ ایران است. به یاد داشته باشید که تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898565

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • عملیات وعده صادق تکرار ناکامی استکبار در صحرای طبس بود
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • تغییر تصمیمات جبهه مقاومت و ضرورت بازنگری دربرخی تحلیل های رسمی
  • با انجام عملیات وعده صادق همه دنیا به قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی پی برد
  • ایران قدرتی منطقه‌ای است که به تدریج به قدرت جهانی تبدیل خواهد شد
  • ۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!
  • راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی