Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-03-19@03:33:59 GMT

# سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۴۲۲۷

# سیستان و بلوچستان

سیل استان سیستان و بلوچستان زندگی مردم این استان محروم را تحت تأثیر قرار داده و کم کم عمق خسارت‌هایی که به این استان و مردمش وارد شده بیشتر خود را نشان می‌دهد. کاربران شبکه‌های اجتماعی در هجوم اخبار و اتفاقات سعی می‌کنند مردم این استان و مشکلاتش را فراموش نکنند و با نوشتن درباره سیل توجه مردم و دولت را به این مسأله جلب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویری از یک راننده تاکسی که درآمدش را به مردم سیلزده این استان تقدیم کرده هم بسیار بازنشر می‌شود:
«‏سیستان و بلوچستان را چند سال پیش از نزدیک دیده‌ام و همین امروز به بی‌عدالتی و محرومیت آن گواهی می‌دهم.»، «‏تقریباً تمام منطقه دشتیاری را دیدیم. حرف برای گفتن بسیار است. فعلاً جمع‌بندی بر این است که گروه‌های جهادی باید در حوزه بهداشت کار کنند. خانه‌ها آسیب ندیده اما سرویس بهداشتی و حمام و فاضلاب در اغلب روستاهای این منطقه از بین رفته است.»، «‏بارندگی‌های شدید اخیر سیستان و بلوچستان در بیست سال گذشته بی‌سابقه بوده، تاکنون حداقل دو نفر تلفات انسانی، تخریب وسیع زیرساخت‌های آب و برق، مخابرات و جاده‌های مواصلاتی در جنوب استان را به‌همراه داشته است. میلیارد‌ها تومان نیز خسارت به باغ‌ها و مزارع و‌ دام‌های روستاییان وارد شده است»، «‏هر کسی یه دونه عکس هم دیده باشه می‌فهمه اونجا چیزی جز جون انسان‌ها نیست که ‎سیل ببره؛ نگران نباشید، زیاد خسارت نمی‌زنه!»، «مردم، بچه‌ها رو فراموش نکنید! اسباب بازی، دمپایی، کفش، لباس و... برای احیای روحیه این کوچولوها در مناطق سیستان و بلوچستان ضروریه»، «‏در ‎سیستان و بلوچستان هم که مهم نیست چه می‌گذرد!»، «خانه‌های خیس خورده، دام‌های تلف شده و لاشه‌های بی‌جانِ برروی زمین افتاده، اسباب واثاثیه ساده پر از خاک وگلی که پیش از سیل یک زندگی را می‌چرخاند ولباس‌های خیس و تن‌های لرزان تنها بخش‌هایی ازمیراث سیل در روستاهای بلوچستان است»، «سیستان و بلوچستان، خوزستان، کردستان و مناطق محروم بایستی مطالبه هر روزه و هر ساعتمون باشه نه در مواقع سیل و زلزله و مصیبت... اینها را لحظه‌ای نباید از یاد برد. با چهار تا توئیت توی سیل وظیفه انسانی مون به پایان نمی‌رسه. مطالبه گری را یاد بگیریم. سیل هر خبر واتفاق جدیدی ما را با خود نبرد»، «‏در هر حالی، هنوز راه‌هایی برای بخشندگی و مهربانی باقی است.»، «سیستان و بلوچستان هیچ نداشت جز مردم. سیل آمده کم کم دیگر مردم هم ندارد»، «مردم مناطق سیلزده ‎بلوچستان به مخازن آب احتیاج دارند؛پوشش آبرسانی به مردم در بسیاری از این روستاها در ایام قبل از سیل هم مطلوب نبوده و الان بدتر هم شده.برخی از مردم روستاها مجبور هستند از آب هوتگ‌ها استفاده کنند و امکان شیوع برخی بیماری‌های عفونی در منطقه وجود داره»، «‏روزهای سخت سیلزدگان جنوب ‎سیستان و بلوچستان بزودی شروع میشه. روزهایی که تب رسانه‌ای کم میشه، نباید بزاریم فراموش بشن. مردم نیازمند کمک حرفه‌ای و زیربنایی هستند. بازسازی مدارس؛خونه‌ها خیلی مهمه».
 
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۴۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش مالی ۱۸۰۰ میلیاردی کالابرگ در سیستان‌و‌بلوچستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: با گذشت بیش از یک سال از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور، میزان گردش مالی این طرح در سیستان و بلوچستان به بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی ظهر امروز در نشست با امام جمعه موقت زاهدان اظهار داشت: هدف دولت از اجرای طرح کالابرگ، تامین معیشت و حمایت از اقشار کم درآمد است که به استناد آمار، با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شده است.

وی با بیان اینکه از زمان شروع این طرح در یک سال اخیر، یک میلیون و 512 هزار تراکنش با گردش مالی یک هزار و 800 میلیون تومان در سیستان و بلوچستان انجام شده است، افزود: قریب به 619 هزار خانوار طی این مدت از طرح کالابرگ الکترونیکی در استان استقبال کرده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان به مرحله جدید طرح کالابرگ موسوم به "طرح فجرانه" نیز اشاره کرد و ادامه داد: در طرح فجرانه، سبد 11 قلمی برای تأمین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات با قیمت‌های مبنای سال 1401 انتخاب شده و مابه‌التفاوت آن قیمت‌ها با قیمت روز (1402)  از محل یارانه جدید دولت تأمین می شود.

سلامی گفت: هم اینک بالغ بر 4 هزار و 200 فروشگاه در سطح استان به شبکه کالابرگ الکترونیکی متصل هستند و به مردم خدمات می دهند، همچنین فروشگاههایی که تمایل دارند به این شبکه توزیع بپیوندند، این امکان برای آنها فراهم است و می بایست با شرکت های پشتیبان دستگاه های کارت خوان خود ارتباط بگیرند.

وی بیان کرد: 546 هزار خانوار در سیستان و بلوچستان از مرحله اول طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی استقبال کردند و از 18 اسفندماه با اجرایی شدن مرحله دوم طرح، تا الان 138 هزار خانوار‌ این استان از آن استفاده کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان افزود: مدت اجرای طرح فجرانه سه‌ماه است و تا 17 اردیبهشت سال 1403 ادامه دارد و مردم می توانند برنامه کاربردی «شما» را روی گوشی موبایل خود نصب کنند تا اطلاعات دقیق درباره طرح فجرانه کالابرگ را به دست آورند.

سلامی تاکید کرد: اعتبار 220 هزار تومان اختصاص یافته در فجرانه کالابرگ، نوعی تخفیف است که به مشمولان داده می‌شود و خانوارها بدانند می‌توانند خرید خود را براساس این طرح از هجدهم تا پایان روز هفدهم ماه بعد خرید کنند.

امام جمعه موقت زاهدان نیز در این نشست گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی از طرح های مهمی است که برای ارتقا و بهبود معیشت مردم، دولت اجرا کرده است و  باید صادقانه و شفاف مزایای این طرح به مردم گفته شود تا مردم آگاهانه از آن استفاده کنند.

حجت‌الاسلام عبدالحسین سجادی بیان دقیق و درست برنامه‌ها، اقدامات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را از مصادیق "فریضه جهاد تبیین" عنوان کرد و ادامه داد: مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی خدمات گسترده ای به جامعه هدف خود ارائه می کند که این خدمات فراتر از موضوع اداری، جنبه ارزشی دارد.

وی افزود: خدمت به مردم وظیفه اصلی مسئولان است و با خدمت بی منت می توان امیدآفرینی و اعتمادافزایی در جامعه را تبلیغ و تبیین کرد، چراکه مردم با مشاهده اقدامات صادقانه مسئولان، حضور خود در صحنه ها و عرصه های مختلف را قوت می بخشند و موجب ناامیدی بیشتر دشمنان می شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۱۸۰۰ میلیاردی کالابرگ در سیستان‌و‌بلوچستان
  • ارسال کمک‌های غیرنقدی هلال‌احمر مرکزی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • تنوع دل انگیز گردشگری غذایی در سیستان و بلوچستان
  • ارسال کمک‌های مردم کهگیلویه و بویراحمد به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • کمک‌های غیرنقدی هلال احمر قزوین به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • کمک ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری تهران به مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • حضور مهدی تاج در جمع مردم سیل زده سیستان و بلوچستان+ عکس
  • ارسال کمک‌های مردم استان به سیستان و بلوچستان
  • کمک ۸۱ میلیارد ریالی مردم به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • کمک‌ 81 میلیارد ریالی مردم به سیل زدگان سیستان و بلوچستان