Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-28@19:48:57 GMT

درباره تلفات حمله موشکی ایران پنهان‌کاری نکردیم

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۴۳۴۱

درباره تلفات حمله موشکی ایران پنهان‌کاری نکردیم

سخنگوی پنتاگون در حالی مدعی عدم پنهان‌کاری یا کوچک نشان دادن تلفات حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی عین الاسد شد، که پس از یک هفته انکار روز جمعه به مجروح شدن یازده تن اعتراف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش بامداد شنبه خبرگزاری رویترز، پس از آنکه پنتاگون اعتراف کرد 11 نظامی آمریکایی پس از حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی عین الاسد دچار آسیب مغزی شده‌اند، یک سخنگوی این سازمان مدعی شد که سران ارتش آمریکا پنجشنبه و یک هفته پس از حمله موشکی از این موضوع اطلاع یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جاناتان هافمن» سخنگوی پنتاگون گفت که وزارت دفاع آمریکا درمورد خسارات جانی حمله موشکی ایران پنهان‌کاری و تلاش برای کوچک‌نمایی آن نکرده است.

این در حالی است که همه مقام‌های آمریکایی از جمله دونالد ترامپ رییس جمهوری، مارک اسپر وزیر دفاع و مارک میلی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا تا روز گذشته مدعی بودند حمله موشکی ایران هیچ کشته یا مجروحی به جا نگذاشته است.

جمعه‌شب سخنگوی پنتاگون اعتراف کرد که 11 نظامی آمریکایی پس از این حمله دچار آسیب مغزی و برای معالجه به کویت منتقل شده‌اند.

به نوشته رویترز، این اعتراف مقام‌های آمریکایی در کم‌ترین حالت باعث ایجاد بحث‌هایی پیرامون برخورد پنتاگون با آسیب مغزی در رده آسیب‌هایی که نیاز به گزارش به مقام‌های بالاتر ندارد، خواهد شد.

به گفته پنتاگون، اولین نظامی آمریکایی با نشانه‌های آسیب مغزی دو روز پس از حمله موشکی از عراق خارج شده و 10 نفر دیگر یک هفته پس از آن منتقل شده‌اند.

پیشتر شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده بود ائتلاف تحت رهبری آمریکا در بیانیه‌ای به رغم انکار پنتاگوناعلام کرد که 11 نیروی نظامی آمریکایی در حمله موشکی ایران آسیب مغزی دیده‌اند.

خبر زخمی شدن ۱۱ نظامی آمریکایی در حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد را نخستین بار تارنمای خبری و تحلیلی «دیفنس وان» بامداد جمعه منتشر کرد.

این پایگاه آمریکایی به نقل از چندین مقام نظامی و دفاعی این کشور تأیید کرد که نظامیان زخمی هفته جاری برای مداوا به بیمارستان‌های نظامی آمریکا در کویت و «لندستول» آلمان اعزام شدند تا برای درمان آسیب مغزی و انجام معاینات بیشتر تحت مداوا قرار بگیرند.

«میلز کاگنیس» سخنگوی گروه ضربت مشترک عملیات عزم راسخ گفت: چند نیروی نظامی در راستای اقدامات احتیاطی از عین الاسد به مرکز درمانی لاندستول آلمان منتقل شده و برخی دیگر نیز به «کمپ عریفجان» در کویت فرستاده شدند تا تحت معاینه بیشتر قرار گیرند.

یک مقام دفاعی دیگر که خواست نامش فاش نشود، گفت که ۱۱ آمریکایی برای مداوا به خارج از عراق اعزام شده‌اند. او افزود که سه نفر به کمپ عریفجان و هشت نفر به لاندستول فرستاده شده‌اند.

همچنین یک مقام ارشد دفاعی آمریکا اظهار کرد: پس از گذشت حدود یک هفته از حمله، هنوز برخی نیروها با عوارض آسیب مغزی دست و پنجه نرم می‌کنند.

این گزارش در حالی منتشر شده که مقام‌های آمریکا از جمله «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا ادعا کردند؛ در حمله موشکی ۱۸ دی ماه ایران به عین الاسد هیچ نظامی آمریکایی کشته یا زخمی نشده است.

هفته جاری رسانه‌ها اجازه یافتند تا برای تهیه گزارش از خسارات ناشی از حمله موشکی به عین الاسد وارد این پایگاه هوایی شده و با پرسنل مستقر در آنجا مصاحبه کنند.

این رسانه‌ها گزارش دادند که در این حمله موشکی هیچ فرد آمریکایی، کشته یا زخمی نشده است. اما نیویورک تایمز روز دوشنبه گزارش داد که برخی پرسنل نظامی برای درمان آسیب مغزی تحت درمان قرار گرفته‌اند.

سردار سپهبد سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه ۱۳ دیماه جاری در مسیر فرودگاه بغداد به دستور دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا و با شلیک از پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) ترور شده و به شهادت رسیدند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در واکنش به این جنایت، بامداد چهارشنبه هفته گذشته با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک ده‌ها موشک بالستیک به پایگاه عین‌الاسد آمریکا واقع در استان الانبار عراق خبر داد.

شبکه ان. بی. سی نیوز روز دوشنبه هفته جاری به نقل از مقام‌های بلندپایه کنونی و پیشین دولت آمریکا ادعا کرد که ترامپ از هفت ماه پیش با قید و شرط‌هایی، مجوز ترور سردار سلیمانی را داده بود.

این مقام ها افزودند: جان بولتون مشاور امنیت ملی پیشین ترامپ، پس از سرنگونی پهپاد ارتش ایالات متحده توسط ایران در ماه ژوئن، از وی خواست که با تأیید عملیات ترور سردار سلیمانی، به این اقدام ایران واکنش نشان دهد.

مایک پمئپو وزیر خارجه آمریکا نیز از ترامپ خواست مجوز این عملیات را صادر کند.

اما ترامپ با عنوان این مطلب که تنها در صورتی با اجرای این طرح موافقت خواهد کرد که ایران از خط قرمز وی در مورد کشتن یک آمریکایی بگذرد، پیشنهاد دستیارانش را رد کرد.

به گفته یک فرد آگاه از این مذاکرات، ترامپ گفته بود این گزینه تنها در صورتی مطرح می شود که آنها (ایران) به آمریکایی‌ها حمله کنند.

این در حالی است که مقام‌های آمریکا پس از جنایت خود در ادعای بی‌اساس دیگری گفته‌اند که سردار سلیمانی برای حملات فوری به آمریکایی‌ها برنامه‌ریزی می‌کرده و باید از فعالیت وی جلوگیری می‌شد.

هیچ یک از مقام‌های دولت ترامپ نتوانسته‌اند در این باره اسنادی ارائه دهند و حتی اظهارات آنها در این خصوص متناقض است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: ماکرون آمریکا را خشمگین کرد

رسانه آمریکایی از خشم مقام‌های این کشور از مواضع «امانوئل ماکرون» در حمایت از اعزام سربازان غربی به اوکراین به دلیل نگرانی آن‌ها از اینکه چنین اقدامی به جنگ با روسیه منجر شود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی با اشاره به جنجال‌های اخیری که «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با مطرح کردن مواضع جنگ‌طلبانه در حمایت از اعزام سربازان غربی به اوکراین به ویژه در میان متحدان کشور خودش ایجاد کرده نوشته است: «در حالی که بریتانیا دیگر عضو اتحادیه اروپا نبوده و دولت آلمان نیز آکنده از اختلاف است، ماکرون خود را به عنوان مقام مسئول غیررسمی اروپا در زمینه سیاست خارجی معرفی می‌کند».

شبکه آمریکایی بلومبرگ در وبگاه خود نوشته ماکرون «در راستای تقابل با تهاجم روسیه به اوکراین و فاجعه انسانی در غزه رهبری اروپایی‌ها را به دست گرفته، اما همه متحدان فرانسه عقیده ندارند که او می‌تواند بهترین مدافع منافعشان باشد.»

بلومبرگ در ادامه این مطلب تصریح می‌کند اظهارنظر‌های جنجالی رئیس جمهور فرانسه در اسفند ماه گذشته در حمایت اعزام سرباز‌های نیروی زمینی غربی‌ها به اوکراین با سرزنش متقابل بسیار علنی و فوری «اولاف شولتس» صدر اعظم آلمان مواجه شده و همچنین مقام‌های آمریکایی را خشمگین ساخته است.

یک مقام رده بالای مطلع به بلومبرگ گفت مقام‌های آمریکایی در نشست‌های خصوصی گفته‌اند یک چنین اقدامی دارای ریسک تحریک جنگ با مسکو است.

ماکرون و شولتس

این رسانه آمریکایی نوشت رئیس‌جمهور فرانسه زمانی که این مواضع جنجالی را مطرح کرد به گفته خودش قصد داشت «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را در موضع بی اطمینانی قرار دهد، اما تاثیری کاملا بر عکس را ایجاد کرده است.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت ماکرون وقتی با این موضع جنجالی، برلین و دیگر متحدان غربی را مجبور ساخت که به صورت علنی اعزام سربازانشان به اوکراین را رد کنند، ابهام‌هایی که در خصوص خط قرمز‌های این متحدان وجود داشت را رفع کرد.

به گفته چند مقام دیگری که بدون فاش ساختن نامشان با بلومبرگ صحبت کردند، این مواضع ماکرون حتی از نقطه نظر امنیت عملیاتی نیز به ویژه با توجه به اینکه از قبل نیرو‌های نظامی چند کشور در اوکراین حضور داشته‌اند چندان هوشمندانه نبودند.

این رسانه غربی خاطرنشان کرد ماکرون از موضوع اوکراین در جهت مسائل مربوط به سیاست داخلی نیز بهره‌برداری می‌کند و اوکراین را تبدیل به یکی از محور‌های کارزار مربوط به انتخابات پارلمانی ماه ژوئن آتی اروپا کرده و از «مارین لوپن»، رقیب راست افراطی خود به عنوان یک متحد پوتین یاد کرده است.

به گفته یک مقام مطلع به بحث‌های اخیر متحدان غربی در نشست در بروکسل، برخی از نخست‌وزیران اعضای اتحادیه اروپا برای رهبری کردن چشم به ماکرون دارند و خیلی از آن‌ها از موضوع جنگ‌طلبانه او در قبال روسیه استقبال کرده‌اند.

از طرفی فرانسه از در حمایت از درخواست لهستان مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا در ورود آزادانه غلات اوکراین به بازار واحد این اتحادیه تجدید نظر کند در آمده و این حمایت به اعتراضات اخیر کشاورزان دامن زده است.

طبق گزارش بلومبرگ منتقدان ماکرون معتقدند او بیشتر از آنکه اهل عمل باشد اهل حرف زدن است.

رزمایش ناتو در آلمان

بلومبرگ می‌نویسد: «جمهوری چک سردمدار یک ابتکار عمل برای تامین حدود ۸۰۰۰۰۰ گلوله توپ در آینده نزدیک برای اوکراین از منابع خارج از اتحادیه اروپاست. ماکرون ماه گذشته میلادی گفت از ابتکارعمل جمهوری چک در این مورد حمایت می‌کند، اما فرانسه هنوز هیچ مشارکت مالی در این طرح به عمل نیاورده است. در مقابل، اما آلمانی ۳۰۰ میلیون یورو (۳۲۵ میلیون دلار) برای خریداری ۱۸۰۰۰۰ گلوله توپ صرف کرده است.

فرانسه از همان ابتدای جنگ اوکراین طبق داده‌های انستیتوی کی‌یل که حمایت‌ها از اوکراین را رهگیری می‌کند، از متحدان دیگری در زمینه کمک به کی‌یف بسیار عقب مانده است. پاریس به کی‌یف وعده کمتر از ۲ میلیارد یورو حمایت را داد، در حالی که در مقابل آلمان ۲۲ میلیارد یورو وعده داد. «چنین اختلافی چشمگیر است، هر چند که دولت فرانسه می‌گوید این آمار و ارقام تاثیر نامتناسبی که تسلیحات مدرن فرانسوی در میدان جنگ ایجاد کردند را بازتاب نمی‌دهند.»

دیگر خبرها

  • مک‌کال:بایدن برای آزادی زندانیان از افغانستان کاری نکرده است
  • آمریکا ۶ فرد و ۲ نهاد مرتبط با کره شمالی را تحریم کرد
  • بلومبرگ: ماکرون آمریکا را خشمگین کرد
  • وال‌استریت‌ژورنال دست آمریکا را درباره رفح رو کرد!
  • ادعای مقام آمریکایی: ایران با یک کشتی اطلاعاتی در جیبوتی حملات حوثی‌ها را هدایت می‌کند
  • وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا در پشت‌پرده با عملیات اسرائیل در رفح موافق است
  • وال‌استریت‌ژرونال: آمریکا در پشت‌پرده با عملیات اسرائیل در رفح موافق است
  • شهادت نیروی سپاه در دیرالزور / پنتاگون: به سوریه حمله نکردیم
  • بیانیه ارتش سوریه درباره حمله هوایی آمریکا به دیرالزور
  • حمله موشکی سنگین حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل/زخمی شدن ۳ هزار سرباز اسرائیلی