Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شاعر انقلاب گفت: سپهبد شهید قاسم سلیمانی ویژگی‌های شخصیتی و آرمانی را پیش روی هنرمندان قرار داده که در حوزه هنر‌های تجسمی، ادبیات، حتی موسیقی و سینما می‌توان به تولید آثار فاخر بپردازند و الگویی ارزشمند از سپهبد شهید قاسم سلیمانی به جامعه معرفی کنند. تاریخ انتشار: 09:32 - 28 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۰۹۰ میلاد عرفان‌پور شاعر انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون اهمیت معرفی شخصیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی در همه آثار فرهنگی و هنری گفت: هرگز شخصیت و ارزش‌های سپهبد شهید قاسم سلیمانی آنطور که باید شاید پیش از شهادت این سردار بزرگ در رسانه‌ها برای مردم معرفی نشد با این حال وداع پرشوری را در زمان شهادت وی شاهد بودیم، مردم ایران و حتی منطقه علاقه ویژه‌های به این سردار بزرگ داشتند، زیرا او در عمل نشان داد تا چه حد توانمند و شجاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین واکنش‌ها به شهادت سردار سلیمانی اینجا کلیک کنید وی ضرورت و اهمیت الگوسازی سپهبد شهید قاسم سلیمانی برای جوانان و نوجوانان را مهم دانست و تاکید کرد: معرفی قهرمانان بزرگی همانند سپهبد شهید قاسم سلیمانی و الگوسازی از این افراد قطعا تاثیر ارزشمندی بر کودکان و نوجونان خواهد گذاشت، در مراسم وداع با پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی شاهد حضور جوانان و نوجوانانی بودیم که به وجود سرداری همچون شهید حاج قاسم سلیمانی می‌بالیدند و با تمام وجود برای وداع با این مرد بزرگ حضور پیدا کرده بودند.

وی به فعالیت‌ها و کار‌های کوچکی که برای پاسداشت سپهبد شهید قاسم سلیمانی در زمان حیات وی انجام شد اشاره و ابراز کرد: سپهبد شهید قاسم سلیمانی به خاطر روحیه فروتنانه‌ای که داشت حاضر به قبول مراسم بزرگداشت و یا شب شعر برای خود نبود لذا در مراسمی هم که در زمان حیات این شهید بزرگوار برگزار شد شرکت نکرد. اما این بدان معنا نیست که ما نیز به تبعیت از روحیه بزرگ سردار امنیت از معرفی این شهید و سردار بزرگ دست برداریم و وظیفه خود را به درست ایفا نکنیم.

وی راز محبوبیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: راز محبوبیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی را باید در خالصانه خدمت کردن و با ایمان بودن وی خلاصه کرد. شجاعت بی‌مثال، روحیه حقیقت جو و خستگی ناپذیر همچنین مهربانی و عطوفت وی از او شخصیتی ممتاز و ارزشمند ساخت، این ویژگی‌های شخصیتی و آرمانی را پیش روی هنرمندان قرار داده تا در حوزه هنر‌های تجسمی، ادبیات و حتی موسیقی و سینما بتوانند به تولید آثار فاخر بپردازند و الگویی ارزشمند از سپهبد شهید قاسم سلیمانی به جامعه معرفی کنند. 

عرفانپور الهام گرفتن از سپهبد شهید قاسم سلیمانی را ارزشمند دانست و بیان کرد: سپهبد شهید قاسم سلیمانی فردی عمیق و تاثیر گذار بود لذا هنرمندان با الهام از سردار امنیت می‌توانند دست به تولید و ایجاد آثار بسیاری بزنند، من قبل از شهادت سردار امنیت شعری در مورد وی سروده بودم، اما شعر دومم را در همان جمعه اول پس از شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی سرودم که توسط غلامرضا صنعتگر خوانده و به مردم ارائه شد و البته شعر‌ها و نوحه‌هایی در مورد این شهید بزرگوار پس از آن تولید کرده‌ام.

عرفانپور در مورد خروج برخی از هنرمندان از جشنواره‌های فجر ابراز کرد: برخی هنرمندان متاسفانه با توجه با اینکه بیشترین برخورداری‌های دولتی از بیت‌المال را طی این سال‌ها داشته‌ا‌ند، اما در بزنگاه‌هایی که باید پای انقلاب باشند و در مقابل دشمن صف آرایی کنند با آنان همراه و همزبان می‌شوند، آنان فکر می‌کنند اگر از شرکت در جشنواره فجر انصراف دهند کشور ما از هنرمند خالی می‌شود در صورتی که این طور نیست. امروز زمان اعتراض به مدیرانی است که این افراد را به عنوان هنرمند در جشنواره فجر انقلاب اسلامی که جشنواره هنر متعهد است به کار گرفتند. 

عرفانپور خاطرنشان کرد: جشنوار‌ها باید معرف هنر انقلاب اسلامی باشند، این هنر به معنای هنر متعهد به انسانیت و اخلاق است، هنرمندان بی‌اخلاقی که حاضرند وطن خود را بفروشند و امنیت و آرامش کشور را نادیده بگیرند در این حیطه جایگاهی ندارند، آنان جایی در حوزه هنر ایران ندارند و مردم هم آنان را نماینده خود نمی‌دانند. 

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات سپهبد شهید قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌های کاری ارکسترهای دولتی در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند

نخستین جلسه شورای هنری ارکستر‌های بنیاد رودکی با حضور سیدمحمود اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیأت مدیره بنیاد، محمد اله‌یاری فومنی مدیرعامل، سید امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های هنری و اعضای این شورا برگزار شد.

در این جلسه، سیدمحمود اسلامی ضمن تبریک سال جدید و عید سعید فطر از اقدامات و تلاش‌های شورا برای تحقق برنامه‌های هنری ارکستر‌ها قدردانی کرد.

رئیس هیأت‌ مدیره بنیاد رودکی با اشاره به انتخاب آثار و رپرتوار‌های اجرا‌های ارکستر‌ها اظهار کرد: استقبال مخاطبان از آثار موسیقی کلاسیک آهنگسازان مطرح دنیا در برنامه‌های ارکستر سمفونیک تهران و همچنین اجرای آثار آهنگسازان به نام کشور در موسیقی اصیل و فاخر ایرانی توسط ارکستر ملی ایران، نشان از برنامه‌ریزی و شناسایی ذائقه علاقه‌مندان این آثار دارد. از سوی دیگر، این امر نشان‌دهنده انتخاب مسیر درستی برای ادامه راه ارکستر‌هاست.

اسلامی اجرای برنامه «همراه با خاطره‌ها» توسط ارکستر ملی ایران به رهبری مجید انتظامی را یکی از ارزنده‌ترین اجرا‌های سال گذشته برشمرد و گفت: اجرای رویداد‌های موسیقایی نظیر همراه با خاطره‌ها، با به نمایش گذاشتن جلوه‌ای از موسیقی فاخر ایرانی استقبال عموم را به دنبال دارد و لازم است که همواره برای پاسداشت موسیقی فاخر و بزرگداشت هنرمندان در این مسیر کوشا بود.

محمد اله‌یاری فومنی، مدیرعامل بنیاد رودکی نیز در این جلسه بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت هنری ارکستر‌ها و دعوت از هنرمندان با سابقه و صاحب اثر را جهت همراهی با ارکستر‌ها از اولویت‌های کاری سال جاری اعلام کرد.

در ادامه، سید امیر عباس ستایشگر، معاون آفرینش‌های ادبی بنیاد رودکی به ارائه گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته از ابتدای سال جاری و تقویم اجرایی ارکستر‌ها در سال ۱۴۰۳ پرداخت.

در این جلسه، سید محمد میرزمانی، حسن ریاحی، هادی آرزم و همایون رحیمیان اعضای شورای هنری ارکستر‌ها در غیاب مجید انتظامی که به علت کسالت در این جلسه حضور نداشت ضمن تقدیر از حمایت‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیأت مدیره و مدیرعامل بنیاد رودکی در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها، هرکدام نظرات و پیشنهادات خود پیرامون فعالیت‌ها و برنامه‌های پیش روی ارکستر را ارائه و به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

منبع: روابط‌عمومی بنیاد رودکی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • کارخانه ریسباف باید به موزه ملی اصفهان تبدیل شود
  • معرفی چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی قم در سال ۱۴۰۲
  • انتخاب ۲ اثر هنری از قزوین به عنوان آثار فاخر صنایع‌دستی کشور
  • اولویت‌های کاری ارکسترهای دولتی در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند
  • ضرورت پاسداشت موسیقی فاخر ایرانی/سال گذشته ذائقه علاقه‌مندان موسیقی ایرانی تأمین شد
  • شوشتر، میزبان چهارمین کنگره ملی شعر سردار دل‌ها
  • بلاتکلیفی رینگ چهارم حدفاصل پل سردار شهید سلیمانی تا شش‌راه برطرف شود
  • جان فدای ایران، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی + فیلم
  • ببینید | واکنش مردم در مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بعد از حمله سپاه به اسرائیل
  • کتاب «سیمای سلیمانی» به چاپ سی‌ام رسید