Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد زارعی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح که با همکاری دامپزشکی استان صورت گرفت هفت چشمه و ۲۰ آبشخور در منطقه حفاظت شده باشگل مورد سم‌پاشی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیماری طاعون از حیوانات اهلی به حیوانات وحشی منتقل می‌شود، اظهار داشت: جامعه هدف اداره کل محیط زیست استان بر پستانداران، دام‌های کوچک و سبک اهلی متمرکز شده است که با نزدیکی به آبشخورها خطر ابتلا به بیماری طاعون و انتقال آن را افزایش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی، بیماری طاعون را کشنده عنوان کرد و گفت: در صورت ابتلای حیوانات به این بیماری و فقدان آگاهی بهره‌برداران، خسارات جبران ناپذیری را در بخش دام شاهد خواهیم بود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تاکستان خاطر نشان کرد: در هفته‌های اخیر با گرم شدن هوا در مناطق حفاظت شده باشگل، شاهد افزایش حشرات، کرم‌ها و سایر جانداران و حشرات ریز در نزدیکی آبشخورها بودیم که خطر ابتلا به بیماری طاعون را افزایش می‌دهد.

منطقه حفاظت شده باشگل با ۲۶ هزار هکتار مساحت در هشت کیلومتری شمال غرب شهرستان تاکستان قرار دارد.

استان قزوین دارای سه منطقه حفاظت شده در باشگل تاکستان، منطقه الموت و طارم سفلی است.

برچسب‌ها محیط زیست تاکستان دامپزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست تاکستان دامپزشکی محیط زیست تاکستان دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع آتش سوزی در مراتع به دلیل غنی شدن پوشش گیاهی منطقه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه, اصغر آغاز با اشاره به بارشی‌های خوب امسال استان که منجر به غنی شدن پوشش گیاهی در نقاط مختلف عرصه‌های محیط زیست کرمانشاه شده، گفت : این امر می‌تواند خطر آتش‌سوزی‌ها را افزایش دهد.

و ی ادامه داد: با گرم شدن هوا و زرد و خشک شدن مراتع، یعنی تقریبا از اواسط خرداد ماه، خطر آتش‌سوزی در عرصه‌های محیط‌زیست تشدید خواهد شد و باید آمادگی لازم را داشته باشیم. فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه نگرانی‌ها بابت آسیب به جنگل‌ها از آسیب به مراتع بیشتر است، خاطرنشان کرد: مراتع در صورت آسیب در سال بعد دوباره رشد خواهند کرد، اما اگر پوشش جنگلی از جمله درختان بلوط، زالزالک، ارغوان، آلوی وحشی و ... بسوزند، جبران آن ۵۰ تا ۱۰۰ سال زمان نیاز دارد. آغاز سپس از آمادگی نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست با استفاده از همه امکانات و تجهیزاتی که دارند برای مقابله با آتش‌سوزی‌ها یاد کرد. فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه از سهم ۹۰ درصدی عوامل انسانی در وقوع آتش‌سوزی‌ها یاد کرد و ادامه داد: چنانچه مردم همراهی و دقت کافی را داشته باشند. آغاز همراهی سایر دستگاه‌ها از جمله منابع طبیعی، هلال احمر، جهاد کشاورزی، ارتش، بسیج و سپاه را نیز برای مقابله و مهار آتش‌سوزی‌ها ضروری دانست . وی از فعالیت نزدیک به ۶۰ نیروی محیط‌بانی برای حفاظت از عرصه‌های ۲۴۰ هزار هکتاری تحت پوشش محیط زیست استان یاد کرد . سال گذشته در مجموع ۱۲ مورد آتش سوزی جدی و خطرناک به وسعت ۹۵ هکتار داشتیم.

وی عمده آتش سوزی‌های رخ داده در سال گذشته را مربوط به منطقه حفاظت شده بیستون و پناهنگاه حیات وحش بیستون پاوه و قلاجه اعلام کرد .

دیگر خبرها

  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • (ویدیو) حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ
  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ مستندسازی شد
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه سیاهمزگی
  • احتمال وقوع آتش سوزی در مراتع به دلیل غنی شدن پوشش گیاهی منطقه