Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحلیلگر آمریکایی بر این باور است که دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده در مسیر مورد نظر خودش گام بر می‌دارد نه مسیر کشورش. ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

"مایلس هوئینگ" تحلیلگر سیاسی آمریکایی که در سال 2016 میلادی از سوی حزب سبز نامزد نمایندگی کنگره آمریکا شده است، در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم گفت: ما در یک حالت بسیار پیچیده از وضعیت فعلی آمریکا زندگی می‌کنیم که همه چیز در آن قرار گرفته یا در معرض آن قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور آمریکا که روزی مورد احترام همه جهان بود، به یک جوک و شوخی برای سایر رهبران جهان و اکثریت جمعیت دنیا تبدیل شده است. او کاملا از محدوده خودش خارج شده است ولی هنوز به اندازه کافی خطرناک است، او در حال طی کردن مسیر خودش است نه مسیر کشورش و هنوز توسط نیروهایی کنترل می‌شود که قوی تر از او هستند.

مصاحبه| تحلیلگر اندیشکده شیللر: آمریکا آماده تحمل تبعات ترور سردار سلیمانی نیستمصاحبه| میرآبیان: به شهادت رساندن سردار سلیمانی نمونه عینی تروریسم دولتی آمریکاستمصاحبه| زنگنه: خون شهید سلیمانی به اقتدار خط مقاومت و انسجام مردم منطقه منجر می‌شود

 

در اینجا مصاحبه هوئینگ با خبرگزاری تسنیم را ملاحظه می‌فرمایید:

تسنیم: اخیرا دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته است که واقعا اهمیتی به محاکمه و استیضاح خود در مجلس سنا نمی‌دهد، آن هم پس از تصویب مفاد استیضاح از سوی مجلس نمایندگان آمریکا ولی از برگزاری محاکمه‌اش خوشحال خواهد شد. نظر شما درباره اظهارات ترامپ چیست؟

هوئینگ: در شرایط کنونی واقعاً این مساله مهم نیست که آیا ترامپ خواستار محاکمه باشد. این 3 سال شاهد یک سیرک سیاسی 3 حلقه‌ای بوده‌ایم که هر دقیقه یک مساله جدید ایجاد شده است. ما در یک حالت بسیار پیچیده از وضعیت فعلی آمریکا زندگی می‌کنیم که همه چیز در آن قرار گرفته یا در معرض آن قرار گرفته است. رئیس جمهور آمریکا که روزی مورد احترام همه جهان بود، به یک جوک و شوخی برای سایر رهبران جهان و اکثریت جمعیت دنیا تبدیل شده است. او کاملا از محدوده خودش خارج شده است ولی هنوز به اندازه کافی خطرناک است، او در حال طی کردن مسیر خودش است نه مسیر کشورش و هنوز توسط نیروهایی کنترل می‌شود که قوی تر از او هستند.

آنچه که به لطف ترامپ بسیار مورد توجه قرار گرفته است، نژادپرستی مداوم و تفرقه طبقاتی و استثمار طبقاتی است که مدت زمان زیادی است در آمریکا تحمل شده است. بسیاری از افراد هستند که بیشتر از همه مورد آزار و اذیت ترامپ‌های جهان قرار می‌گیرند، آرزوهای خود را برای داشتن یک زندگی متوسط از بین رفته می‌بینند اما هنوز یک تکه گوشت خام به آنها می‌دهند تا این مسائل را فراموش کرده یا حتی ببخشند. با اوباما و همه روسای جمهور قبل از وی، عدم پایبندی آمریکا به قانون یک عادت مرسوم بود، ولی گوشت خام جدید ترامپ خصومت آشکار با گروه‌های اقلیت و حزب دموکرات است، این در شرایطی است که دو حزب سیاسی اصلی آمریکا نمایندگان واقعی وال استریت هستند. آنها فقط به دنبال سوء استفاده از طبقه متوسط و کارگر با روش‌های مختلف هستند. آنچه که در استیضاح ترامپ مهم است آن است که تاریخ چگونه آن را قضاوت خواهد کرد زیرا در حال حاضر هیچ تحلیل عینی و هدفمندی وجود ندارد. نیکسون به خاطر پیشرفت‌های سیاست خارجی اش از سوی رسانه‌های خبری مورد توجه واقع شد و حتی با بسیاری از دموکرات‌ها که امروز در حال رقابت هستند، مقایسه می‌شود. همه عاشق ریگان بودند، به ویژه عاملان و ماموران حزب دموکرات که وقتی او از دنیا رفت در مقابل دوربین‌ها و تامین مالی کنندگان آینده اشک تمساح ریختند. ولی مورخان و دیگران طی دهه‌های آینده ترامپ را چگونه ارزیابی و قضاوت خواهند کرد؟

تسنیم: ترامپ و متحدان جمهوریخواه وی تلاش‌ها برای استیضاح را غیرقانونی خوانده‌اند. دموکرات‌ها در مفاد استیضاح گفته‌اند که ترامپ به عنوان رئیس جمهور از قدرت سوء استفاده کرده و رئیس جمهور اوکراین را برای کمک به وی برای پیروزی در انتخابات 2020 تحت فشار قرار داده است. دموکرات‌ها همچنین ترامپ را به جلوگیری از فعالیت‌های قانونی کنگره متهم کرده‌اند. نظر شما چیست؟

هوئینگ: این احتمالا نخستین بار در تاریخ معاصر است که اتهام غیرقانونی بودن در هنگام وقوع یک مساله سیاسی یا راهبرد سیاسی مطرح می‌شود. هیچ چیز غیرقانونی درباره استیضاح وجود ندارد، چرا که استیضاح یک تلاش برای برکناری رئیس جمهور از طریق ابزارهای سیاسی است نه قانونی. کاری که ترامپ در مورد رئیس جمهور اوکراین انجام داد، فراتر از باج خواهی، اخاذی و تهدیدات عادی است که همه روسای جمهور برای روسای جمهور دیگری که ضعیف تر هستند، انجام داده است. این بار ترامپ دقیقاً وارد سیاست انتخاباتی شده است، چیزی شبیه یک خط ریل سوم. به سادگی دریافت کمک‌های انتخاباتی کاملا ممنوع است و درخواست از یک رئیس جمهور کشور دیگر برای حمایت از وی در انتخابات چیز بدتری به نظر می‌رسد. دیدار نتانیاهو در زمان رقابت‌های انتخاباتی برای مخالفت با توافق هسته‌ای ایران نیز سوء استفاده از قدرت از طرف جمهوریخواهان بود که او را برای صحبت کردن درباره این مساله دعوت کرده بودند. جلوگیری ترامپ از فعالیت‌های قانونی کنگره نیز کاملا واضح است. ولی استیضاح یک روند سیاسی است و انتظار برای استیضاح گزینه سیاسی برای آنها نبود.

تسنیم: مدیر کمپین انتخاباتی ترامپ مدعی شده است که 46 میلیون دلار در سه ماه گذشته از سوی تعدادی از موسسات کمک کننده، برای رقابت‌های انتخاباتی جمع آوری شده است آن هم در آستانه استیضاح. تولسی گابارد همچنین اخیرا گفته است که روند استیضاح علیه ترامپ شانس پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات 2020 را افزایش خواهد داد. نظر شما چیست؟

هوئینگ: استیضاح می‌تواند یک شمشیر دو لبه باشد. مردم می‌بینند که کلینتون نه تنها چگونه از استیضاح جان سالم به در برد بلکه حزبش نیز در نتیجه استیضاح چقدر شکوفا شد. با این حال استیضاح نیکسون علیه حزب وی تمام شد و جیمی کارتر جانشین نیکسون شد و مردم درباره این صحبت کردند که چقدر طول می‌کشد تا جمهوریخواهان بار دیگر قدرت را احیا کنند. در واقعیت، 4 سال زمان برد. نباید تعجب آور باشد که کمپین ترامپ به دلیل استیضاح مقدار زیادی پول جمع آوری کرده باشد. استیضاح یک مساله مهم برای هر دو طرف در هنگام جمع آوری بودجه انتخابات است. هیچ کس نمی‌تواند بگوید چگونه نقش ایفا خواهد کرد چرا که این یک رویداد نادر است. درست مانند میلیاردها دلاری که برای انتخابات ریاست جمهوری هزینه می‌شود ولی یک طرف بازنده می‌شود. محتمل ترین سناریو برای پیروزی ترامپ بستگی به این دارد که دموکرات‌ها چه کسی را به عنوان نامزد نهایی انتخاب کنند که علیه ترامپ رقابت کند. 2 سناریوی احتمالی یکی بایدن است که تقریبا یک شکست تضمینی است یا سندرز که احتمال بیشتری برای پیروزی دارد و سایر نامزدها توانایی کافی برای مقابله و مقاومت در برابر راهبردهای انتخاباتی جمهوریخواهان را نخواهند داشت.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد مخبر، عصر امروز با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن شرکت در سیزدهمین نشست هیات امنا از جدیدترین دستاوردهای شرکت های دانش بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل و نقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن آور شرکت های دانش بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور طی سخنانی در سیزدهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت با تاکید بر اینکه پارک فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان های مهم اقتصادی و تجاری بین المللی، باید شرکت های دانش بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی با اشاره به اهمیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل اداره و حل مسائل کشور تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ماموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تاکید براینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه ها و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و تلاش های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می کنیم که تمام مشکلات و مسایل کشور توسط این جوانان حل شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسأله با مراجعه به نیروی های نخبه، جوان، با انگیزه، دیندار و وطن پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت های دانش بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور همواره بر فعال کردن بیش از پیش حرکت شرکت های دانش بنیان تاکید کرده و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرده اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری های دانش بنیان، هوش مصنوعی و فناوری های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ ها موظف هستند حمایت از حرکت دانش بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل و خواست های این شرکت های دانش بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت های شرکت های دانش بنیان تاکید کرد: دستگاه‌ ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می شود.

معاون اول رئیس جمهور به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیلکرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می شود.

در این بازدید سه ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 845133 برچسب‌ها استارت‌آپ تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان دولت سیزدهم محمد مخبر

دیگر خبرها

  • یک نفر در مقابل دادگاه ترامپ خودش را به آتش کشید + جزئیات
  • فردی در محوطه بیرون دادگاه ترامپ خودش را به آتش کشید
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • پالتیکو: اوکراین در مسیر شکست است
  • واکنش معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به احتمال استیضاح «مراد صحرایی»
  • بنیانگذار تلگرام به پلتفرم‌های آمریکایی اعتماد ندارد
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است