Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمبود ویتامین B۱۲ یکی از شایع‌ترین کمبودهای مواد مغذی در جهان به ویژه میان افراد میانسال است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ویتامین B. ۱۲ در حفظ سلامت عصب‌ها و سلول‌های خونی موثر است و نبود میزان کافی از آن در بدن می‌تواند آسیب‌زننده باشد. این ویتامین در تولید DNA و RNA نقش حائز اهمیتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین همچون دیگر انواع ویتامین B. در تبدیل کربوهیدرات‌ها به انرژی تاثیرگذار است.

خوشبختانه کمبود ویتامین B. ۱۲ به راحتی قابل شناسایی و تشخیص است. همچنین نشانه‌ها و علائم خاصی وجود دارد که می‌تواند در تعیین ابتلای فرد به این عارضه کمک کننده باشد. برخی از این نشانه‌ها را می‌توان با معاینه چشم‌ها تشخیص داد.

به گفته کارشناسان، زردی چشم‌ها می‌تواند یکی از نشانه‌های کمبود این ویتامین در بدن باشد. همچنین اسپاسم پلک‌ها و انقباض چشم‌ها از نشانه‌هایی هستند که به کمبود این ویتامین اشاره دارند. در برخی موارد آسیب‌های عصب چشمی ممکن است به از بین رفتن قدرت بینایی منجر شود.

کمبود ویتامین B. ۱۲ با تزریق آمپول و مصرف مکمل‌ها قابل جبران است. علائم و نشانه‌های این عارضه ممکن است به طور ناگهانی یا به تدریج ظاهر شود. به همین دلیل بهتر است بیمار علائم خود را تحت کنترل داشته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، تامین این ویتامین از طریق رژیم غذایی نیز امکانپذیر است. گوشت و فراورده‌های جانبی آن منبع خوبی از ویتامین B. ۱۲ هستند. منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی جهان ویتامین عصب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ماده غذایی مفید برای تسکین درد مزمن

در ادامه به این می‌پردازیم که چگونه یک رژیم غذایی ضد التهابی می تواند متحد قدرتمندی در مبارزه با دردهای مداوم باشد.

التهاب، پاسخ سیستم ایمنی بدن شما به آسیب است که باعث تحریک گلبول‌های سفید و پروتئین‌ها می‌شود تا از شما در برابر مهاجمان خارجی محافظت کند و آسیب را ترمیم کند. هنگامی که التهاب به دلیل اختلالات خود ایمنی، جراحات، استرس یا شرایطی مانند چاقی، مزمن می شود می تواند به طور مداوم مسیرهای درد را فعال کند.

تحقیقات نشان می دهد که کاهش نشانگرهای التهابی می تواند شدت درد مزمن را کاهش دهد.

رژیم غذایی برای کاهش التهاب

برخی از رژیم‌های غذایی ممکن است به کاهش التهاب کمک کند که در ادامه به نقل از «وب ام دی» به چند نکته در این زمینه خواهیم پرداخت.

آنتی اکسیدان ها را فراموش نکنید. این ترکیبات در میوه ها، سبزیجات، چای، ادویه جات و مکمل هایی مانند کورکومین یافت می شوند. آن ها به خنثی کردن رادیکال های آزاد آسیب رسان به سلول کمک می کنند.

مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ را افزایش دهید. این مواد در ماهی های چرب، گردو و کتان یافت می‌شوند.

کربوهیدرات های تصفیه شده، قندها و چربی های اشباع شده را کاهش دهید. اینها می توانند قند خون را بالا برده و التهاب را افزایش دهند.

گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز را نیز محدود کنید. اینها حاوی چربی های اشباع التهابی هستند.

هیدراته بمانید. روزانه ۲ تا ۳ لیتر آب مصرف کنید.

الکل نخورید. الکل می تواند پاسخ های التهابی را تحریک و تشدید کند.

انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید.

همچنین کمبود برخی مواد مغذی می تواند درد شما را افزایش دهد. کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی می تواند باعث شود که التهاب شما کنترل نشود.

- ویتامین D: این ویتامین برای سلامت استخوان و عضلات شما ضروری است. سطوح پایین ویتامین D با درد اسکلتی عضلانی مرتبط است.

- منیزیم: منیزیم برای ساخت بیش از ۳۰۰ نوع آنزیم مورد نیاز است. کمبود منیزیم با میگرن، اسپاسم عضلانی و فیبرومیالژیا مرتبط است.

- ویتامین های گروه B: اینها به سلامت و عملکرد اعصاب شما کمک می کنند. کمبود این ویتامین ها با درد عصبی و نوروپاتی مرتبط است.

- ویتامین C: این آنتی اکسیدان قوی با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.

با دنبال کردن یک رژیم غذایی ضد التهابی، رفع کمبودهای تغذیه ای و مصرف مکمل های هدفمند، ممکن است بتوانید التهاب خود را به طور طبیعی کاهش دهید و به طور بالقوه از درد مزمن خلاص شوید.

با پزشک یا متخصص تغذیه خود همکاری کنید تا یک رژیم غذایی مناسب برای مبارزه با درد برای خود انتخاب کنید. غذا خوردن می تواند به یک لذت واقعی تبدیل شود تا اینکه یک منبع نگرانی و ناراحتی باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چهار فایده بی‌نظیر فندق
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • این میوه کمبود‌های بدن را جبران می‌کند
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
  • ۶ ریزمغذی موثر در جلوگیری از ریزش مو
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش اشتها می‌شود
  • چند ماده غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • کمبود این ویتامین سبب خواب رفتن پا می‌شود!