Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@11:19:08 GMT

پژوهش؛ چراغی روشن‌‎تر از گذشته در بیرجند

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۷۴۸۹

پژوهش؛ چراغی روشن‌‎تر از گذشته در بیرجند

ایسنا/خراسان جنوبی با فعالیت‌هایی که صورت گرفته و جذب بیشتر معلمان و دانش‌آموزان به پژوهش‌سرای دانش‌آموزی بیرجند، امید است چراغ پژوهش در مرکز استان روشن‌تر از گذشته شود، چراغی که بسیاری از چالش‌ها را برطرف خواهد کرد.

در دنیای امروز، دانایی یکی از محورها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.

به گزارش ایسنا، طبیعی است که این افزایش دانش و آگاهی تنها در بستر کتاب‌های مدرسه ممکن نخواهد شد و دانش‌آموزان باید در محیطی فعال و پویا به پژوهش بپردازند.

کشف استعدادها و ایده‌های خلاق

طاهره پنچابی، مدیر پژوهش‌سرای دانش‌آموزی جابربن حیان بیرجند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رسالت پژوهش‌سراها کشف استعدادها و ایده‌های خلاق و هدایت آن‌ها به سمت اختراع و تولید است.

وی افزود: چراغ پژوهش‌سرای بیرجند امسال با محوریت چهار محور روشن‌تر از قبل شده که این محورها عبارت از جذب نیروهای متخصص، بسترسازی فضای پژوهش‌سرا و ترویج آموزش است.

پژوهش‌سرا؛ مهم‌ترین منبع یادگیری اثربخش دانش‌آموزان

محمدحسین یکه خانی، مدیر آموزش پرورش بیرجند نیز اظهار کرد :پژوهش‌سراها یکی از مهم‌ترین منابع یادگیری اثربخش دانش‌آموزان است که از آن به عنوان انبار مهمات آموزشی یاد می‌شود.

وی افزود: دانش‌آموزان در پژوهش‌سراها هدف عالی و غایی را دنبال می‌کنند که یادگیری اثربخش را به دنبال دارد.

مدیر آموزش پرورش بیرجند تصریح کرد: یادگیری اثربخش و یادگیری برای باهم زیستن از اهداف پژوهش‌سراها است که باید به آن جامه عمل پوشاند.

فعالیت بیش از 5 هزار معلم خراسان جنوبی در حوزه پژوهشی

محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز گفت: اعتباراتی برای پژوهش اختصاص داده شده است، اما کافی نیست و طی یک سال گذشته با پیگیری‌های استاندار در امر پژوهش شاهد افزایش اعتبارات بوده‌ایم.

وی ادامه داد: اکنون بیش از پنج هزار معلم استان به صورت رسمی در حوزه پژوهشی فعالیت می‌کنند و برخی از مقالات و تحقیقات این معلمین نیز حائز رتبه‌های برتر استانی و کشور شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: پژوهش لازمه انجام هرگونه فعالیتی است و تمام فعالیت‌هایی که در جامعه انجام می‌شود نیازمند برنامه‌ریزی است و باید پژوهش بر روی آن‌ها صورت گیرد.

واقعی اظهار کرد: رویکردی که در آموزش و پرورش وجود دارد این است که دانش‌آموزان به سمت و سوی پژوهش حرکت کرده و تمامی توان خود را بر این امر بگذارند.

وی یادآور شد: رونق تولید به معنای نگاه همه جانبه و متوازن به همه ابعاد آن است؛ بنابراین برای رونق تولید، نیازمند افراد زبده علمی در عرصه‌های مختلف هستیم که در مدارس تربیت می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در ۲ سال گذشته ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران توسعه سنواتی داشته‌ایم، یعنی دانش‌آموزان پایه نهم به جای رشته‌های نظری به سمت رشته‌های مهارتی سوق داده شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، نشست مدیران روابط عمومی مناطق و رسانه‌ها عصر امروز با حضور مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و برخی اصحاب رسانه در سالن هاشمی رفسنجانی اداره کل برپاشد. 

مسعود بهرامی در این نشست با تبریک و عرض خداقوت به سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی در خصوص تحقق وعده صادق، اظهار داشت: از دید تربیتی اگر بخواهیم به این اقدام نگاه کنیم دو نکته قابل تأمل وجود دارد؛ نکته اول اینکه به اندازه‌ای که دشمن جسارت کرد ما عمل کردیم، همانند وصیت امیرالمؤمنین(ع) به امام حسن(ع) در خصوص ابن ملجم مرادی و نکته دوم رعایت اخلاق جنگی است که با وجود حمله وسیع از سمت ایران، کشته‌ای غیرنظامی نداشته و این نشان دهنده این است که جنگ ما، جنگ اخلاق است دفاع ما نیز دفاع اخلاق بوده و مانند رژیم غاصب کودک‌کش نیستیم.

وی با اشاره به اهداف برپایی این نشست گفت: این جلسه به جهت همفکری، هم اندیشی و هم افزایی با کسانی که دستی بر آتش رسانه دارند و در فضای رسانه‌ای موفق بوده اند، برپا شده است. هدف از تشکیل این جلسه رفع چالش‌های عرصه رسانه با کمک یکدیگر است تا قدرت رسانه‌ای مناطق را افزایش دهیم و بر روی سه کلید واژه اساسی؛ معلم، مدرسه و دانش‌آموز در حوزه رسانه آموزش و پرورش برنامه‌ریزی کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در خصوص اقدامات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: اقدامات زیادی در عرصه‌های متفاوت صورت گرفته که نیاز به پیوست‌های رسانه‌ای مطلوب دارد، از آن دسته می‌توان به این مورد اشاره کرد که اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برای اولین بار پس از قریب به 30 سال میانگین نمرات امتحانات نهایی ما از میانگین کشوری بالاتر آمد. 

وی گفت: در 2 سال گذشته 8 درصد در شهرستان‌های استان تهران توسعه سنواتی داشته‌ایم، یعنی دانش‌آموزان پایه نهم به جای رشته‌های نظری به سمت رشته‌های مهارتی سوق داده شدند. همه درگیر آموزش و پرورش هستند یا خودشان یا فرزندشان و یا از صورت‌های دیگر و ما باید با رشد فعالیت‌های رسانه‌ای بتوانیم این جمعیت بالا را به قدری مؤثر مورد استفاده قرار دهیم و فعالیت‌های حوزه‌های مختلف را به شکل مطلوب انعکاس دهیم.

آموزش رایگان مهارتی به دانشجویان و دانش آموزان/ مهارت‌آموزی 4.5 میلیون نفر در کشور

گفتنی است، در ادامه این نشست روابط عمومی‌های آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌های استان تهران و برخی اصحاب رسانه به بیان چالش‌ها و مشکلات این حوزه پرداختند و خواستار تعامل بیشتر و دو سویه آموزش و پرورش با اصحاب رسانه شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟