Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-23@10:56:29 GMT

تصاویر/کاروانسرای ده نمک سمنان

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۷۶۲۴

تصاویر/کاروانسرای ده نمک سمنان

کاروانسرای «ده نمک» در ۲۰ کیلومتری شرق آرادان و بر سر راه قدیمی و تاریخی جاده سنگ‌فرش بنا شده که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است .

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کاروانسرای «ده نمک» در ۲۰ کیلومتری شرق آرادان و بر سر راه قدیمی و تاریخی جاده سنگ‌فرش بنا شده است و تاریخ احداث آن به دوره صفویه بازمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کاروانسرا که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده، دارای وسعتی در حدود چهار هزار و 329 کیلومترمربع و دارای زیبایی‌های منحصربه‌فردی است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ سد کشور به پرشدگی ۱۰۰ درصدی رسیدند


بر اساس تازه‌ترین آمار منابع آبی کشور، حجم آب ورودی به سد‌ها در سال آبی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نسبت به سال آبی کاهش ۹ درصدی داشته و از ۲۷.۵۵ میلیارد مترمکعب در سال قبل، به ۲۵.۰۳ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است. خروجی سد‌ها بدون تغییر محسوسی نسبت به سال گذشته افزایش حدودا ۵۰ میلیون مترمکعبی داشته و از ۱۵ میلیارد و ۶۶۰ میلیون مترمکعب در سال گذشته به ۱۵ میلیارد و ۷۱۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

به طور کلی هم در شرایط فعلی موجودی سد‌های کشور نیز اختلاف زیادی با مدت مشابه سال گذشته ندارد. ارقام نشان می‌دهد که سال گذشته در همین ایام موجودی مخازن ۳۰ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب بوده و امسال این رقم به کمی بیشتر از ۳۱ میلیارد مترمکعب رسیده است. این رقم معادل ۶۲ درصد پرشدگی مخازن سد‌های کشور است.

در ادامه که می‌توانید جزئیاتی از وضعیت سد‌های مهم کشور را ببینید؛ قابل مشاهده است که ۱۱ سد کشور شامل سد ارس در استان آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری در آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد کوثر در کهگیلویه و بویر احمد، سد رودبار در لرستان، سد‌های قشلاق و آزاد در کردستان، سد‌های پیشین، زیردان، خیرآباد و ماشکید علیا در سیستان و بلوچستان و سد ایلام در استان ایلام به پرشدگی ۱۰۰ درصدی رسیده اند.

وضعیت پرشدگی سد‌های تهران نیز همچنان در وضعیت کاهش نسبت به سال گذشته قرار دارد و ۱۱ درصد نسبت به سال آبی گذشته موجودی کمتری دارد و پرشدگی ۵ سد اصلی تهران مجموعا به ۲۱ درصد می‌رسد.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۱۸۹.۹ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۰۹.۲میلیمتر) ۹ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۰.۸میلیمتر) ۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • رونمایی از ثبت جهانی کاروانسرای دیر گچین قم
  • شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟
  • ثبت ۴۱ میراث ناملموس از استان البرز در فهرست آثار ملی
  • ۱۱ سد کشور به پرشدگی ۱۰۰ درصدی رسیدند
  • سمنان در فهرست کم بارش ترین استان های کشور
  • ثبت ۱۲۶۱ اثر تاریخی گیلان در فهرست آثار ملی/ ترمیم و بازسازی بناهای تاریخی در اولویت است
  • جهش واردات نفت چین از روسیه