Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بیشتر محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی در مناطق سیل‌زده استان بازگشایی شده است، گفت: صرفاً راه ارتباطی ۳۰ روستا قطع است که امیدواریم در کمترین زمان ممکن راه ارتباطی آنها وصل شود و امداد رسانی زمینی صورت گیرد. تاریخ انتشار: 10:55 - 28 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۷۳۸ احمدعلی موهبتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان گفت: از ۱۸۶ هزار کیلومتر وسعت استان بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر آن در گیر سیل بود که ۶۱ هزار کیلومتر مربع آن نیز وضعیت بحرانی داشت و امداد و کمک رسانی با شدت ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه  بیشتر محور‌های مواصلاتی اصلی و فرعی در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان بازگشایی شده است، افزود: صرفاً راه ارتباطی ۳۰ روستا قطع است که امیدواریم در کمترین زمان ممکن راه ارتباطی آنها  وصل شود و از امدادرسانی زمینی صورت گیرد.   بیشتر بخوانید: 
۶۰ سورتی پرواز بالگرد‌های هوانیروز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان   استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ۱۲ بالگرد در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان در حال امدادرسانی به مردم هستند، گفت: همه دستگاه‌های امداد و خدمات رسانی، ارگان‌های نظامی، انتظامی و حتی مردم سایر نقاط استان در حال امدادرسانی به مردم در مناطق سیل‌زده استان هستند.   موهبتی با تاکید براینکه رفع اشکالات سیل به جاده‌ها، تجهیزات آب‌ و برق‎رسانی با شدت ادامه دارد، اظهارداشت: موقتاً برق تمام مناطق وصل شده است که البته برق پایدار نیست و باید در وقت خود به صورت پایدار این عملیات صورت بگیرد، در بحث مخابرات نیز مشکلات مرتفع شده است.     وی اضافه کرد:با توجه به عمق خسارات وارده سیل اخیر به زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان، اقدامات خدمات رسانی با هماهنگی و سرعت فزاینده‌ای در دستور کار قرار گرفته است تا از آلام و مشکلات همشهریان عزیز در مناطق سیل‌زده کاسته شود؛ چنانچه هم اینک تنها آب شرب حدود ۹۹ روستا وصل نشده است.    استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: در حال حاضر بیش از ۲۰ روستا در محاصره سیل هستند که برای امداد رسانی به مردم این مناطق با ماشین‌های شاسی بلند به آنجا می‌رویم و با فروکش کردن آب می توان خدمات بهتری به مردم این مناطق ارائه کرد.    وی با اشاره به میزان حجم آب در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان گفت: از ۵-۶ رودخانه مهم استان که درگیر این سیل بوده اند فقط در رودخانه رز آباد بیش از ۱۲ هزار متر مکعب در ثانیه سیل بود، در شرایطی که در سیل ابتدای امسال در استان گلستان این عدد به هزار مترمکعب در ثانیه هم نمی‌رسید.  
موهبتی با اشاره به وضعیت مدارس در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: بیشتر مدارس در مناطق سیل‌زده استان دایر هستند. امروز هم  ۵۰ کانکس بارگیری شد تا به مناطقی که مدارس آنها آسیب زیادی دیده‌اند، فرستاده شود تا دانش آموزان در این مناطق از تحصیل بازنمانند.    استاندار سیستان و بلوچستان دز ادامه تاکید کرد: از مجموعه هزار و ۵۴۲ روستا که در حوزه سیل اخیر قرار داشتند، هزار و ۵۰ روستا در حوزه بحرانی بودند که۵۰ الی ۶۰ مدرسه در این مناطق تا به امروز بازگشایی نشده بود و در حال رسیدگی به مشکلات آن‌ها هستیم.
وی در پایان تاکید کرد: نیرو‌های سپاه و ارتش با سایر امکانات خود اعم از چرخ‌بال و امکانات مهندسی گرفته تا نیروی انسانی با تمام توان همه پای کار هستند همچنین نهاد‌هایی مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره) و کمیته امداد که جا دارد از تمامی زحمات این بزرگواران تقدیر و تشکر کنیم. 
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب

 رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب خسارت زیادی به شبکه برق و پست های فوق توزیع برق وارد شده و درحال حاضر شبکه برق ۲۲۸ روستای مناطق مختلف سیل زده بلوچستان قطع است.

به گزارش ایرنا؛ محمد رئیسی شامگاه چهارشنبه در نشست مدیریت بحران که با حضور احمد وحیدی وزیر کشور در فرمانداری کنارک در حال برگزاریست، اظهار داشت: از ابتدای وقوع سیلاب در بلوچستان برق ۴۴۵ روستا دچار خاموشی شد، که با تلاش پرسنل صنعت برق در حال حاضر برق ۲۱۷ روستا پایدار شد.

وی ادامه داد: با توجه به خسارت وارد شده به پست های فوق توزیع پسابندر، بنت و چاهان این تعداد روستا بی برق هستند که به محض وارد مدار شدن این پست ها برق بیش از ۲۰۰ روستا پایدار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نبود مسیر دسترسی‌ و طغیان رودخانه های فصلی از جمله مشکلات مهم جهت اعزام نیروهای عملیاتی و اصلاح شبکه های برق است.

وی افزود: در حال حاضر، ۲۰۲ پایه شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۶ دستگاه ترانسفورماتور از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع برق مناطق سیل زده تا این لحظه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستور مخبر برای امدادرسانی همه‌جانبه در مناطق سیل‌زده
  • سیلاب جان ۲ نفر را در سیستان و بلوچستان گرفت
  • دسترسی ۱۰۰ روستای نیکشهر مسدود است/ سیلاب جان ۲ نفر را گرفت
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیل‌زده صعب‌العبور بلوچستان+ فیلم
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • بازدید میدانی وزیر کشور از نحوه امدادرسانی در مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب