Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم حیدری مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: باتوجه به مصوبه شورای برنامه‌ریزی ششمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، مبلغ جوایز اهدایی به روستاهای برگزیده این دوره افزایش یافت و مقرر شد که سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور مبلغ جوایز خود به هر روستای برگزیده را از ۵۰ میلیون ریال به یک‌صد میلیون ریال، ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور مبلغ ۵۰ میلیون ریال سال‌های گذشته را به یک‌صد میلیون ریال افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور نیز این مبلغ را از ۵۰ میلیون ریال به یک‌صد میلیون ریال افزایش داد. معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۷۰ میلیون ریال و ۱۰۰ میلیون ریال حواله خرید کتاب و معاونت توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری نیز مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم‌بهره اشتغال‌زایی برای هرکدام از روستاهای برگزیده در نظر گرفته‌شده است.

دبیر ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: ششمین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با همکاری و مشارکت نهادها و سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی برگزار می‌شود. فراخوان شرکت در این جشنواره تیرماه امسال به همه استان‌ها و نهادهای ذی‌ربط ارسال شد و فراخوان ارسال مستندات روستاها نیز در آذرماه امسال اعلام شد و با توجه به استقبال روستاهای شرکت‌کننده، مهلت شرکت روستاها در این جشنواره تا ۱۵ دی‌ماه تمدید شد. داوری این جشنواره در سه مرحله انجام می‌شود. پس از مشخص شدن ده روستای برگزیده به همراه ده روستای تقدیری و یک روستای برگزیده استمرار با انتخاب هیئت‌داوران از برگزیدگان این جشنواره در مراسم اختتامیه تقدیر به عمل خواهد آمد.

اختتامیه ششمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب و ششمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران، ۱۹ بهمن‌ امسال با حضور مقامات کشوری و اهالی فرهنگ در سالن همایش‌های کتابخانه ملی ایران برگزار خواهد شد. سال گذشته ۱۴۰۶ روستا از تمامی استان‌های کشور در این جشنواره شرکت کرده بودند.

کد خبر 4828278 حمید نورشمسی

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ابراهیم حیدری کتاب و کتابخوانی سردار سلیمانی گردشگری ترجمه رایزنی فرهنگی ادبیات میراث فرهنگی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کتاب و کتابخوانی تجدید چاپ دونالد ترامپ نشر مرکز دفاع مقدس مرکز فرهنگی شهر کتاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود

به گزار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنا بر اعلام روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و به نقل از قاسم زائری رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر جشنواره بین‌المللی شانزدهم پژوهش فرهنگی، هفدهمین دوره  آیین‌ اختتامیه جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در سال ۱۴۰۳ همزمان با هفته پژوهش برگزار می‌شود.

جهت‌گیری اصلی این جشنواره، اهتمام به پژوهش علمی سیاست‌گذارانه و حل مسئله‌محور و متعهد بر بنیان‌های نظم فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران است. به گفته دکتر قاسم زائری رئیس پژوهشگاه و دبیر جشنواره شانزدهم، مسیر سیاست‌گذاری معقول جز از مجرای پژوهش علمی و مسئله‌مند و جهت‌دار نمی‌گذرد و حکمرانی نوین فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران، جبراً راهی جز اتکا به پژوهش فرهنگی ندارد.

همچنین با توجه به تأکید دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه جشنواره شانزدهم، امروز حوزه سیاست‌گذاری نیازمند کمک همه اصحاب علم و دانش و فرهنگ و هنر است و پژوهش‌ها باید بتوانند خلأ مهمی را در حوزه ادبیات نظری، تصمیم‌گیری‌ و سیاستگذاری‌های مهم پر کنند.

در همین راستا پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در نظر دارد دوره هفدهم این جشنواره را همزمان با هفته پژوهش ۱۴۰۳ برگزار کند.

گفتنی است آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی ۳۰ دی ۱۴۰۲ با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با معرفی برگزیدگان داخلی و بین‌المللی در محورهای پنج گانه فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، پژوهش‌های دینی و اسلامی، و فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد.

در این دوره، ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر در بخش‌های زن، جوان و استان، و معرفی پیشکسوت پژوهش فرهنگی، برای اولین بار جایزه ویژه زنده‌یاد دکتر عماد افروغ با موضوع نقد و سیاستگذاری فرهنگی به پژوهشگر برگزیده این حوزه اهدا شد.

همچنین پژوهشگران برگزیده دوره شانزدهم به بنیاد ملی نخبگان معرفی شدند تا علاوه‌بر عضویت در آن، از حمایت‌های مادی و معنوی آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان