Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، هزینه‌های بوئینگ، غول هوافضای آمریکا، با تداوم بحران ۷۳۷ مکس و تداوم کنار گذاشتن این هواپیما توسط ایرلاین‌های جهان، به شدت رو به افزایش است. پرفروش‌ترین هواپیمای این شرکت حالا ۱۱ ماه است که زمین‌گیر شده است.

زمین‌گیر شدن جهانی این هواپیما ۱ میلیارد دلار به درآمدهای شرکت‌ها آسیب رسانده است و بیش از ۷ میلیارد دلار از درآمد بوئینگ کاسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوئینگ در ماه جولای ۵.۶ میلیارد دلار برای جبران ضرر ایرلاین‌ها از زمین‌گیر شدن هواپیما خسارت پرداخت کرد. این شرکت در ۲۹ ژانویه گزارش درآمد کامل خود از سال ۲۰۱۹ را ارائه خواهد کرد. برخی تحلیل‌گران پیش‌بینی می‌کنند ضررهای بوئینگ در ارتباط با این مدل هواپیمای خود همچنان ادامه داشته باشد.

رون اپستین، تحلیل‌گر هوافضا در بانک آمریکا مریل لینچ در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی گفت: پرداخت غرامت بوئینگ از این هم بیشتر خواهد شد. طبق محاسبات من هزینه کامل زمین‌گیر شدن این هواپیما برای بوئینگ ۲۰ میلیارد دلار خواهد شد. البته این در حالی است که هواپیماها طبق برنامه در ژوئن یا جولای به خدمت بازگردند. حدود ۴۰ درصد سود شرکت در سال گذشته مربوط به هواپیمای ۷۳۷ مکس بود.

تحلیل‌گر هوافضای بانک جفریز، شیلا کاهیااقلو، این هفته گفت: هزینه‌های پرداختی بوئینگ بابت غرامت از زمین‌گیر شدن هواپیما تا ۱۱ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. من فرض می‌کنم که این هواپیماها در ماه آوریل به خدمت بازگردند.

کد خبر 4828260

منبع: مهر

کلیدواژه: بوئینگ بوئینگ 737 مکس بوئینگ 737 بانک مرکزی ایران سیل سیستان و بلوچستان سقوط هواپیما قیمت دلار بازار سهام قیمت نفت بورس سقوط هواپیمای اوکراینی قیمت سکه بهار آزادی وزارت جهاد کشاورزی سازمان هواپیمایی کشوری قیمت طلا عبدالناصر همتی وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار

به گزارش قدس آنلاین، اردیبهشت‌ماه سال گذشته بود که به‌دنبال درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت و در حالی که این شرکت‌ها درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت را داشتند، با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت بلیت هواپیما برای پروازهای داخلی به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت. 

البته مناقشه درباره قیمت بلیت هواپیما به ماه‌های پیش از این تاریخ برمی‌گشت؛ زمانی‌که سازمان هواپیمایی از آذرماه از درخواست ایرلاین‌ها برای تغییر بلیت با توجه به افزایش نرخ ارز خبر داده بود و حتی در برهه‌ای هم ایرلاین‌ها با استناد به آزادسازی نرخ بلیت در قانون پنجم توسعه، قیمت‌ها را تغییر دادند؛ اما پس از آن اعلام شد که شرکت‌ها باید صبر کنند تا افزایش قیمت به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد.

با گذشت نزدیک به یک سال از زمان آخرین تغییرات رسمی در قیمت بلیت هواپیما، این موضوع بار دیگر مطرح شده است و بار دیگر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت بلیت را دارند و در مواردی حتی به‌صورت غیررسمی هم افزایش نرخ بلیت از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی دیده می‌شود، با وجود این همچون سال گذشته، هرگونه تغییر قیمت بلیت به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

در این خصوص محمد محمدی‌بخش - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری - ۲۰ فروردین‌ماه درباره تصمیم گیری برای تعیین قیمت جدید بلیت هواپیما گفته بود: درباره قیمت بلیت رای دیوان عدالت اداری مبنای تصمیم گیری خواهد بود و منتظر تعیین تکلیف دیوان عدالت اداری هستیم و برای سال ١۴٠٣ قیمت‌ها تعیین شده که اگر تصویب شد اعلام خواهد شد.

البته پس از آن اخباری مبنی‌بر افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاصله دو هفته‌ای و تا پایان فروردین منتشر شد، اما سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که این قید زمانی برای تغییر قیمت بلیت صحت ندارد و تصمیم‌گیری برای قیمت بلیت منوط به جلسه ستاد تنظیم بازار است.

تغییر قیمت بلیت هواپیما منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار

در این خصوص احسان خاندوزی -وزیر اقتصاد- به‌تازگی درباره قیمت بلیت هواپیما، گفت که هنوز رای دیوان عدالت اداری درباره قیمت‌گذاری‌های بلیت هواپیما نهایی نشده و تا زمانی که ابلاغ شود همچنان ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه است.

به گفته او، قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی بررسی و به ستاد تنظیم بازار ارسال شده است و باید منتظر ماند تا ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا بدنه جت های جنگنده مدرن ضد گلوله ساخته می شود؟(+عکس)
  • چه اقداماتی قبل از پرواز و در فرودگاه باید انجام داد؟
  • چگونه بلیط هواپیما و قطار با قیمت مناسب رزرو کنیم؟
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • (ویدئو) بمب‌افکن آمریکایی B-۵۲ آمریکا در پرواز کم‌ارتفاع
  • سوخو-24 در نمایی متفاوت (عکس)
  • مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا + اینفوگرافیک
  • با این ترفندها بلیط هواپیما استانبول را ارزان بخرید