Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم گفت: باید از مهاجرت از شهر به روستاهای استان استقبال کنیم و برای این موضوع برنامه‌ریزی لازم را انجام دهیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، بهرام سرمست در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه قم در تالار امام جواد(ع) استانداری اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید در راستای توسعه روستایی اقدام‌های خوبی انجام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر فراهم نمودن همه شرایط و امکانات برای بازگشت روستاییان ساکن شهر به روستاهای محل سکونت خود، گفت: برای این منظور باید معیارهای موردنظر که یکی از مهم‌ترین آن‌ها ایجاد فضاهای کارگاهی جهت اشتغال است را پیش‌بینی کنیم.

وی اجرای طرح‌های هادی روستایی در این استان را موردتوجه قرار داد و یادآور شد: طرح‌های فوق باید بر اساس ظرفیت‌های توسعه‌ای روستاها اصلاح شود.

وی همچنین طرح‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم در زمینه مرمت بافت‌های فرسوده شهری را جزو عملکردهای خوب این نهاد ارزیابی کرد و گفت: بانک‌های قم باید در خصوص ارائه تسهیلات اشتغال روستایی بیش از این فعال باشند.

استاندار قم بیان کرد: باید در عین این‌که از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در روستاها پیش‌گیری می‌کنیم، به موضوع اشتغال نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بابیان این‌که برخی از ساخت‌وسازهایی که در روستاهای قم صورت می‌گیرد، ریشه در فرهنگ روستاها و ساکنان آن ندارد، گفت: باید تمام تلاش خود را برای انجام مهاجرت معکوس به کار بگیریم، ولی بااین‌حال یک عده‌ای نیز در روستاها دنبال تفرج‌گاه فصلی هستند و هیچ آورده‌ای برای روستا ندارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری بابیان این‌که این افراد تمام زمین‌ها و تسهیلات پیش‌بینی‌شده جهت استفاده روستاییان را تصاحب می‌کنند، گفت: باید تسهیلاتی فراهم کنیم که به بخش روستایی جامعه فشاری وارد نشود.

وی افزود: برای ساخت‌وساز در روستاها باید یک‌ استاندارد مشخصی تعیین شود، چون در صورت به هم خوردن بافت زندگی روستایی اهداف ما از مهاجرت معکوس محقق نخواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در این جلسه با اشاره به افزایش تعداد درخواست‌ها و مراجعه‌ها به‌منظور اصلاح طرح هادی روستایی در این استان، تسریع در فرآیند آن را مورد تاکید قرار داد و گفت: در موضوع اصلاح طرح‌های هادی باید حریم زمین‌های کشاورزی حفظ شود.

عباس پور میدانی اذعان داشت: بهترین راهکار برای جلوگیری از ویلاسازی در روستاهای قم بوستان سازی و توسعه بوم گردی می‌باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه زمین قم مجلس شورای اسلامی مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۰۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از خروج گندم تولیدی استان و انتقال آن به سایر استان‌ها

وحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در آیین روز ملی گندم و نان گفت : با برنامه‌ریزی و تدابیر لازم می‌بایست شرایطی اتخاذ شود تا گندم تولیدی استان از مبادی خروجی خارج نشود و در اختیار مراکز خرید دولتی و خصوصی استان کرمانشاه قرار گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت بازنگری در میزان ظرفیت کارخانه‌های آرد استان اضافه کرد: این موضوع در دستور کار کارگروه پایش آرد و نان استان قرار دارد و از مجاری مختلف در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اهمیت تولید آرد کامل در استان یادآور شد: با همکاری خبازی‌ها و کارخانه‌های تولید آرد در حال انجام برنامه ریزی‌های لازم جهت تولید آرد کامل و نان سالم‌تر در استان هستیم.

محمدی ادامه داد: باید تلاش کنیم نان با کیفیت مطلوب در اختیار مردم قرار گیرد و مردم جهت تهیه نان در صف قرار نگیرند.

وی با تاکید بر امر بازرسی از نانوایی‌ها جهت رصد میدانی دستگاه‌های پخت نان افزود: پروسه تولید نان باید مطابق استاندارد‌های پذیرفته شده پیش برود.

کرمانشاه هفتمین استان کشور به لحاظ کیفیت نان

نماینده اتحادیه خبازی‌های شهر کرمانشاه با بیان اینکه برنامه ریزی برای استفاده از آرد کامل یا آرد طلایی در سطح خبازی‌های استان در حال انجام است گفت: در حال حاضر استان کرمانشاه به لحاظ کیفیت نان عرضه شده در خبازی‌ها رتبه هفتم را در بین سایر استان‌ها دارد.

فریبرز عزیزی افزود: در بحث رضایتمندی نیز سطح رضایت مندی مردم از خبازی‌ها در سطح استان ۷۷ درصد است.

وی یادآور شد: کسب رتبه هفتم در بین سایر استان‌ها با حذف جوش شیرین در پخت نان و ارتقای کیفیت آن در استان انجام شده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • مهاجرت معکوس در گرو رفع مشکل روستائیان
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • برنامه ریزی برای واگذاری یک میلیون زمین روستایی در کشور
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • جلوگیری از خروج گندم تولیدی استان و انتقال آن به سایر استان‌ها