Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران محمدی روز شنبه در سمینار "اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی" افزود: از این تعداد سه شرکت دانش‌بنیان شده و ۱۲ ثبت اختراع نیز انجام یافته است.

او اظهارداشت: جهاد دانشگاهی استان با بهره‌گیری از ظرفیت‌ پژوهشگران و فناوران دنبال ایفای نقش در ساماندهی فعالیت‌های حوزه گیاهان دارویی استان است.

وی گفت: این مرکز از شرکت‌های فعال در کشت و فناوری گیاهان دارویی پشتیبانی و حمایت می‌کند و ارائه خدمات آموزشی برای ارتقای فعالیت آنها و رفع مشکلات پیش رو یکی از این حمایت‌ها می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چنین سمینارهایی می‌تواند به فعالیت فعالان این حوزه سمت و سو دهد، تشریح‌کرد: برخی مجموعه‌هایی که تامین مواد اولیه، تولید و عرضه محصولات خود را انجام می‌دهند نیازمند بهره‌مندی از پلتفرم‌های اقتصادی هستند تا چرخه تولید و فروش را مقرون به صرفه کرده و دسترسی به تولیدات خود را نیز آسان کنند.

محمدی با بیان اینکه امروزه فناوری‌های تواناساز رونق زیادی یافته‌اند، ادامه‌داد: این موضوع باعث شده شبکه‌های مردم و سازمان‌ها مستقیم معامله کنند که شامل داده آزاد، گوشی‌های ارزان و در دسترس همه و رسانه‌های اجتماعی می‌شود و تلاش کرده تا به‌طور چشمگیری ناسازگاری بین مدل‌های سازمانی و کسب‌وکاری کاهش یابند.

یک بنیانگذار شتابدهنده جاویدان نیز در این سمینار با بیان اینکه شتاب دهنده یک ساختار منسجم و مشخص است که در جهت حمایت و توسعه کارآفرینی نوآورانه و دانش‌بنیان فعالیت و خدمات ارائه می‌کند، افزود: تامین سرمایه با سقف مشخص، جذب سرمایه‌گذار و تسهیلات کارآفرینی، تسهیل روابط، تامین فضای کسب و کار، توانمندسازی و مشاوره از خدمات شتابدهنده جاویدان است.

رامین عبدی با اشاره به اینکه در اقتصاد اشتراکی افراد و گروه‌ها می‌توانند به طور گسترده‌تری افکار، ایده و دارایی‌های خود را به اشتراک بگذارند، ادامه‌داد: اقتصاد اشتراکی شامل تولید، توزیع، تجارت، مصرف محصولات و خدمات مختلف توسط مردم و یا سازمان‌ها است.

این کارآفرین نمونه استان اردبیل، نزدیک شدن ارتباطات، دستیابی به بازارهای جدید، افزایش میزان فروش و سود، حذف هزینه‌های اضافی، کاهش هزینه‌های معاملاتی و تدارکاتی، بهبود مدیریت بر روابط مصرف‌کننده، عرضه‌کننده و کارکنان و کاهش آلودگی محیط زیست را از مزایای کسب و کارهای اینترنتی عنوان کرد.

در سمینار آموزشی نقش فناوری اطلاعات و پلتفرم‌های اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی سه پلتفرم اقتصاد اشتراکی شامل "سامانه فن یوز" طراحی شده توسط سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی، "سامانه شب بو" طراحی شده توسط شرکت جاوید افزار و "سامانه باسلام" طراحی شده در پارک علم و فناوری قم معرفی شد.

برچسب‌ها اردبیل جهاد دانشگاهی حوزه دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردبیل جهاد دانشگاهی حوزه دانش بنیان اردبیل جهاد دانشگاهی حوزه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA درباره محصولات تولید شده در این شرکت به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی بر پایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی بر پایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های مواد غذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله بی‌توجهی به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده بر پایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید