Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طی اولین ساعات بامداد روز چهارشنبه، ۱۸ دی‌ماه ۹۸، پنج روز پس از عملیات تروریستی آمریکا که منجر به شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، ابومهدی المهندس فرمانده حشدالشعبی عراق و تعدادی دیگر از همرزمان آن‌ها شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیش از ۱۳ موشک به دو پایگاه نظامی آمریکا در عراق حمله کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حمله موشکی نه تنها اولین حمله رسمی یک کشور به نیرو‌های نظامی آمریکا پس از جنگ جهانی دوم بود، بلکه از نظر نظامی، دقت موشکی، حجم تخریب و ابعاد دیگر نیز اهمیت بالایی داشت.

در گزارش پیش رو ابعاد مختلف این عملیات موشکی را بررسی خواهیم کرد.

تصویر ماهواره‌ای از پایگاه عین‌الاسد؛ در تصویر بزرگ، نقاط اصابت موشک کاملاً مشخص است

پنهان‌کاری آمریکا درباره تلفات و خسارات عین‌الاسد

گزارش‌های ضدونقیض آمریکایی از خسارات و تلفات در پایگاه «عین‌الاسد» (یکی از دو پایگاه هدف موشک‌های ایران) نشان می‌دهد ارتش این کشور جزئیات زیادی برای پنهان کردن درباره ضربه موشکی سپاه پاسداران دارد. اولین واکنش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به حمله موشکی ایران یک توئیت عجیب و غریب بود:

همه چیز خوب است! موشک‌هایی از ایران به دو پایگاه نظامی واقع در عراق شلیک شد. ارزیابی تلفات و خسارات الآن دارد انجام می‌شود. تا الآن همه چیز خوب است! ما قوی‌ترین و مجهزترین ارتش را در هر کجای دنیا داریم، با فاصله! فردا صبح بیانیه‌ای صادر خواهم کرد.

«همه‌چی آرومه.»؛ توئیت ترامپ انسان را به یاد این جلد سال ۲۰۱۷ مجله تایم می‌اندازد

ترامپ در بیانیه «فردا صبح» خود هم در حالی که با صدایی لرزان صحبت می‌کرد، مدعی شد که هیچ نیروی نظامی آمریکایی‌ای در حمله موشکی ایران کشته یا زخمی نشده است. اما شواهد زیادی نشان می‌دهند واقعیت با آن‌چه که رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید تفاوت زیادی دارد.

محل اصابت یکی از موشک‌های ایران در پایگاه عین‌الاسد

اولین نشانه از حجم سنگین خسارات و تلفات به نیرو‌های آمریکایی در عین‌الاسد پنهان‌کاری شدید آمریکایی‌ها بلافاصله پس از حمله موشکی ایران بود. گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد طی ساعات و حتی روز‌های اول بعد از این حمله، هیچ خبرنگار، رسانه یا حتی نیروی امنیتی خارجی یا عراقی حق ورود به پایگاه آمریکا را پیدا نکرده است. اجازه ورود خبرنگاران به پایگاه عین‌الاسد تازه روز شنبه، ۲۱ دی‌ماه، یعنی سه یا چهار روز بعد از حمله صادر شد، در حالی که پیش از آن، پرواز محرمانه یک هواپیمای آمریکایی با مأموریت درمانی از عراق به آلمان افشا شده بود که نشان می‌داد آمریکایی‌ها درصدد مخفی‌کاری درباره آمار تلفات در پایگاهشان هستند .

تصویری از یک کارت بازی «اونو» در خوابگاه سربازان آمریکایی پس از اصابت موشک‌های ایران

سی‌ان‌ان: حتی خونی هم از دماغ آمریکایی‌ها نیامده

خبرگزاری سی‌ان‌ان اولین رسانه‌ای بود که پس از حمله موشکی سپاه پاسداران ایران وارد پایگاه عین‌الاسد شد و با نیرو‌های نظامی آمریکایی در آن‌جا مصاحبه کرد [۲]. این شبکه آمریکایی به نقل از نظامیان آمریکایی در عین‌الاسد، کشته یا زخمی نشدن نیرو‌های آمریکا در حمله بامداد چهارشنبه را یک «معجزه» توصیف می‌کند. سی‌ان‌ان ادعا می‌کند علت نداشتن تلفات، پناه گرفته سربازان آمریکایی در پناهگاه‌های پایگاه عین‌الاسد بوده است. این شبکه حتی مدعی است که مقامات عراقی ساعت‌ها پیش از حمله موشکی ایران، اطلاعاتی را که از تهران در این‌باره دریافت کرده‌اند، به آمریکایی‌ها منتقل نموده‌اند.

به هر حال، آن‌چه سی‌ان‌ان نمی‌تواند مخفی کند، حجم بالای خسارت‌ها به عین‌الاسد و به طور خاص چادر‌های موقتی است که سربازان آمریکایی از آن‌ها به عنوان خوابگاه استفاده می‌کرده‌اند. این شبکه خبری در گزارش خود توضیح می‌دهد که موشک‌های ایران در چند نوبت و هر کدام به فاصله حدود ۱۵ دقیقه از موشک قبلی به پایگاه اصابت کرده‌اند. خبرنگار سی‌ان‌ان که در میان خرابه‌های پایگاه قدم می‌زند، حتی به شدت حملات هم اعتراف می‌کند، اما به شکلی مصنوعی می‌گوید: «دلیل این‌که هیچ‌کس نه این‌جا و نه هیچ‌کجای دیگر کشته نشد، هشدار قبلی بود. نمی‌دانیم چه هشداری و نمی‌دانیم از کجا. این‌ها اطلاعات بسیار [محرمانه و]حساسی هستند.»

یکی از پناهگاه‌هایی که رسانه‌های آمریکایی مدعی هستند جان سربازان آمریکایی را نجات داده است؛ آیا این پناهگاه می‌تواند در مقابل حمله موشکی دوام بیاورد؟

خبرنگار سی‌ان‌ان نمایش خود را با توصیف داستان‌های «قهرمانانه» نیرو‌های آمریکایی در زمان حمله موشکی ایران ادامه می‌دهد و سپس به سراغ «استیسی کولمن» یکی از فرماندهان آمریکایی در عین‌الاسد می‌رود که درباره «بی‌نهایت ترسناک» بودن این حمله صحبت می‌کند. همه این‌ها در حالی است که آمریکایی‌ها اصرار دارند که حتی خونی از دماغ یک آمریکایی در عین‌الاسد نیامده است. البته همه خبرگزاری‌های آمریکایی هم تا این حد خوش‌بین نیستند.

بخشی از تخریب موشک‌های ایران در پایگاه عین الاسد

واشینگتن‌پست: افتادن سربازان از بالای برجک و ضربه مغزی نیرو‌ها

واشینگتن‌پست در گزارش خود ضمن تکرار این ادعا که نیرو‌های آمریکایی پیش از حمله موشکی ایران، از این حمله اطلاع داشته‌اند، می‌نویسد: «دست‌کم دو سرباز از پنجره برجک‌هایی با چندین متر ارتفاع به بیرون پرت شده‌اند و چندده نیروی آمریکایی هم بعداً به خاطر ضربه مغزی در نتیجه حمله موشکی تحت درمان قرار گرفته‌اند.» با این وجود، این روزنامه آمریکایی هم اصرار دارد که هیچ‌کس در حملات ایران کشته نشده است. این در حالی است که همین روزنامه به نقل از بیش از ۱۰ سرباز آمریکایی می‌نویسد: «هوا از آتش موشک‌ها در آسمان گرم شد و موج‌های انفجار فضا را فراگرفتند.»

واشینگتن‌پست به نقل از یکی از فرماندهان نظامی آمریکا در عین‌الاسد اذعان می‌کند که حملات موشکی ایران به طور خاص از آن جهت خطرناک بودند که به صورت چند موج انجام شدند. این حملات در مجموع بیش از یک ساعت و نیم طول کشیدند و حفره‌های عمیقی در عین‌الاسد به جا گذاشتند. روزنامه آمریکایی ضمناً اعتراف می‌کند که موشک‌های ایران حتی پناهگاه‌هایی را به لرزه انداخته که چندین متر زیر زمین بنا شده‌اند. قدرت موشک‌ها موجب شد تا چارچوب‌های در در پناهگاه‌ها در دیوار‌های اطراف فرو بروند و سازه‌های پیش‌ساخته به شکل توده‌هایی بی‌شکل و شمایل از جنس آهن دربیایند...، اما باز هم هیچ‌کس آسیبی ندید!

ساختمان‌های پیش‌ساخته در عین‌الاسد تبدیل به توده‌هایی از آهن بی‌شکل شده‌اند

آسوشیتدپرس: تخریب اندازه یک زمین فوتبال

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا نیز گزارش خود درباره بازدید از عین‌الاسد بعد از حمله موشکی ایران را مانند سایر رسانه‌های آمریکایی آغاز می‌کند: نیرو‌های آمریکایی چندین ساعت پیش از حمله موشکی ایران باخبر شده بودند که پایگاهشان قرار است مورد حمله قرار بگیرد [۴]. در عین حال، این خبرگزاری آمریکایی نیز نمی‌تواند حجم تخریب در پایگاه عین‌الاسد را انکار کند، بلکه می‌نویسد:

تیم خبرنگاران آسوشیتدپرس در حین بازدید از پایگاه عین‌الاسد شاهد حفره‌های بزرگ و آسیب به تریلر‌های نظامی بودند. بولدوزر‌ها داشتند مخروبه‌ها را از منطقه‌ای به وسعت یک زمین فوتبال جمع‌آوری می‌کردند و داخل کامیون می‌ریختند. سربازان آمریکایی هنوز هم چادر‌های سیار تخریب‌شده در حمله را بررسی می‌کردند.

سربازان آمریکایی در میان خرابه‌های پایگاه عین‌الاسد پس از حمله موشکی ایران

آسوشیتدپرس هم صراحتاً اقرار می‌کند که حمله موشکی ایران موجب تخریب سازه‌هایی شده است که ده‌ها سرباز در آن‌ها سکونت داشته‌اند، اما همچنان اصرار دارد که هیچ‌کس در این حملات کشته نشده است، چون فرماندهان آمریکایی در عین‌الاسد این پایگاه را قرنطینه کرده و به نیروهایشان دستور داده بودند تا پناه بگیرند. البته این خبرگزاری هم خاطرنشان می‌کند که چندین سرباز آمریکایی پس از حمله ایران دچار ضربه مغزی شده‌اند و وضعیت آن‌ها همچنان تحت بررسی است.

بولدوزر‌ها هنوز هم داشتند تکه‌های ساختمان را داخل کامیون می‌ریختند تا از پایگاه بیرون ببرند (+)

بالأخره ایران می‌خواست آمریکایی‌ها را بکشد یا نمی‌خواست؟

با توجه به حجم تخریب‌ها در عین‌الاسد به خصوص تخریب خوابگاه‌های آمریکایی‌ها تقریباً غیرممکن است که هیچ کشته یا زخمی‌ای روی دست آمریکایی‌ها نمانده باشد. قطعاً اگر ارتش آمریکا متحمل تلفات در عین‌الاسد نشده بود، هیچ دلیلی هم نداشت تا سه روز خبرنگاران و حتی نیرو‌های امنیتی عراق به عنوان کشور میزبان پایگاه اجازه ورود به عین‌الاسد را پیدا نکنند. آن‌چه وجود تلفات را قطعی‌تر می‌کند، علاوه بر پرواز آمبولانس هوایی آمریکا بلافاصله پس از حمله موشکی ایران از عراق به آلمان، تناقض‌گویی‌های آشکار آمریکایی‌ها درباره ابعاد این حمله است.

«همه چیز خوب است!» آمریکایی‌ها به دنبال سرپوش گذاشتن روی کدام واقعیت‌ها در عین‌الاسد هستند؟

همه رسانه‌های آمریکایی پس از بازدید از پایگاه عین‌الاسد تأکید دارند که ایران تلاش کرده تا حداکثر تلفات را به ارتش آمریکا تحمیل کند و حتی به نقل از فرماندهان ارشد آمریکایی و مقامات پنتاگون از جمله «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا بر همین نکته اصرار می‌کنند. این در حالی است که مقامات آمریکایی پیش از این اعلام کرده بودند که ایران تعمداً تلاش کرده تا تلفات جانی به نیرو‌های آمریکایی وارد نکند تا نکند سطح تنش‌ها از این بالاتر برود. همین تناقض‌ها که حتی خود سی‌ان‌ان هم به آن‌ها اذعان دارد به تنهایی نشان می‌دهند که آمریکایی‌ها به دنبال پنهان بخشی از واقعیت هستند، اما هنوز بزرگ‌ترین شاهد برای دروغ‌گویی آمریکایی‌ها را بررسی نکرده‌ایم.

«جفری هانسن» (چپ) هنگام حمله موشکی ایران در حال هدایت پهپاد بود و از شدت انفجار، از جای خود به بالا پرت شد و روی زمین افتاد

ترامپ؛ دروغ‌گوی کل قوا

دونالد ترامپ بیش از هر چیز دیگری طی دوران ریاست‌جمهوری‌اش به دروغ‌گویی شهرت پیدا کرده است. از سوی دیگر، پس از آن‌که ترامپ توجیهش برای ترور شهید سلیمانی را عوض کرد، واشینگتن‌پست اذعان کرد که دروغ رئیس‌جمهور آمریکا درباره تهدید قریب‌الوقوع از جانب سپهبد سلیمانی علیه این کشور، شاید بدترین دروغ ترامپ تا الآن بوده باشد. ترامپ ابتدا گفته بود شهید سلیمانی را به خاطر حمله برنامه‌ریزی‌شده وی علیه سفارت آمریکا ترور کرده است، اما بعداً ادعا کرد این حمله در واقع علیه چهار سفارت‌خانه بوده، نه یکی. همه این‌ها در حالی است که «مارک اسپر» وزیر دفاع خود ترامپ می‌گوید اطلاعاتی در این‌باره به دستش نرسیده و معتقد است ترامپ صرفاً «عقیده داشته» که چنین خطری وجود دارد. علاوه بر اظهارات اسپر، پنج مقام ارشد کنونی و سابق دولت آمریکا نیز اخیراً فاش کرده‌اند که ترامپ از هفت ماه پیش دستور مشروط ترور شهید سلیمانی را صادر کرده بوده و این یعنی خطر قریب‌الوقوعی که ترامپ از آن صحبت می‌کند، اصلاً وجود خارجی نداشته است.

سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد در تاریخ ۷ ژانویه ۲۰۲۰

اما ترامپ تنها درباره دلیل ترور شهید سلیمانی نبود که دروغ گفت. پس از این عملیات و پاسخ موشکی ایران، رئیس‌جمهور آمریکا یک دروغ بسیار بزرگ‌تر گفت که حتی خودش هم از آن به نفس‌نفس زدن افتاد. ترامپ که شواهد و اسناد نشان می‌دهد به راحتی دروغ می‌گوید و حتی برایش اهمیتی هم ندارد که این‌قدر صریح به مردم آمریکا دروغ می‌گوید، وقتی به دروغ می‌گفت که هیچ آمریکایی‌ای در حمله موشکی ایران کشته یا زخمی نشده، به‌وضوح نفس‌نفس می‌زد. البته شاید این نفس‌نفس زدن به خاطر خشمی بود که به خاطر تلفات گسترده ارتش آمریکا داشت فرو می‌خورد. یا شاید به خاطر عصبانیت ترامپ از این بود یک دروغ دیگرش افشا شده بود: این دروغ که اگر تهران به ترور شهید سلیمانی واکنش نشان بدهد، آمریکا به ایران حمله نظامی خواهد کرد و حتی عالیترین مقام کشور را هدف قرار می‌دهد، در حالی که پس از حمله موشکی سپاه پاسداران هیچ کاری از دست ترامپ برنیامد، جز این‌که درباره صلح‌طلبی و همکاری با ایران صحبت کند.

خط رسانه‌ای خبرگزاری‌های آمریکایی درباره انکار هرگونه تلفات انسانی در حمله ایران به پایگاه عین‌الاسد به‌وضوح از ادعا‌های ترامپ نشأت گرفته و از پیش تنظیم شده است. با این حال، همان‌طور که حجم گسترده تخریب‌ها در این پایگاه قابل‌انکار نبود، پرواز هواپیمای نظامی آمریکا برای انتقال کشته و زخمی‌ها از عراق به آلمان آشکار شد، و ترامپ در پنهان کردن دروغ‌گویی‌اش درباره حمله ایران ناموفق بود، به زودی واقعیت‌ها درباره تلفات نیرو‌های آمریکایی در عین‌الاسد نیز آشکار خواهد شد. گزارش واشینگتن‌پست درباره بیرون افتادن سربازان آمریکایی از پنجره برجک‌های عین‌الاسد و گزارش‌های دیگر درباره ضربه مغزی نیرو‌های آمریکا در پی حمله موشکی ایران، ممکن است بخشی از واقعیت باشد، اما تمام واقعیت نیست.

دقت میلی‌متری موشک‌های ایران در هدف گرفتن سازه وسط در این مجموعه پنج‌تایی

گذر زمان نشان خواهد داد که چرا ترامپ نه تنها جرأت نکرد به حمله موشکی ایران، پاسخ نظامی بدهد، بلکه از موضع قبلی خود هم عقب‌نشینی کرد و به نوعی کوشید از جنگ ناخواسته با ایران فاصله بگیرد. شواهد و اسناد بیش‌تر درباره تلفات آمریکایی‌ها در عین‌الاسد نیز به زودی منتشر و یک دروغ دیگر ترامپ هم برای همه افشا خواهد شد. در همین حال، یک دلیل پنهان‌کاری ترامپ و رسانه‌های آمریکایی درباره تلفات عین‌الاسد می‌تواند ترس بجای آن‌ها از درگیری مستقیم نظامی با ایران باشد.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمله موشکی سپاه حمله به عین الاسد تخریب پایگاه عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا در پشت‌پرده با عملیات اسرائیل در رفح موافق است

رسانه آمریکایی نوشته ایالات متحده برخلاف مخالفت ظاهری با حمله رژیم صهیونیستی در رفح اما در پشت‌پرده به‌دنبال توقف آن نیست بلکه در حال سروشکل‌دادن به حمله است.

به گزارش ایسنا، در ۲ روز نشست و مذاکره میان «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مقام‌های ارشد آمریکایی در کاخ سفید و پنتاگون درباره عملیات برنامه‌ریزی‌شده در رفح، موضوع بحث‌ها درباره چگونگی توقف آن نبود بلکه موضوع، چگونگی محافظت از غیرنظامیان بود.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال روز چهارشنبه و با این مقدمه نوشت لحن صحبت‌ها میان آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در واشنگتن با هفته‌های گذشته فرق کرده است؛ زمانی‌که مقام‌های آمریکایی با صدای رسا به اسرائیل درباره حمله تمام‌عیار به رفح هشدار می‌دادند اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان به انجام این حمله اصرار دارد.

رفح در جنوب غزه میزبان حدود ۱.۵ آواره فلسطینی است که در پی حملات به شمال و مرکز این باریکه، به این منطقه‌ی واقع در مرز مصر پناه آورده‌اند. نتانیاهو مدعی است آخرین مقرهای حماس در این منطقه واقع است.

رسانه آمریکایی خبر داده در رایزنی گالانت با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن «گفت‌وگوهای عمل‌گرایانه‌ای درباره عملیات مرحله‌ای اسرائیل در رفح به‌منظور کاهش تلفات بالقوه به غیرنظامیان و اطمینان از اینکه اسرائیل چهار گردان حماس در رفح را متلاشی کند، شکل گرفت».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از نشست‌های خود با مقام‌های آمریکایی در کاخ سفید گفت: «فکر می‌کنم یک تفاهم بر سر متلاشی‌کردن حماس وجود دارد».

دیدار گالانت با آستین در واشنگتن

این اظهارات مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی درحالی‌ است که تل‌آویو بارها از نابودی حماس در شمال غزه گفته بود اما رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند هزاران نیروی حماس همچنان در این مناطق حضور دارند.

وال‌استریت‌ژرونال در ادامه نوشت «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در جلسه روز سه‌شنبه، گالانت را تحت فشار گذاشت تا قبل از آغاز حمله به رفح، ترتیبات موثری برای حفاظت از غیرنظامیان وجود داشته باشد.

یک مقام دفاعی آمریکا می‌گوید: «این یک توالی است. بُعد نظامی عملیات نباید تا زمانی‌که ابعاد انسانی آن به صورت کامل مورد توجه قرار نگرفته است، پیش برود».

رسانه آمریکایی نوشته دوطرف توافق داشتند که گردان‌های حماس در رفح باید برای اینکه نیروهای آن نتوانند به وضعیت گذشته بازگردند و یا به وارد کردن سلاح به غزه ادامه دهند، از هم پاشیده شوند.

آن‌ها گفته‌اند این اقدامات پیش‌نیاز پایان جنگ و هموار کردن مسیر برای یک حکومت سیاسی جدید در غزه است. در سایه عدم گزینه‌های بهتر، این به معنای تلاش برای یافتن راه‌هایی برای همکاری با تل‌آویو در راهبرد آن برای حمله به رفح عنوان شده است.

حملات به غزه

مقام‌های مصری گفته‌اند پس از شکست مذاکرات در دوحه، مقام‌های اسرائیلی به میانجی‌گران گفته‌اند که در صورت ناکامی در رسیدن به توافق آتش‌بس، ارتش این رژیم به محض پایان ماه رمضان عملیات در رفح را آغاز می‌کند. آن‌ها همچنین گفته‌اند ممکن است مذاکرات در پایان این هفته و این‌بار در قاهره از سر گرفته شود.

وال‌استریت‌ژورنال در ادامه گزارش خود و با اشاره به پابرجا ماندن اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن بر سر حمله به رفح، از قول مقام دفاعی آمریکا نوشت: «هدف ما این است که به اسرائیل کمک کنیم تا جایگزینی برای عملیات نظامی تمام‌عیار و یا شاید زودهنگام پیدا کنیم». 

گفت‌وگوهای بیشتری نیز میان مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی برنامه‌ریزی شده تا موضوعات پیچیده باقی‌ماننده را حل‌وفصل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی مقاومت عراق به ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی/دیده‌بان حقوق بشر اروپا : نیروهای اسرائیلی بسیاری از منازل را در حالی که ساکنان آنها در داخل آن‌هابودند به آتش کشیده‌اند/ حملات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی به مرکز و غرب خان یونس / حمله موشکی گسترد
  • وال‌استریت‌ژورنال دست آمریکا را درباره رفح رو کرد!
  • وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا در پشت‌پرده با عملیات اسرائیل در رفح موافق است
  • وحشت صهیونیست‌ها از حمله موشکی گسترده حزب‌ الله لبنان
  • وحشت صهیونیست‌ها از حمله موشکی گسترده حزب‌الله لبنان
  • بیانیه ارتش سوریه درباره حمله هوایی آمریکا به دیرالزور
  • عقب‌نشینی کیهان از ادعای «خواب روحانی» در شب حمله به عین‌الاسد
  • حمله موشکی سنگین حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل/زخمی شدن ۳ هزار سرباز اسرائیلی/اختلاف شدید بین آمریکا و اسرائیل بر سر جنگ غزه
  • عملیات گسترده یمنی‌ها علیه کشتی‌ها و ناوهای آمریکا و انگلیس
  • عقب‌نشینی کیهان از دروغ «خواب روحانی» در شب حمله به عین‌الاسد