Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از برگزاری کارگاه آموزشی مبشران با حضور ۱۵۰ نفر از ائمه جماعات و روحانیان مستقر در اراک خبر داد.

 حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: دومین کارگاه آموزشی مبشران ویژه 150 نفر از ائمه جماعات و روحانیون مستقر با هدف ارتقای سطح این روحانیون به امام محله در اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سلسه کارگاه‌های آموزشی مبشران در چهار سطح امام، هادی، سفیر و امین طراحی شده که تاکنون دو سطح آن برگزار و دو سطح باقی مانده تا پایان سال برگزار خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی بر لزوم نقش ‌آفرینی ائمه جماعات در لایه‌های مختلف جامعه تاکید کرد و ادامه داد: به موجب طرح امام محله هر امام جماعت مسجد امام آن محله محسوب و به مباحث و مسائل مختلف محله  می‌پردازد.

 قربانپور گفت: همسران روحانیون نیز به عنوان همراهان در این طرح مشارکت دارند که دوره‌های مختلفی نیز برای این عزیزان در نظر گرفته است.

در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های ایام فاطمیه گفت: برنامه‌های امسال دهه فاطمیه با سه رویکرد مهم توجه به محتوای انقلابی و ولایت مداری در اشعار فاطمی، برگزاری ویژه برنامه مادران فاطمه با حضور مادران شهدای مدافع حرم و ویژه برنامه زنگ فاطمی در بیش از 100 مدرسه اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: استان مرکزی امام محله ائمه جماعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰۰ قطعه زمین در راستای طرح جوانی جمعیت در امیرکبیر واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید میرزایی پیش از ظهر سه شنبه در آئین قرعه کشی واگذاری زمین به متقاضیان شهر جدید امیرکبیر در قالب طرح جوانی جمعیت، اظهارکرد: تأیید نهایی برای حدود ۶۰۰ نفر از متقاضیان در شهر جدید مهاجران انجام شده است اما در شهر مهاجران در حال حاضر، زمین ویلایی وجود ندارد از این رو متقاضیان می‌توانند در سامانه تقاضای انتقال به شهر جدید امیرکبیر را ارائه کنند.

میرزایی با بیان اینکه در آئین ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س )۹۷ قطعه زمین در محله ۲ شهر جدید امیرکبیر واگذار شد، گفت: ۱۶۶ قطعه زمین در محله ۳ و ۴ شهر جدید امیرکبیر تأمین شد که هم اکنون با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

وی ادامه داد: محله پنج به عنوان بهترین محله شهر جدید امیرکبیر است که به بحث جوانی جمعیت اختصاص داده شد و با توجه به اینکه برخی از خانواده‌ها توان پرداخت مبلغ مازاد بر ۲۰۰ متر را نداشتند این طرح مجدد مورد بازنگری قرار گرفت و از ۹۰۰ قطعه در محله پنج شهر جدید امیرکبیر ۳۰۷ قطعه به ۲۰۰ متری، ۳۰۰ قطعه به ۴۰۰ متری و مابقی به ۳۰۰ متر تبدیل شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: آئین قرعه کشی امروز، مصوبه قرارگاه نهضت ملی مسکن استان است که بر اساس آن مصوب شد ۱۰ نفر از متقاضیان جوان و ۱۰ نفر از متقاضیان مسن به عنوان نماینده ۹۰۰ متقاضی در این مراسم حضور داشته باشند و باید اذعان داشت که برای محله پنج باید قرعه کشی انجام شود چرا که تاکنون ۴۰ نفر متقاضی دریافت زمین ۴۰۰ متری هستند.

میرزایی بیان کرد: در محله‌های ۹، ۱۰، ۱۵ و ۱۶ شهر جدید امیرکبیر هشت هزار قطعه زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن پیش بینی شده در صورتیکه طرح از سوی مشاور تأیید شود کل اراضی شهر امیرکبیر را به تبدیل به زمینهای ۲۰۰ متری خواهیم کرد.

آسیب شناسی در حوزه جمعیت در استان مرکزی آغاز شده است

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: استان مرکزی جزو چهار استان برتر اقتصادی کشور است و ظرفیت جمعیت پذیری در استان را از هر لحاظ دارد و باید برای جوان سازی این شهر اقدامات جدی صورت گیرد.

پروین مفتح زاده افزود: از حیث جوانی جمعیت، مرکزی جزو استان‌های سالمند کشور است و در حوزه موالید در سه دهه اخیر نیز دچار آسیب شده است.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری مرکزی با بیان اینکه مردم و دولت باید به یکدیگر اعتماد داشته باشند تا زمینه رشد فراهم شود، گفت: حمایت‌های دولت بیشتر جنبه تشویقی دارد و در ۲ سال گذشته قانون جوانی جمعیت در مجلس مصوب و ابلاغ شد و از این قانون رهبر انقلاب اسلامی به عنوان قانون خوب یاد کردند.

وی گفت: واگذاری جمعیت یکی از حمایت‌های دولتی در راستای اجرای طرح قانون جوانی جمعیت است که در استان مرکزی سقف واگذاری زمین با متراژ ۲۰۰ متر پیش بینی شده است.

مفتح زاده با بیان اینکه باید هوشیار باشیم که در استان مرکزی با چاله جمعیتی مواجه نشویم، گفت: با توجه به اینکه خانواده‌ها برای جوانی جمعیت استان نیازمند حمایت هستند اما در گام نخست می‌طلبد خانواده‌ها با چالش‌ها و آسیب‌های جامعه سالمند آشنا شوند.

وی تاکید کرد: اجرای طرح آسیب شناسی حوزه سالمندان در استان مرکزی آغاز شده که یکی از آسیب‌ها توسعه فازهای خانه سالمند در استان مرکزی است که جای خوشحال ندارد چراکه سبب کوچ خانواده‌ها خواهد شد.

کد خبر 6079887

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • مردمی سازی در خراسان شمالی باید به جایگاه اصلی خود دست یابد
  • تقدیر مدیرکل تبلیغات البرز از مشارکت مردم در برنامه های ماه رمضان
  • تشریح ویژه برنامه‌های هفته معلم
  • تخریب بقیع زخم کهنه تاریخ اسلام است
  • تخریب بقیع؛ اهانت به آیات الهی
  • ۲ یافته پیمایش فرهنگی: ارتقا جایگاه خانواده و اعتقادات دینی
  • تبیین حساب ۱۰۰ امام با حضور ائمه جماعات شهر بجنورد در بنیاد مسکن
  • رژه روز ارتش در تهران و مراکز استان‌ها برگزار می‌شود + جزئیات
  • ۹۰۰ قطعه زمین در راستای طرح جوانی جمعیت در امیرکبیر واگذار شد