Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه ایلام گفت: با رایزنی‌هایی که انجام داده‌ایم، قرار شده شهرداری برای ترم تحصیلی جدید، خط واحدی در محدوده دانشگاه ایجاد کند تا دانشجویان به جای سرویس‌های ایاب و ذهاب از آن‌ها استفاده کنند.

مهدی صیدی، معاون دانشجویی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص حذف سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویی گفت: با توجه به اینکه طبق قوانین، دانشگاه ایلام در قبال تامین سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان در بیرون از محوطه دانشگاه هیچ تعهد و وظیفه‌ای ندارد و با اینکه این دانشگاه در حریم شهری قرار دارد، موظف نیستیم به دانشجویان سرویس ایاب و ذهاب اختصاص دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیدی افزود: تا چندی پیش، دانشگاه ایلام جزو محوطه شهری محسوب نمی‌شد و از همین رو، برای دانشجویان سرویس رفت و آمدی تعیین کرده بودیم و به صورت ترمی، بخشی از هزینه این سرویس را از دانشجویان اخذ می‌کردیم و مابقی آن را دانشگاه تقبل می‌کرد.   بیشتر بخوانید: مسئولان دانشگاه ایلام برای ترم تحصیلی جدید با سرویس‌های ایاب و ذهاب قرارداد نمی‌بندند
معاون دانشجویی دانشگاه ایلام اضافه کرد: سالانه مبلغی بالع بر ۸۰۰ میلیون تومان به این منظور هزینه می‌کردیم در حالی که جزو وظایف شهرداری است، خط واحدی در این مسیر قرار دهد و ایستگاه‌هایی برای تردد دانشجویان در نزدیکی دانشگاه ایجاد کند.
وی ادامه داد: ناگفته نماند که دانشگاه ایلام در کنار دو دانشگاه علوم پزشکی و فرهنگیان استان قرار دارد و دو دانشگاه پیام نور و آزاد نیز در مسیر این دانشگاه واقع شده اند و در همین راستا با توافقی که در کمیسیون دانشجویی استان ایلام صورت گرفته، این مسئله مورد تایید قرار گرفته بود که سالانه هزینه‌ای برای سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان در نظر بگیریم و اینکار را انجام می‌دادیم، اما اکنون با رایزنی‌هایی که انجام داده ایم قرار شده شهرداری برای ترم تحصیلی جدید، خط واحدی در این مسیر قرار دهد و چندین ایستگاه در این محدوده ایجاد کند تا دانشجویان به جای سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشگاه از آن‌ها استفاده کنند.
صیدی ابراز کرد: این اتوبوس‌ها قرار است در ساعات پیک تردد دانشجویان در این خط تردد داشته باشند و از هر دانشجو کرایه‌ای بالغ بر ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ تومان اخذ کنند. با انجام این پروسه، هزینه‌ای که سالانه به سرویس ایاب و ذهاب اختصاص می‌دادیم را به سلف سرویس و خدمات خوابگاهی و تفریحی برای دانشجویان اختصاص می‌دهیم.
وی اذعان کرد: این خط قرار است از اول بهمن ماه در این مسیر ایجاد شود و تا زمانی که فعالیتش آغاز نشود، سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویی همچنان به دانشجویان خدمات ارائه می‌دهند و هر زمان که فعالیت آن آغاز شد، اطلاع رسانی‌های لازم برای دانشجویان را انجام می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه ایلام سرویس دانشجویی شهرداری ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۲۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجوی کانادایی حامی فلسطین راهی بیمارستان شد

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، یکی از دانشجویان دانشگاه مک گیل کانادا که از یک ماه پبیش در حمایت از فلسطین دست به اعتصاب غذا زده و خواستار خروج سرمایه 20 میلیون دلاری دانشگاه از شرکت‌های مرتبط با اسرائیل شده بود، در بیمارستان بستری شد.
 
برخی از دانشجویانی که در اعتصاب غذا برای فلسطین شرکت کرده بودند با وب سایت میدل ایست آی مستقر در انگلیس در مورد این حادثه صحبت کردند. دانشجویان گزارش دادند که «رانیا امینه» که در 19 فوریه در دانشگاه مک گیل اعتصاب غذا کرد، هوشیاری خود را از داده و در بیمارستان بستری شد.
 
دانشجویان با بیان اینکه حال امینه مساعد است و تحت نظر قرار دارد، گفتند که به وی سرم داده شد. دانشجویان اعلام کردند که از 19 فوریه حدود 15 دانشجو به نوبت دست به اعتصاب غذا زده‌اند.
 
دانشجویی که خواستار افشای نامش فقط به نام «چادی» بود، اعلام کرد که از ۲۲ روز گذشته در اعتصاب غذا بوده است. چادی گفت که دانشگاه او 20 میلیون دلار در شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری کرده است که مستقیماً تولیدکنندگان اسلحه هستند و نسل‌کشی و آپارتاید کنونی در فلسطین را تأمین مالی می‌کنند.
 
چادی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنند مردم را از تحولات این موضوع در دانشگاه مک گیل آگاه کنند، گفت: مک گیل دانشگاه خیلی خیلی بدی است، صهیونیسم در کلاس‌ها تدریس می‌شود.
 
بر اساس اسناد موجود در سایت دانشگاه مک گیل به عنوان سرمایه گذار در شرکت‌هایی مانند لاکهید مارتین که هواپیماهای جنگی به اسرائیل می فروشد و شرکت پدافند هوایی و فرانسوی سفران سرمایه گذاری کرده است. به این دلیل برخی از دانشجویان از 19 فوریه اعتصاب غذا را آغاز کردند.
 
دانشجویان از طریق یک اعتصاب طولانی مدت از دانشگاه می‌خواهند سرمایه 20 میلیون دلاری خود را در شرکت‌های مرتبط با اسرائیل پس بگیرد. در بیانیه این دانشگاه از وضعیت دانشجویان شرکت کننده در این اقدام ابراز نگرانی شده است.
 
در این بیانیه با اشاره به این که امیدواریم دانشجویان متوجه شوند که سیاست‌های دانشگاه به این شکل تعیین نمی‌شود، گفته شد: «مک گیل به حق آزادی بیان و آزادی تجمع در چارچوب سیاست دانشگاه و قانون احترام می‌گذارد. ما بارها پیشنهاد ملاقات مستقیم (دانشجویان معترض) را داده‌ایم و با وجود اینکه تاکنون آن را رد کرده‌اند، این پیشنهاد همچنان معتبر است.»
 

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت بنیان‌های فکری و معنوی دانشجویان و اساتید
  • امروز، آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • امروز آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • دانشجوی کانادایی حامی فلسطین راهی بیمارستان شد
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کوثر یاسوج در روستای درغک دیشموک
  • شبکه‌سازی کارآفرینان برای ایجاد خطوط تولید فناورانه در تحقق جهش تولید
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کوثر یاسوج در روستای درغک
  • اختصاص ۲۱۰ تن آرد تشویقی به ۵۲۰ واحد خبازی کرمانشاه
  • توزیع بسته‌های مهربانی همزمان با میلاد کریم اهل بیت (ع)