Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور هم‌افزایی بیشتر در امر آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد سعدی و دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ به منظور هم‌افزایی بیشتر در امر آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد سعدی و دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامعلی حدادعادل، با اشاره به اینکه دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع)، پذیرش دانشجوی غیر ایرانی دارد، گفت: این دانشگاه در دوران ریاست جدید، تحولات مثبتی داشته است و یکی از دانشگاه‌های فعال در امر آموزش زبان فارسی به خارجیان است.

وی با بیان اینکه بنیاد سعدی براساس وظیفه‌اش، در امر آموزش زبان فارسی، ریل‌گذاری می‌کند تا دیگر مؤسسات و دانشگاه‌ها، بتوانند سریع‌تر در این حوزه فعالیت داشته باشند، افزود: استانداردسازی آموزش فارسی به خارجیان، تألیف کتاب در سطح‌های مختلف و برگزاری دوره‌های تربیت مدرس و دانش‌افزایی، از جمله فعالیت‌های بنیاد سعدی است و دیگر نهادها و مؤسسات فعال نیز می‌توانند از این امکانات بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به آزمون بین‌المللی آمفا برای تعیین سطح زبان فارسی خارجیان نیز گفت: پیشتر، متر و معیاری برای سنجش سطح فارسی آموزان نداشتیم اما با طراحی و تصویب آزمون آمفا توسط بنیاد سعدی، این فرصت برای فارسی آموزان فراهم شده تا با شرکت در این آزمون، ضمن اطلاع از سطح زبانی خود، گواهی نامه معتبر بین‌المللی دریافت کنند و در هرجایی که لازم داشتند، به صورت یک مدرک ارائه دهند.

وی به امکانات ایجاد شده برای آموزش فارسی در فضای مجازی نیز اشاره کرد و گفت: فرصت‌های زیادی از سوی بنیاد سعدی فراهم شده است و با انعقاد این تفاهم‌نامه، امیدواریم همکاری‌ها و بهره‌مندی از آنها بیشتر فراهم شود و بتوانیم با هم افزایی، هرچه بیشتر زبان فارسی را در جهان گسترش دهیم.

بنابر این گزارش، منصور میراحمدی، رئیس دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) نیز انعقاد تفاهم نامه با بنیاد سعدی را برای پیشبرد اهداف دانشگاه متبوعش بسیار مؤثر عنوان کرد و گفت: با توجه به جذب دانشجویان غیر ایرانی، تقویت زبان فارسی این دانشجویان برای ما بسیار اهمیت دارد زیرا در بدو ورود به دانشگاه لازم است پس از هشت ماه فارسی شان در حدی باشد که در رشته های مقطع کارشناسی ارشد حضور یابند.

وی به راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: دانشگاه از سال ۸۲ راه اندازی شده اما براساس نیازها، مرکز زبان فارسی از دو سال اخیر فعالیت خود را شروع کرده است و در سال گذشته، یک دوره تخصصی فشرده آموزش فارسی را پس از دوره عمومی برگزار کرده ایم که دانشجویان به سطح قابل قبولی رسیدند.

وی به تنوع ملیت‌های دانشجویان دانشگاه اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: امیدواریم با این تفاهم‌نامه، بتوانیم ضمن تغییر منابع تدریس فارسی در دانشگاه، سرعت و کیفیت آموزش فارسی به دانشجویان را متفاوت کنیم و نقطه شروع خوبی برای پیشبرد اهداف دانشگاه باشد.

در این مراسم، سیدعابدین بزرگی، معاون آموزشی و فرهنگی و میثم حنیفی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه اهل بیت (ع) حضور داشتند و گزارش کوتاهی از فعالیت‌ها ارائه کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زبان فارسی دانشگاه سعدی آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۴۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار استقلال برای مجوز حرفه‌ای درماجرای بدهی به سانتاکلارا

باشگاه استقلال که به دلیل دادن ضمانت به سانتاکلارای پرتغال پنجره نقل‌وانتقالاتی‌ خود را بسته می‌بیند، خطری از این بابت احساس نمی‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، باشگاه سانتاکلارای پرتغال به دنبال عدم پرداخت حق انتقال محمد محبی به استقلال از این باشگاه به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) شکایت و این دادگاه، استقلال را به پرداخت 500 هزار یورو محکوم کرده بود.

با توجه به اینکه استقلال درگیر بارگذاری مدارک برای صدور مجوز حرفه‌ای و تنها پرونده شکایت بین‌المللی نیز مربوط به سانتاکلارا بود، مدیران استقلال تفاهم‌نامه‌ای با طرف پرتغالی امضا می‌کنند، مبنی بر اینکه 300 هزار یورو از مطالبات باشگاه استقلال در فیفا از سوی این نهاد پرداخت خواهد شد و مابقی نیز از طریق یک یا دو قسط پرداخت می‌شود.

باشگاه سانتاکلارا از استقلال بابت این تفاهم‌نامه ضمانت خواست که مدیران استقلال اعلام کردند برای تضمین، سانتاکلارا می‌تواند خواهان اجرای حکم تا زمان تسویه کامل مطالبات خود شود. با اجرایی شدن حکم، پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه بسته می‌ماند تا از طریق مکاتبه با فیفا بتوانند پول را جابه‌جا کنند. این تفاهم‌نامه امضا می‌شود و فیفا نیز 300 هزار یورو به حساب سانتاکلارا پول واریز می‌کند.

بابت 200 هزار یورو باقیمانده، فدراسیون فوتبال طبق درخواست استقلال نامه‌ای به فیفا ارسال می‌کند مبنی بر اینکه  این باشگاه در کنفدراسیون فوتبال آسیا مطالباتی دارد و مبلغ 200 هزار یورو به حساب سانتاکلارای پرتغال واریز شود. فدراسیون فوتبال تضمین می‌کند که اگر این مبلغ از طریق کنفدراسیون فوتبال آسیا به حساب فیفا ننشست، فیفا می‌تواند 200 هزار یوروی باقی مانده را از محل مطالبات فدراسیون فوتبال ایران بردارد و هر زمان کنفدراسیون فوتبال آسیا 200 هزار یورو از مطالبات استقلال را به حساب فیفا واریز کرد، آن پول جابه‌جا شود. بدین ترتیب استقلال با این  تدبیر و روش، تفاهم‌نامه معتبری تحت عنوان صلح‌نامه پرداخت مطالبات به شکل اقساطی با سانتاکلارا پرتغال امضا می‌کند.

باشگاه استقلال قصد دارد در صورت عدم پرداخت 200 هزار دلار باقیمانده باشگاه پرتغالی، تفاهم‌نامه امضا شده با سانتاکلارا که به تأیید فیفا رسیده را در سامانه صدور مجوز حرفه‌ای بارگذاری کرده و هر زمان باقیمانده پول سانتاکلارا واریز شد، تأییدیه نهایی را با صلح‌نامه جابه‌جا کند و با این راهکار مشکلی را پیش‌روی خودش نبیند. ضمن اینکه این باشگاه تا روزهای پایانی فروردین ماه فرصت تعویض مدارک در سامانه AFC را دارد.

به همین دلیل باشگاه استقلال نگرانی بابت بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی‌اش ندارد و چون زمان یارگیری در نقل‌وانتقالات زمستانی پایان یافته و ترجیح داد در این مقطع با سانتاکلارای پرتغال تفاهم‌نامه امضا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکار استقلال برای حل بدهی به سانتاکلارا
  • راهکار استقلال برای حل شدن ماجرای بدهی به سانتاکلارا
  • راهکار استقلال برای مجوز حرفه‌ای درماجرای بدهی به سانتاکلارا
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • گلایه راه‌آهن شمالغرب از بدعهدی شرکت شهرک‌های صنعتی
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • مظلومیت زبان فارسی از نگاه رهبر معظم انقلاب
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بنیاد علم و فناوری جمیلی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ 2 بهمن
  • صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در یک‌هزاروچهارصدودو