Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدتقی نظر پور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کمیسیون دائمی دانشگاه هرمزگان، امروز (شنبه) در سفر به استان هرمزگان، ضمن بازدید از پروژه‌های در دست‌ساخت مانند استخر سرپوشیده، سالن همایش‌ها و سلف‌سرویس دانشگاه هرمزگان، از نزدیک در جریان روند احداث این پروژه‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر نظرپور در جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنا دانشگاه هرمزگان در سال ۹۸، ضمن ابراز تشکر از مشارکت خیرین در ساخت پروژه‌های خوابگاهی دانشگاه‌های وزارت علوم و تحقیقات و فناوری بر لزوم مناسب بودن معماری این سازه‌ها تأکید کرد و کیفیت محل زندگی دانشجویان در دوران تحصیل را در پیشرفت علمی آن‌ها بسیار مؤثر دانست.

دکتر علی‌اکبر شیخی فینی رئیس دانشگاه هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به پیشرفت‌های اتفاق افتاده در طول سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ به بیان گزارش عملکرد مدیریت این دانشگاه پرداخت.

دکتر نظرپور همچنین در دیدار با استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت تقویت امکانات دانشگاه‌های استان به ویژه دانشگاه هرمزگان، عنوان کرد: در این راستا حمایت‌های لازم را خواهیم داشت و از استاندار هرمزگان نیز می‌خواهیم که کمک‌های خوبی به این دانشگاه داشته باشد.

وی ادامه داد: با پیگیری‌ها و حمایت‌های صورت گرفته، راه‌اندازی دانشکده مهندسی شیمی و نفت در دانشگاه هرمزگان، در دستور کار است و باید با حمایت مالی صنایع موجود در استان و همکاری استاندار محترم با جدیت اجرایی شود.

استاندار هرمزگان نیز در این دیدار لزوم تقویت دانشگاه‌های استان در راستای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در هرمزگان را از دیگر اولویت‌های مهم در حوزه علمی و دانشگاهی هرمزگان برشمرد که باید مورد توجه باشد.

گفتنی است معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و هیئت همراه در ابتدای ورود به دانشگاه هرمزگان، با حضور بر مزار دو شهید گمنام دفاع مقدس، با قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شیمی علوم تحقیقات و فناوری معاون نفت هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۴۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: تاسیس رشته‌های جدید و تدوین سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است.

مصطفی ظهیری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هرمزگان را استان فرصت‌ها دانست و اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های گسترده و متنوع، راهبردی‌ترین استان ساحلی کشور محسوب می‌شود.

وی، با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای بالفعل کرده ظرفیت‌های بالقوه استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.

رئیس دانشگاه هرمزگان، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۲۳۰ عضو هیات علمی در ۱۴۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، تمام همت خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدادای استان هرمزگان به کار گرفته است.

ظهیری‌نیا، با اشاره به برگزاری دو همایش با همکاری اتاق بازرگانی طی ۶ ماه گذشته در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: محوریت همایش‌های برگزار شده طی مدت اخیر که یکی از آن‌ها نیز روز گذشته بود، اقتصاد دریا محور بود و سعی شد از بعد علمی و تخصصی‌تر به این موضوعات پرداخته شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه هرمزگان سعی دارد به بهره‌گیری از اسناد بالادستی به ویژه سند توسعه اقتصاد دریا محور که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ابلاغ شد، پرداخته و فعالیت‌ها را ساماندهی ‌و برنامه تحولی خود در این زمینه ‌تدوین کند که یکی از این برنامه‌های تحولی، توسعه رشته‌های متناسب با اقتصاد دریا محور و پذیرش‌های متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان است.

وی ادامه داد: تا کنون در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است که تاسیس رشته‌های جدیدی که ماموریت‌گرایی را دنبال می‌کند در دستور کار استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه هرمزگان، تشریح کرد: بازنگری در سرفصل‌های آموزشی موجود از دیگر اقداماتی است که درحال انجام شدن است تا محتوای مطالب آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان سوق دهیم، چراکه وزارت علوم این ظرفیت را دارد که سرفصل آموزشی دوره‌های ۴۰ واحد درسی، متناسب با ظرفیت‌های استانی و محلی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • راه اندازی دکتری رشته شیمی آلی در دانشگاه مراغه
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟