Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@10:28:01 GMT

ذخایر ارزی هند رکورد زد

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۵۵۰۶

ذخایر ارزی هند رکورد زد

ذخایر ارزی هند از ۴۶۱ میلیارد دلار گذشت.

به گزارش ایسنا به نقل از فایننشیال اکسپرس، تا پایان هفته نخست سال ۲۰۲۰، حجم ذخایر ارزی هند به ۴۶۱.۲۱ میلیارد دلار رسید که در طول تاریخ این کشور بی‌سابقه بوده است. بانک مرکزی هند در گزارش خود اعلام کرده است که افزایش ۳.۶۸۹ میلیارد دلاری ذخایر ارزی هند در ماه ژانویه در مقایسه با ماه قبل بیش از همه تحت تاثیر تغییر در نرخ برابری ارزهای مختلف رقم خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام بانک مرکزی هند، دلار کماکان بیشترین سهم را از سبد ذخایر ارزی این کشور دارد و پس از آن نیز یورو، پوند و ین ژاپن بیشترین سهم را از ترکیب ذخایر ارزی بانک مرکزی هند داشته‌اند. هم چنین هند در ابتدای سال ۲۰۲۰ حدود ۲۸.۰۶ میلیون دلار ذخایر طلا داشته است که این رقم در مقایسه با ماه قبل ۲۸.۴۹ میلیون دلار افزایش داشته است. هند هم‌چنین ۱.۴۴ میلیارد دلار ذخیره ارزی به شکل حق برداشت مخصوص از صندوق بین المللی پول دارد.

از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۹ هند به طور متوسط ۲۲۹ میلیارد و ۱۹۱ میلیون دلار ذخایر طلا و ارز در اختیار داشته است که بالاترین رقم ذخایر ثبت شده طلا و ارز هند مربوط به ژانویه ۲۰۲۰ با ۴۶۱.۲۱  میلیارد دلار و کمترین رقم ثبت شده نیز مربوط به سپتامبر ۱۹۹۸ با ۲۹۰ میلیارد و ۴۸ میلیون دلار بوده است.

انتشار خبر رکوردشکنی ذخایر ارزی هند باعث تقویت ارزش پول ملی این کشور در معاملات ارزی شد تا جایی که هر دلار آمریکا به ۷۱.۰۵۶ روپیه، هر یورو به ۷۸.۷۷۸۸ روپیه، هر پوند انگلیس به ۹۲.۴۷۶۴ روپیه و هر فرانک سوئیس به ۷۳۴۳.۳۴ روپیه کاهش یافتند. هم چنین ارزش روپیه به ۱.۵۵۰۲ ین ژاپن رسید.

با کاهش رشد اقتصادی هند در ماه های اخیر، دولت این کشور ضمن تقویت ذخایر ارزی خود دست به انجام اصلاحات ساختاری مالی نیز زده است تا جایی که به منظور ثبات بخشی بیشتر به بازارهای مالی، نیرمالا سیتارمان، وزیر دارایی هند گفته است  ۱۰ بانک بزرگ دولتی هند با یکدیگر ادغام و ۴ بانک جدید از این طریق ایجاد خواهند شد. وی هم چنین به کسب و کارهای هندی وعده داد دولت راه‌های جدیدی برای تامین مالی موثرتر آن ها بیابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هند ذخایر طلا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد

امتداد-  اپلیکیشن «بام» بانک ملی، در آخرین به‌روزرسانی خود، خدمات مربوط به افتتاح حساب ارزی و نمایش مانده این حساب را به کاربران ارائه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اپلیکیشن «بام» بانک ملی که یک ابزار هوشمند بانکداری است، در یک به‌روزرسانی برای سیستم‌عامل Android از نسخه ۴.۹.۱ رونمایی کرده که قابلیت‌های جدیدی را در خود جای می‌دهد.

 از بین این قابلیت‌ها مهم‌ترین موارد را می‌توان به امکان افتتاح حساب ارزی، نمایش مانده‌حساب ارزی و تنظیمات حساب جدید اختصاص داد؛ چرا که بسیاری از متقاضیان خواهان امکان افتتاح حساب ارزی در این اپلیکیشن بودند.

 در این راستا بانک ملی ایران امکان افتتاح حساب ارزی را در بستر اپلیکیشن بام نیز در اختیار مردم قرار داده، تا مشتریان بتوانند با سهولت بیشتری نسبت به این امر اقدام کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • نرخ ارز امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود
  • مذاکرات ایران برای خرید شرکت خودروسازی «روور» انگلستان
  • نرخ ارز امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • بانک مرکزی ایران سبد دارایی‌اش را تغییر داده است
  • نرخ ارز امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • ایران غنی‌ترین بانک ژن ذخایر ژنتیک گندم را دارد