Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@21:59:00 GMT

ضعف ایمان از دلایل عمده خودکشی است

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۵۵۶۵

ضعف ایمان از دلایل عمده خودکشی است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه خودکشی یکی از آسیب‌های اجتماعی جامعه است که دلایل مختلفی دارد، گفت: ضعف ایمان از دلایل عمده خودکشی است و باید با ترویج آموزه‌های دینی مانع از گسترش این پدیده شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت الاسلام سید محمد سادات عصر امروز در هفتمین کارگروه اجتماعی، فرهنگی سلامت و خانواده که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: براساس فرهنگ دینی ما خودکشی یک مقوله ای است که از دوران بچگی می‌شنیدیم که این پدیده منفور بوده است و می‌توان یکی از دلایل گسترش این مشکل را نفوذ فرهنگ غرب بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی عرفان های نوظهور مانند اشو و یا عرفان فالاندوفا که به جامعه ورود یافته عامل خودکشی است، افزود: برخی بازی‌های رایانه‌ای نیز مخاطب را به سمت خودکشی سوق می‌دهند و باید در دستورکار قرار گیرد و روی آنها کار شوند.

وی خاطرنشان کرد: ضعف ایمان شاید عمده‌ترین عامل خودکشی بیشتر است چراکه پوچ‌گرایی درغرب موجب خودکشی شده اما در فرهنگ دینی ما معتقدیم که با مرگ همه چیز تمام نمی‌شود و باید آسیب خودکشی با پیگیری مقوله‌های مختلفی که در گسترش این امر دخیل هستند، کنترل شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کردستان نیز در این جلسه اعلام کرد: آسیب‌های اجتماعی نه از بین می روند و نه ریشه کن می شوند اما با اقدام به موقغ می تواند کنترل و کاهش یابد.

شجاعی افزود: بهزیستی بحث راه اندازی  مرکز فوریت های اجتماعی را در قالب اورژانس اجتماعی را فعال کرده است که این مرکز با هدف مداحله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی طراحی شده است و افراد متخصص در زمینه های مددکاری، روانشناسی و امور اجتماعی مداخله خواهند داشت.

وی تصریح کرد: از آسیب های اجتماعی رایج جامعه خودکشی است که می توان با مداخله در دسترس اجازه ندهیم که خودکشی به فوت منجر شود و برای این مهم همکاران ما دوره‌های متعددی را گذرانده‌اند.

وی افزود: خط تلفن 123 به صورت شبانه روزی فعال است و در تمام مناطق استان در دسترس بوده و مداخلات لازم را نیروهای ما خواهند داشت.

معاون امور اجتماعی بهزستی استان کردستان اعلام کرد: تفاهم نامه ای همکاری با فرماندهی انتظامی در قالب پلیس 110، آتش نشانی و اورژانس 115 منعقد شده که در مواردی که اقدام به خودکشی صورت می‌گیرد همکاری لازم انجام پذیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان نیز در این جلسه به راه‌اندازی مرکز خدمات، تخصصی درمان سرطان سینه در استان توسط جهاد دانشگاهی پرداخت و گفت: این مرکز با نظارت و همکاری علوم پزشکی راه‌اندازی می‌شود و جهاد دانشگاهی مکان لازم را برای راه‌اندازی این مرکز تامین می‌کند.

سهراب نژاد بیان کرد: این مرکز برای کاهش هزینه‌های خانواده‌هایی که درگیر این بیماری هستند با پشتوانه مرکز پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی را‌ه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: خودکشی کردستان آسیب های اجتماعی خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان کردستان، میزان طلاق استان طی سال گذشته با کاهش دو درصدی نسبت به سال قبل از آن روبه‌رو بوده و از ۵۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از واحد اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی افزود: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ادامه داد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هرچه بیشتر آمار طلاق استان ادامه دارد.

اسدی از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ابراز امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 747524

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی سایت شبکه‌های تخصصی سمن‌های جوانان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • راه اندازی مرکز نوآوری فرآورده های زنبور عسل درآذربایجان غربی