Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید شیرکوند عصر شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم بیان کرد: راکد ماندن برخی واحدهای تولیدی در استان قم با ظرفیت‌های بالای اشتغال پذیرفتنی نبوده و باید برای احیای آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

وی خاطرنشان کرد: احیای ۱۴ واحد راکد صنعتی قم از ابتدای سال جاری اقدام ارزنده‌ای است و امیدواریم تا پایان سال ۱۱ واحد راکد دیگر هدف‌گذاری شده این استان هم به چرخه تولید بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شکل‌گیری ستاد اقتصاد مقاومتی به دلیل شرایط خاص حاکم بر کشور است و باید در این وضعیت نسبت به اهداف این ستاد توجه لازم صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: با تحریم حوزه نفت، دولت ۶۰ درصد از ظرفیت‌های درآمدی خود را ازدست‌داده است و باید از ظرفیت‌های موجود در کشور استفاده شود.

قم ستون فقرات شبکه ارتباطی کشور است

وی در ادامه تصریح کرد: قم ازنظر راهبردی، ستون فقرات شبکه ارتباطی کشور بوده و محور مواصلاتی بخش بزرگی از شهرهای کشور می‌باشد.

شیرکوند اضافه کرد: مسئولان قم باید از این ظرفیت بالقوه و همچنین رفت‌وآمد مستمر مسئولان سیاسی به این استان در راستای بهبود وضعیت عمران و اشتغال آن بهره ببرند.

معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهوری گفت: برای حل مشکل ظرفیت‌های بومی قم مسئولان استان به دنبال حل موانع موجود از طریق ظرفیت‌های ملی باشند.

شیرکوند تاکید کرد: طرح‌های اقتصادی استان قم در صورتی به سرانجام مطلوبی می‌رسد که با پیگیری جدی از جانب مسئولان استانی همراه شود.

وی تصریح کرد: مدیران استانی در راه‌اندازی و بهره‌برداری از طرح‌های اقتصاد مقاومتی شجاعت بیشتری به خرج داده و از تمام امکانات قوای سه‌گانه استفاده کنند.

جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم به ریاست بهرام سرمست استاندار در تالار امام جواد استانداری قم برگزار و  روند اجرا و موانع و پیشرفت فیزیکی طرح‌های زیربنایی استان در حوزه اقتصاد مقاومتی بررسی شد.

برچسب‌ها قم معاون رییس جمهوری رکود اقتصادی اقتصاد مقاومتی شهرک های صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم معاون رییس جمهوری رکود اقتصادی اقتصاد مقاومتی شهرک های صنعتی قم معاون رییس جمهوری رکود اقتصادی اقتصاد مقاومتی شهرک های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز شده است.

مهدی دوستی، امروز (پنجم اردیبهشت ماه)، در نشست با اساتید و دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس و شهید بهشتی که با حضور سرلشکر رحیم صفوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسدران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان است که شاید در عملیات احداث آن بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی به‌کار رفته است، یعنی دو برابر مرزهای آبی و خاکی کشور و  ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که معادل ۶ فاز پارس جنوبی است و مجموع مخازن پالایشگاه نیز ۱۱.۵ میلیون بشکه است.

وی با اشاره به بازدید دانشجویان در خصوص اهمیت بندر شهید رجایی، گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت از آن طی دولت سیزدهم اضافه شده است.

وی افزود: کل توسعه بندر شهید رجایی از ابتدای احداث تا قبل دولت سیزدهم ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است اما در این دولت توسعه ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار دیگر آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت جزایر سه گانه، عنوان‌کرد: برنامه‌های توسعه‌ای غرب جزیره قشم را با راه اندازی اکوسیستم دریایی از باسعید و در فاصله ۳۵ کیلومتری با جزایر سه گانه را در دستور کار قرار دادیم تا تردد به جزایر سه گانه را رونق دهیم.

دوستی گسستگی زنجیره‌های ارزش در هرمزگان را ضعف استان عنوان کرد و گفت: از ۴.۵ میلیون تن تولید فولاد استان حتی یک کیلو گرم هم به درد صنعت پیشران استان هرمزگان که کشتی سازی است نمی‌خورد از این رو در واحدهای فولادی جدید  تولید گریدهای فیزیکی مورد نیاز صنایع پیشران را نیز در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز  شده و این امر نشان‌گر تحقق عقلانیت در توسعه کشور است چون‌در مرکز ایران صنعت فولاد دیگری ایجاد نشده است.

استاندار هرمزگان صنایع پالایشی را دیگر ظرفیت استان هرمزگان معرفی کرد و عنوان کرد: مجموع ظرفیت پالایشی استان هرمزگان یک میلیون بشکه است و یک میلیون بشکه‌ نیز ظرفیت پالایشی جدید در استان آغاز شده است و در پروژه‌های جدید به دنبال ایجاد پتروپالایشگاه‌ها هستیم تا به جای سوخت، مواد اولیه برای کالا تولید کنیم که در این راستا مهم‌ترین پروژه ما پتروپالایشگاه نگین مکران است و می‌تواند به تنهایی ایران را به قطب نساجی دنیا تبدیل کند.

دوستی ابراز داشت: در زنجیره‌های شیمی_ معدنی نیز ورود کردیم و با ترکیب ظرفیت‌های نفتی با ظرفیت‌های معدنی به دنبال تولید کودهای فسفاته و خودکفا کردن کشور در این حوزه هستیم.

وی شیلات و آبزی‌پروری را دیگر مزیت نسبی استان دانست و اظهارداشت: در ابتدای دولت کل ظرفیت تولید ماهی در قفس استان هرمزگان ۵ هزار تن بود اما با ایجاد ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید امروز به ۱۶ هزار تن تولید ماهی در قفس رسیده‌ایم و در پرورش میگو نیز طی دو سفر رئیس جمهور به استان بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو اعتبار تخصیص داده شد تا بتوانیم بهره‌وری را در این مزارع بالا ببریم.

استاندار هرمزگان در رابطه با آب شیرین‌کن‌ها نیز گفت: در حال حاضر به ازای هر ۳.۵ کیلووات ساعت برق یک متر مکعب آب شیرین‌سازی می‌شود اما هدف‌گذاری ما رسیدن به شیرین سازی یک مترمکعب آب به ازای هر یک کیلووات ساعت برق است که اگر  بتوانیم به این تکنولوژی دست پیدا کنیم کشاورزی با آب شیرین‌سازی شده در کشور اقتصادی خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت