Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قاسمی نژاد روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مبارزه بیولوژیک از طریق تکثیر و رهاسازی حشره‌های مفید از جمله زنبور "هابروبراکون" و "پلاتی تلنموس" در قالب عقد قرارداد با ۶ واحد تولید حشرات مفید بخش خصوصی انجام شد.
وی گفت: مبارزه بیولوژیک به منظور کنترل آفات کرم میوه خوار گوجه فرنگی، کرم برگخوار کارادرینا، کرم ساقه خوار ذرت و نیشکر، کرم کپسول خوار کنجد در مزارع خوزستان اجرا و عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد:مبارزه بیولوژیک با هدف توسعه پایدار، تامین امنیت غذایی با محوریت حفاظت از محیط زیست، سلامت محصولات کشاورزی، ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و نیز اعمال مدیریت بهینه مصرف نهاده‌های شیمیایی در مزارع  زراعی و باغی خوزستان عملیاتی شد که از جمله برنامه‌های اجرایی و راهبردی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان است.
ایده مبارزه بیولوژیک با آفات کشاورزی در خوزستان از دهه ۸۰ به صورت پراکنده انجام شد ولی رفته رفته بهره برداران محلی با فراگرفتن آموزش‌ لازم به سمت این نوع مبارزه که به مراتب در مقایسه با مبارزه شیمیایی به صرفه‌تر و موثرتر است روی آوردند.با این حال هنوز برخی کشاورزان خوزستانی نسبت به موثر بودن مبارزه بیولوزیک با آفات تردید دارند و همچنان بخش مهمی از توان مالی خود را صرف تهیه سموم کشاورزی می‌کنند که برای محیط زیست و تولید محصول سالم مضر و زیان باراست.
استان خوزستان با تولید ۱۶.۲ میلیون تن محصولات زراعی و عمل آوری ۱۳۸ نوع محصول از حیث حجم تولید و تنوع مقام نخست را در کشور دارد.
بر اساس چشم انداز سال ۱۴۱۰ حجم تولیدات بخش کشاورزی خوزستان به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.در سال ۱۳۹۲ تولیدات بخش کشاورزی خوزستان حدود ۱۲.۲میلیون تن بود.

برچسب‌ها آفات کشاورزی کشاورزی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آفات کشاورزی کشاورزی خوزستان آفات کشاورزی کشاورزی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان

محمود اسپانلو گفت: ۱۴ حکم قطعی قلع و قمع و ۲۶ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها امروز در روستا‌های کلاسنگیان و کلاجان قاجار اجرا شد.
محمود اسپانلو افزود: با این اقدام از تغییر کاربری ۱۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان جلوگیری شد.

دادستان اسپانلو با تاکید بر ادامه برخورد‌ها با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان گفت: ساخت و ساز در زمین‌های کشاورزی، امنیت غذایی استان و کشور را تهدید می‌کند و بهتر است هم استانی‌ها از خرد کردن اراضی زراعی و تبدیل آن به ویلا بپرهیزند و سرمایه خود را هدر ندهند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • مرحله نخست مبارزه با آفات گیاهان تا اواسط اردیبهشت انجام می‌شود
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری