Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس جمهور گفت: از آغاز مواجهه شدن استان سیستان و بلوچستان با سیل تصمیمات خوبی اتخاذ و تنخواه مناسبی در اختیار استان قرار گرفت.

 حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در پایان سفر به استان سیستان و بلوچستان در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه از آغاز مواجهه شدن این استان با سیل در تهران تصمیمات خوبی اتخاذ و تنخواه مناسبی در اختیار استان قرار گرفت، اظهار داشت: همه نیروهای امدادی اعم از هلال احمر و اورژانس و نیروهای مسلح از سپاه، ارتش و بسیج و نیز ستاد بحران همه امکانات خود را برای کمک به مردم بکار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی گفت: خوشحالم که پیش‌بینی‌های مناسب هواشناسی هم قبل از اینکه مردم با سیلاب مواجه شوند انجام و اخطارهای هواشناسی داده شده بود و این موضوع، کار را برای مقامات استان و مسئولین مربوطه که خودشان را آماده و امکانات را تجهیز کنند، بسیار تسهیل کرد تا بتوانند سریع‌تر به منطقه برسند.

وی با اشاره به اینکه مردم خودشان مراقبت کرده و هوشیاری‌شان را حفظ و خود را از مناطق خطر دور کردند ، افزود: به همین دلیل خوشبختانه صدمه جانی نداشتیم.

رئیس جمهور ادامه داد: پیش از سیلاب همه آنهایی که بیمار بودند و شرایط مناسب نداشتند در مراکز درمانی و یا نزدیک مراکز درمانی قرار گرفتند و این اقدامات خوبی بود که قبل از بحران شروع شد و بعد از اینکه استان با سیلاب مواجه شد، مقامات و امکانات استان و هم امکانات سایر استان‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.

روحانی با اشاره به اینکه به غیر از استان سیستان و بلوچستان، استان هرمزگان و کرمان هم با مشکل مواجه بودند، خاطرنشان کرد: از مردم و مسئولین این استان بسیار متشکرم که با همه توان به صحنه آمدند و خودشان مراقبت کرده و خسارت‌ها را کاهش دادند.

رئیس جمهور با بیان اینکه سدهای استان سیستان و بلوچستان توانسته ظرفیت خوبی را در خود حبس کند و در دریاها جاری شود، گفت: امروز یکی از سدها را با هلی‌کوپتر دیدیم که چگونه 200 میلیون متر مکعب آب را مهار کرده است. البته خسارت در بخش زیربناها زیاد بوده و در جاده، آب، برق و ارتباطات خسارت‌های زیادی داشتیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه راه‌ها باز و به طور موقت ترمیم شده است؛ بعضی از قسمت‌ها باید بازسازی‌های اساسی شود و این کار آغاز شده و انجام خواهیم داد.

رئیس جمهور تصریح کرد: چند سدی که شرایط‌اش آماده‌است و زودتر باید تکمیل شود، این کار را انجام می‌دهیم و اعتبارات لازم را در اختیار می‌گذاریم تا این 2 سدی که بیش از 85 الی 90 درصد پیشرفت داشته بتوانیم برای آینده کامل کنیم.

روحانی اظهار داشت: در زمینه مسایل احشام و زراعت که مردم با مشکل زیادی مواجه شدند، مقدار زیادی نهاده‌های دامی آماده شده و در اختیار مردم قرار گرفته است؛ از ذرت تا سایر مسایل برای اینکه دام‌هایی که در این شرایط باقی مانده‌اند، بتوانند ادامه حیات دهند؛ همچنین برای بذررسانی به کشاورزان قبل از این سیل، بذر آماده شده و وزارت کشاورزی در این زمینه کاملاً قدم‌های خوبی برداشته است و در روزهای آینده هم این قدم‌ها را تکمیل خواهد کرد.

وی افزود: در زمینه ارتباطات بر اساس گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تقریباً همه امکانات ارتباطاتی که قطع شده بود به طور موقت در همه جا وصل شده است؛ ولی بعضی جاها ممکن است نیاز به ترمیم اساسی داشته باشد.

روحانی خاطرنشان کرد: امروز وزیر نیرو اعلام کرد که برق کل روستاهایی که دچار قطعی شده بود، متصل شده است؛ البته در زمینه آب اکثر روستاهای که با قطعی آب مواجه بوده اند ، در روزهای آینده موضوع دنبال خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان به وزرا و مسوولان دستگاه های ذیربط ‌دستور دادم که همه امکانات‌ باید برای حل سریع مشکلات مردم بسیج شود، گفت: از مردم این استان بخاطر روحیه‌شان و بخاطر غیور بودنشان تشکر می کنم؛ در روستایی که امروز رفتیم و به آنها سر زدیم با اینکه مردم مشکلات داشتند و همه اطراف روستایشان را آب گرفته بود اما همگی با یک روحیه بسیار خوبی در کنار هم بودند.

وی اظهار داشت: با این روحیه و با وحدت مسئولین محترم، نماینده ولی فقیه، استاندار و سایر مسئولین، امیدوارم به زودی خسارت‌ها ترمیم شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز آمدیم خدمت مردم هم برای اینکه شرایط پیشرفت کار را ببینیم و هم تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم و هم به مسئولین خداقوت بگوییم، ادامه داد: به مردم عزیز و بزرگوار این استان عرض می‌کنیم که ملت و دولت در کنار مردم استان سیستان و بلوچستان خواهد بود و ان‌شاء الله این مشکلات را به زودی در حد توانمان حل و فصل می‌کنیم.

روحانی با بیان اینکه یک تصمیم اساسی هم نسبت به محل‌های مسکونی و خانه‌های مردم اتخاذ کردیم، گفت: بر این اساس خانه‌هایی که مستحکم هستند، ترمیم و بازسازی و خانه‌های غیرمستحکم را از نو بازسازی خواهیم کرد.

وی افزود: 14 هزار مسکن در این موضوع بود و این تصمیم اتخاذ شد و این موضوع را به رئیس بنیاد مسکن ابلاغ و اعتبار آن را تأمین می‌کنیم تا همه این خانه ها ترمیم موقت شده و مردم در آن زندگی ‌کنند و در کنارش ان‌شاء الله بازسازی هم خواهد شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری

منبع: ساعت24

کلیدواژه: حسن روحانی احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیمات نادرست دولت بورس را سوزاند؟

حال بازار سرمایه آنچنان تعریفی ندارد و این را می‎توان از نمودار عملکرد بازار در سال ۱۴۰۲ دید. این در حالی است که بیشتر کارشناسان و تحلیلگران بازار معتقدند که بازار پتانسیل رشد در سال ۱۴۰۳ را دارد، اما به شرط‎ها و شروط‎ها!

به گزارش اقتصاد ۲۴، جلوگیری از اتخاذ سیاست‎های نادرست و تلاش برای بازگشت اعتماد به این بخش، از آن دست شرط‎‎ و شروط‎هایی است که بسیاری از کارشناسان به آن تاکید دارند. البته این درحالی می‎تواند به بازار جانی دوباره بدهد که عملکرد دولت در این بخش تغییر کند چراکه به گفته کارشناسان، کارنامه دولت در بازار سهام دارای نمرات منفی متعددی است.

در این راستا فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه با مروری بر عملکرد دولت در سال ۱۴۰۲ می‎گوید: بازار سرمایه در سال ۱۴۰۲ با فراز و نشیب‎های بسیاری روبه‎رو بود و این فراز و نشیب‎ها نتیجه برخی از سیاست‎های غیرکارشناسانه و ناصحیحی بود که دولت گرفت. تسعیر نرخ خوراک پتروشیمی، نرخ فروش شرکت‎های پالایشگاهی، بهره ۳۰ درصد که مبنای بسیار قابل اتکایی برای تعیین نرخ بازه بدون ریسک بوده و رابطه معکوس با بازار سرمایه دارد و انتشار بی رویه اوراق توسط دولت نمونه‎هایی از تصمیمات ناصحیح بود که شرایط را برای بازار سخت کرد.

نمرات منفی دولت در بازار سرمایه

وی ادامه می‎دهد: دولت در کارنامه خود در حوزه بورس دو نمره منفی دارد. اولین نمره منفی برای شاخص کل است که از ابتدای سال تا همین حالا در مقایسه با سایر بازار‌هایی که بیش از ۱۰۰ درصد بازدهی داشته‎‎اند تنها ۱۰ درصد بازدهی کسب کرده است.

آقابزرگی می‎گوید: دومین نمره منفی برای خروج پول حقیقی از بازار است. سال ۱۳۹۹ سالی هیجانی بود، در آن سال ۲۵ همت خروج پول از بازار داشتیم. سال ۱۴۰۱ حدود ۶۰ همت و اکنون بیش از ۹۰ همت خروج پول حقیقی داریم. رشد حجم خروج پول از بازار نشانه افزایش بی اعتمادی ناشی از عملکرد نادرست دولت است. در چنین شرایطی بدون آنکه سازمان بورس به عنوان مقام ناظر نقشی در وظایف تعریف شده خود در قانون بازار اوراق بهادار ایفا کند، بازار فقط شاهد یکه‎تازی بود و این به نفع دولت و علیه سهام‎داران به خصوص سهام‎داران خرد بود.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به حجم نقدینگی در اقتصاد ادامه می‎دهد: ما یک حجم نقدینگی حدود ۸ هزار همتی داریم که انتظار می‎رود در سال ۱۴۰۳ بخشی از آن به سمت بازار سرمایه حرکت کند. بازار سرمایه در مقایسه با بازار‌های دیگر بازدهی لازم و کافی را نداشته و احتمالا در سال جدید این بخش پتانسیل بالایی برای جذب نقدینگی خواهد داشت. در این میان باید بگویم که امیدوارم دولت در سال جدید همانند گذشته از بازار سرمایه همانند قلک خود استفاده نکند.

وی در بخش دیگری از صحبت‎هایش به پیش‎بینی بازار در سال جدید می‎پردازد و در این‎باره می‎گوید: بازار سرمایه می‎تواند در سال ۱۴۰۳ شرایط خوبی را تجربه کند، هرچند ممکن است در سود شرکت‎ها دست‎اندازی شود، اما باید بدانیم لزوما سود مبنای تمام و کمالی برای پیش‎بینی حرکت شاخص و قیمت‎ها نیست. به هرحال اکنون حجم نقدینگی بالا بوده و در بخش خودرو و مسکن شاهد رکود هستیم، بازار طلا و ارز به شکل علنی سرکوب می‎شوند در این شرایط می‎توان امیدوار بود که بازار سرمایه محلی مناسب برای جذب نقدینگی سرمایه‎گذاران باشد.

چگونه می‎توان اعتماد را به بازار سرمایه بازگرداند؟

آقابزرگی در پاسخ به این پرسش چگونه می‎توان اعتماد را به بازار سرمایه بازگرداند؟ می‎گوید: برای بازگشت اعتماد به بازار بورس باید سهام‎داران استقلال و حکمرانی مقام ناظر در بازار را ببینند. اگر قرار باشد تشکل‎های خودانتظام و حتی خود مقام ناظر هیچگونه نقشی در اتخاذ تصمیمات و یا جلوگیری از تصمیمات نادرست نداشته باشند قطعا به افزایش بی‎اعتمادی دامن زده می‎شود. اما اگر در ابتدا همین مسئله مورد توجه قرار بگیرد رفته رفته اعتماد از دست رفته بازسازی خواهد شد. البته من نمی‌گویم باید با مقامات بالادستی برخورد شود، اما واقعیت این است که بورس یک موسسه غیردولتی بوده و اصلا ارتباطی با دولت ندارد؛ بنابراین انتظارات سهام‎دار خرد بر اساس ماده ۷ قانون بازار این است که سازمان بورس حفظ صیانت کند. به عبارت دیگر سازمان بورس باید از وقوع تصمیماتی که ضد منافع سهام‎داران است جلوگیری کند.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان تاکید می‎کند: هرقدر نقش سازمان بورس پررنگ‎تر باشد اعتماد عمومی به بازار با سرعت بیشتری باز خواهد گشت، اما اگر رویه برعکس این باشد هیچ امیدی برای بازسازی اعتماد نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد
  • خالد مشعل: مقاومت در وضعیت خوبی است
  • تصمیمات نهادهای حاکمیتی به اطلاع مردم برسد
  • تصمیمات نادرست دولت بورس را سوزاند؟
  • بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • عقب‌نشینی کیهان از ادعای «خواب روحانی» در شب حمله به عین‌الاسد
  • اتخاذ تمهیدات امنیتی، انتظامی و ترافیکی راهپیمایی روز قدس
  • مجرم خیلی خطرناکی که هنوز خبری از دستگیری‌اش نیست! مردم می‌پرسند: اگر مثلا یک روحانی را کتک زده بود، زودتر شناسایی نمی‌شد؟ (فیلم)
  • درآمد سال ۱۴۰۲ البرز بیش از ۱۸۵ هزار میلیارد ریال بود