Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بر اساس جدول گروه‌بندی فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، امسال برای فیلم‌های کوتاه و مستند نیز در سینما‌های مردمی جشنواره، بلیت فروشی خواهد شد. تاریخ انتشار: 21:46 - 28 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۸۰۵۵

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، امسال در جدول گروه‌بندی سینما‌های جشنواره (اینجا) فیلم‌های کوتاه و مستند در ردیف آخر گروه سینمای ایران (۲) و سینمای ایران (۳) قرار گرفته‌اند و مخاطبان جشنواره فیلم فجر در سینما‌های تهران می‌توانند با انتخاب این دو گروه برای دیدن فیلم‌های کوتاه و مستند برنامه‌ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امسال، «بانو» به کارگردانی محمد حبیبی منصور، «پروژه ازدواج» ساخته حسام اسلامی، عطیه عطارزاده، «جایی برای فرشته‌ها نیست» ساخته سام کلانتری، «خسوف» ساخته محسن استادعلی، «خط باریک قرمز» به کارگردانی فرزاد خوشدست، «زمستان است» ساخته مهرداد زاهدیان، «زندگی میان پرچم‌های جنگی» به کارگردانی و تهیه کنندگی محسن اسلام‌زاده، «عالیجناب» به کارگردانی سجاد ایمانی، «قصه دختران فروغ» به کارگردانی خاطره حناچی و «مهدی عراقی را بکش» به کارگردانی عبدالرضا نعمت‌اللهی در بخش مسابقه مستند سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درمی‌آیند.
همچنین «اشغال» به‌کارگردانی علی عزیزی، «امتحان» به‌کارگردانی سونیا حداد، «برف‌های سپید سرگردان» به کارگردانی محمدرضا وطن‌دوست، «پاندای قرمز» به کارگردانی علی پاک‌نیا، «دابُر» به‌کارگردانی سعید نجاتی، «دم اژدها» به کارگردانی سعید کشاورز، «سور بز» به کارگردانی سعید زمانیان، «عزیز» به کارگردانی سیدمهدی موسوی برزکی، «کوچه» به‌کارگردانی محمدرضا مصباح و «مادر برفی» به‌کارگردانی مرجان خسروی فیلم‌های کوتاه شرکت‌کننده در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر هستند.

بیشتر بخوانید گروه‌بندی فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر فیلم های کوتاه و مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است

نشست خبری هشتمین جشنواره ملی «رسانه و طنز» (طنز پهلو) با حضور عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو و هادی کافی، دبیر اجرایی جشنواره در ساختمان معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات برگزار شد.

حسین‌نژاد درباره تعداد آثار ارسالی و استان‌های مشارکت‌کننده در جشنواره گفت: شش دوره جشنواره طنز پهلو استانی و از دوره هفتم ملی برگزار شد. امسال هشتمین دوره جشنواره در حال برگزاری است. سال گذشته مجموع آثاری که به دستمان رسید، ۴۶۲ اثر بود. اما مسئولان استانی جوسازی کردند و آمار را بالا بردند. امسال میزان آثار رسیده به دستمان ۱۱۲۹ اثر است. 

دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو ادامه داد: ۲۴۴ اثر برای داستان کوتاه طنز، ۲۲۶ اثر برای کارتون و کاریکاتور، ۲۵۷ اثر برای شعر طنز، ۱۰۱ اثر برای طنز چند رسانه‌ای و ۳۰۱ اثر برای طنز مطبوعاتی به دستمان رسید. به ترتیب پنج استان از جمله تهران با ۲۸۹ اثر، اصفهان ۱۲۵ اثر، فارس ۱۰۱ اثر، قم ۹۵ اثر و خراسان رضوی ۸۴ اثر به دستمان رسید. یک استان هم در جشنواره شرکت نکرد.

وی با اعلام این خبر که ما از تمام طنز نویسان و کاریکاتوریست‌ها دعوت کردیم، که اگر در رسانه خود اثری تولید می‌کنند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند، افزود: موضوع شهروند - رسانه و بلاگری در فضای مجازی فراگیر شده است و همه به نحوی در حال تولید محتوا هستند. احساس می‌کنم طنز رسمی به مرور از طنز غیر رسمی عقب افتاده است. ما از آنها دعوت کردیم که در جشنواره ملی «رسانه و طنز» شرکت کنند، تا ما ببینیم آنها در چه سطحی قرار دارند.

کافی به تشریح برنامه‌های معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات در دولت سیزدهم پرداخت و گفت: در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تقویت و جریان‌سازی موضوعاتی که افکار عمومی به آن نیاز داشت، جشنواره‌های مختلفی از جمله جایزه «مریم» طراحی شد و امسال اولین دوره آن برگزار می‌کنیم. جشنواره دوسالانه «خورشید» با محوریت زنان در سطح بین‌الملل که در مشهد مقدس برگزار شد. جشنواره رسانه و کودک امسال برگزار می‌شود. از طرفی، اولین دوره روزنامه‌نگاری انقلاب اسلامی از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شد و امسال سومین دوره آن در بهمن برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی «رسانه و طنز» ادامه داد: پیشتر مقوله طنز که از موضوعات مهم حوزه رسانه بود، از دولت دوازدهم برگزار شده بود. ما سعی کردیم طنز را در سطح ملی برگزار کنیم. اختتامیه جشنواره ملی «رسانه و طنز» با حضور اهالی طنز و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهر فومن برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • بلیت فروشی دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب آهن
  • بلیت فروشی دیدار تیمهای تراکتور و ذوب آهن
  • «لان» به هشتمین فستیوال فیلم‌های وحشت پان می رود
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی
  • تولید چهار فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • جریمه 100 میلیونی برای رایگان کردن بلیت‌فروشی!
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است
  • ۴ فیلم کوتاه‌داستانی در سینمای جوان مهاباد تولید شد
  • اضافه شدن ۱۳ فیلم دیگر به بخش‌های مختلف جشنواره کن