Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، غسان سلامه شنبه گفت: ما نمی‌توانیم پیش بینی کنیم که آیا کنفرانس برلین که با هدف دستیابی به آتش بس در این کشور قرار است روز یکشنبه برگزار شود، می‌تواند باعث بازگشایی مجدد بنادر نفتی شرقی لیبی شود.  
سلامه به خبرنگار رویترز گفت: در کنفرانس برلین قرار است در مورد بسته شدن بنادر نفتی لیبی بحث و گفت‌وگو صورت گیرد تا از ادامه تعطیلی این بنادر در هفته‌ها یا ماه‌ها آتی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به گفته نماینده ویژه سازمان ملل، اگر مسئله لیبی امروز و فردا حل نشود، این موضوع چالش برانگیزتر خواهد شد.  
نهاد ملی نفت لیبی روز شنبه اعلام کرد، به دنبال تعطیلی مهمترین بنادر نفتی لیبی در شرق این کشور از سوی نیروهای تحت امر ژنرال «خلیفه حفتر» مورد حمایت عربستان سعودی و امارات متحده عربی، بیش از نیمی از صادرات نفت لیبی متوقف شده است.  
این نهاد با صدور بیانیه‌ای افزود: صادرات نفت از بنادر «البریقه»،  «راس لانوف»،  «الحریقه»،  «الزویتینه» و «السدره» در شرق لیبی متوقف شده است. بسته شدن این بنادر باعث خواهد شد که تولید نفت این کشور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشگه در روز به ۵۰۰ هزار بشگه در روز کاهش یابد.  
نیروهای حفتر در حالی اقدام به بستن بنادر اصلی لیبی کردند که آلمان و سازمان ملل در تلاش هستند که این ژنرال بازنشسته لیبی و حامیان خارجی آن را در نشست روز یکشنبه در برلین متقاعد کنند که حملات مستمرش را به طرابلس متوقف کند.  
حفتر از ۹ ماه گذشته حملات گسترده و پیاپی را علیه طرابلس مقر دولت وفاق ملی لیبی مورد حمایت جامعه جهانی آغاز کرده است.  
به عقده ناظران، بستن بنادر اصلی لیبی، بیانگر شکست کنفرانس برلین است که قرار است با حضور حفتر و «فائز سراج» نخست وزیر دولت وفاق ملی و حامیان خارجی آن‌ها برگزار شود.  
نهاد ملی نفت لیبی پیش از این، درباره بستن بنادر در شرق لیبی هشدار داده بود.  
پیشتر «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان گفته بود که برلین میزان کنفرانس صلح لیبی خواهد بود و از همه طرف‌های درگیر در لیبی و نمایندگان ۱۱ کشور برای شرکت در کنفرانسی که حل بحران این کشور را هدف قرار می‌دهد، دعوت کرد.  
لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی در پی خیزش مردمی و حمله نظامی نیروهای ناتو با هدف برکناری معمر قذافی حاکم وقت این کشور، تنش‌های سیاسی و درگیری‌های نظامی بسیاری را شاهد بود.  
 

برچسب‌ها آنگلا مرکل آلمان لیبی سازمان ملل پروندهٔ خبری گسترش بحران در لیبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آنگلا مرکل آلمان لیبی سازمان ملل آنگلا مرکل آلمان لیبی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت : به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار خودرو وارداتی در گمرکات کشور وجود دارد گفت: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.   به گزارش تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت واردات خودرو در سال جدید اظهار داشت: تا به امروز برای واردات 130 هزار خودرو ثبت سفارش  انجام شده است و این روند کماکان ادامه دارد و مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند و آن را با قیمت بالا از افرادی که به دنبال سوء استفاده هستند، خریداری نکنند.   وی افزود: حدود 50 هزار خودرو وارداتی نیز در گمرکات کشور وجود دارد و به ترتیب به مردم واگذار می شود و سرعت تحویل خودروهای وارداتی به مردم به زودی افزایش می‌یابد. به حدی خودرو وارد شده که دیگر در بنادر جا نداریم وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.   وی تصریح کرد: ما به واردات خودرو افتخار نمی کنیم بله افتخار ما خودروهای ساخت داخل است که امیدواریم امسال خودروهای بسیار باکیفیت به مردم عرضه کنند و تحویل خوبی در صنعت خودروسازی در سال جدید رقم بزنیم. افزایش قیمت خورد به دلیل نوسانات دیگر بازار است علی‌آبادی درباره عرضه و قیمت گذاری خودروهای داخلی گفت: تمام تلاش ما آن است که در بعد کیفی و کمی و در ابعاد قیمتی رکودی‌های مناسبی برای عرضه به مردم داشته باشیم اما باید توجه داشت که خودرو در کشورمان کالای سرمایه ای است هر چند که من معتقد هستم که مصرفی است اما با این وجود از نوسانات دیگر در بازار تاثیر می پذیرد.   وی اظهار داشت: مردم بدانند که در تولید و عرضه خودرو در بازار کسری وجود ندارد و اگر با حوصله برخورد کنند، نیاز آنها تامین می شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نتایج یک چهارم لیگ کنفرانس اروپا؛ حذف نماینده ترکیه و صعود بنفش‌ها در آرتمیو فرانکی
  • پرسپولیس بالاخره با اختلاف سه گل برد!
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا آخر فروردین
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • نداشتن رانندگی قابل پیش‌بینی، زمینه‌ساز تصادفات است
  • برلین: خاورمیانه نباید وارد وضعیتی شود که خروجی آن غیرقابل‌پیش‌بینی باشد
  • وزیر صمت : به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • معرفی ژئوپارک جهانی طبس در نمایشگاه ITB برلین
  • ببینید | روایت رفیق دوست از درخواست موشکی ایران از سوریه و لیبی؛ نقش آیت‌الله هاشمی چه بود؟