Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-03-29@08:06:46 GMT

هزار بسته یک ماهه به مناطق سیل زده ارسال شد

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۸۸۳۶

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان، با اشاره به کمک ها و تدابیر صورت گرفته در رابطه با سیل زدگان، از ارسال هزار بسته یک ماهه خانوار چهار نفر به مناطق سیل زده خبر داد.

محمدعلی هروی بعدازظهر شنبه در خصوص ارسال کمک های هلال احمر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان اظهارکرد: در سیل گلستان همه استان های کشور به کمک ما آمده و ۵۱ میلیارد تومان جمع آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آن زمان به طور میانگین روزی ۲۰ الی ۳۰ کامیون در هلال احمر گلستان اقلام مورد نیاز مردم بسته بندی و طبقه بندی و به مناطق سیل زده ارسال می شد.

هروی گفت: سیل در سیستان و بلوچستان که استان مرزی و محروم است همه مردم را ناراحت کرد و تمام تلاش خود را برای کمک به آنها انجام خواهیم داد.

وی بیان کرد: در روز اول سیل، از محل کمک های سازمانی ۱۰ تن برنج، هزار بسته یک ماهه خانوار چهار نفره و غیره را به کمک یک دستگاه تریلی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان ارسال کردیم.

هروی اضافه کرد: روز پنج شنبه هم توسط خیران گنبدی هفت تریلی مشتمل بر البسه، پتو، آب، ماکارانی و سایر مواد غذایی و مواد مورد نیاز مردم بارگیری و اعزام شد.

وی با بیان اینکه جمع آوری و ارسال کمک ها در شهرهای مختلف استان ادامه دارد، گفت: مردم از دادن اقلام دست دوم به دلیل حفظ کرامت انسانی خودداری کنند و اقلام نو و دست یک باشد.

هروی در خصوص کمک های غیرنقدی توضیح داد: آب و مواد غذایی تاریخ دار و البسه و لوازم بهداشتی از جمله وسایلی است که می توان آن را جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال کرد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر گلستان بیان کرد: مردم می توانند کمک های نقدی خود را از طریق سامانه هلال احمر ارسال کرده تا براساس نیاز مردم خریدها انجام و تحویل آنها شود.

 

مهر

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Gp0 برچسب ها: سیل ، مناطق سیل زده ، ایران ، سیستان و بلوچستان

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سیل مناطق سیل زده ایران سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد

 وقوع سیل در اسفندماه ۱۴۰۲ در جنوب سیستان و بلوچستان که باعث خسارت به زیرساخت‌ها راه‌ها و روستاها شده بود که سیل کمک‌های مردمی، سپاه و بسیج و دستگاه‌های خدمات‌رسان در ساعات ابتدایی وقوع سیل به کمک مردم منطقه آمدند و با امدادرسانی به‌موقع از بروز خسارت‌های جانی جلوگیری شد.
 
 و کمک‌های غذایی و گرمایشی توسط گروه‌های مردمی، بسیج و سپاه و سایر ارگان‌ها و گروه‌های جهادی از سراسر کشور به مردم سیل‌زده رسید.
 
 با فروکش کردند سیل و مساعد شدن شرایط نیز دستگاه‌های خدمات‌رسان و گروه‌های جهادی در تلاش برای بازسازی و ترمیم مناطق سیل‌زده در جنوب سیستان و بلوچستان هستند.
 
به گفته مبارکی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، راهداران جنوب استان با مساعد شدن شرایط با ۱۷ پیمانکار در ۱۷ جبهه مشغول ترمیم جاده‌های خسارت‌دیده شده هستند.
 
 وی بیان کرد: پیمانکاران در حوزه‌های مختلف و در هر ۱۳ شهرستان جنوب استان ترمیم بغل‌بندی و آب بردگی جاده‌ها و راه‌های ارتباطی هستند.
  همچنین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز باتوجه‌به خسارت‌های وارده به منازل مسکونی در روستاها در تلاش برای تکمیل و ترمیم خانه‌های مردم هستند.
 
 لک زایی قائم‌مقام آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه در سیل اخیر خطوط آب‌رسانی دچار شکستگی و خسارت شده بود بیان کرد: تمامی خطوط آب‌رسانی که بر اثر سیل دچار شکستگی و آسیب شده بود ترمیم و آب لوله‌کشی در تمامی روستاها پایدار است.
 
 وی افزود: تمامی نقاط حادثه‌خیز که ۵۳۰ روستا تحت تنش سیل قرار گرفته بودند در حال حاضر مرتفع شده است.
 
 همچنین بر اثر سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان ۳۶۸ مدرسه خسارت و آسیب دیدند که تلاش برای تجهیز و بازسازی آنها در چند مرحله آغاز شده است.
 
 به گفته حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در مرحله اول ارسال تجهیزات که در اسفندماه سال گذشته انجام شد بیش از ۳ میلیارد تومان تجهیزات در بین مدارس استان توزیع شد.
 
 وی ادامه داد: مرحله دوم ارسال تجهیزات با اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به مناطق آسیب‌دیده از سیل با نام شهدای دانش‌آموز به دانش‌آموزان مناطق آسیب‌دیده از سیل هدیه شد.
 

 خان‌محمدی نیز از ارسال مرحله سوم تجهیزات به مناطق در مردادماه سال جاری خبر داد و تصریح کرد: تجهیزات تکمیلی باهدف مرتفع‌سازی مشکلات و کمبودها برای آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه پیشرو خواهد بود و امیدواریم با حمایت‌های دولت مردمی و کمک خیرین عزیز و همیشه همراه مسئله‌آموزش و پرورش و موضوع تجهیزات را بتوانیم به‌سرعت حل نماییم.
 
 رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور خاطرنشان کرد: در مجموع ۳۶۸ مدرسه در سیل اسفندماه دچار آسیب شده‌اند و در سه حوزه برای ایجاد شرایط مطلوب برای تحصیل دانش‌آموزان برنامه‌ریزی انجام شده که شامل تکمیل پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالا، بحث تعمیرات مدارس و تأمین تجهیزات است که در بحث تکمیل پروژه‌ها بیش از ۶۰ کلاس درس طی یک ماه آینده در این استان تکمیل، تجهیز و در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز کوچ بهاره عشایر سیستان
  • توزیع ۲۰۰پرس غذای گرم بین نیازمندان در پویش هلال رحمت زهک
  • افزایش سرعت وزش باد در منطقه سیستان
  • افزایش سرعت وزش بادهای شمالی در سیستان و بلوچستان
  • توزیع ۷۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان در پویش هلال رحمت
  • توزیع دو هزار و ۲۰۰پرس غذای گرم بین نیازمندان در پویش هلال رحمت
  • ۶هزار و ۲۲۰ مسافر سیستان و بلوچستان متعهد بهبود رفتار ترافیکی شدند
  • بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • ارسال کمک‌های هلال احمر کاشان به خوزستان
  • ارسال بیش از ۴ هزار تخته پتو به مناطق سیل زده خوزستان